Sari la conținut

03-06 iulie-Intrunire soft/hard enduro-touring Tara Motilor -2014


Galen
 Share

Postări Recomandate

:) Domnilor timpul trece pentru toata lumea, asa a trecut pe nesimtite si pentru mine si m-am trezit anul acesta ca sarbatoresc 30 de ani de motociclism, documentati de domnii de la politie care m-au autorizat sa halalduiesc pe doua roti in lung si-n lat incepand cu anul de gratie 1983. Imi doream sa marchez aceasta varsta rotunda de motociclist (ce n-asi da sa fie si varsta mea biologica!) printr-un chef soft enduro - touring in locatia din Apuseni mie draga si anume superbele plaiuri de la Dealu Boti.

 

Asa cum se intampla de multe ori in viata, astazi m-am intalnit cu un biker localnic de acolo, cu vajnicul rider Florin, cunoscator al tuturor potecilor din "imparatia Motilor"si care isi doreste sa organizeze in zona un festival moto. Astfel ca intalnindu-se doua dorinte convergente ne-am gandit sa organizam prima editie a evenimentului impreuna, el fiind localnic din Dealu Boti, iar eu angrenat dintotdeuna in viata comunitatii moto si deasemenea bun cunoscator al tinutului. Dupa examinarea calendarului de evenimente de profil al acestei veri, dorind in mod firesc sa evitam suprapunerile cu alte evenimente apropiate temporal si geografic, ne-am gandit la luna iulie.

 

Mai ramane sa batem in cuie data finala (pana la sfarsitul acestei luni) si asteptam sugestii si din partea voastra ca sa puteti participa cat mai multi si sa putem face din timp rezervarile la cazare. Locatia este un super pitoresc sat de munte tipic motesc rasfirat pe doua spinari montane, Dealul Boti si Dealu lui Mihai , altitudine medie circa 1200 m. (1000 la lac 1400 in varf). Satul se oglindeste in apele lacului de acumulare Belis-Fantanele si este situat strategic la confluenta principalelor drumuri de acces in muntii Apuseni, intre Muntele Mare si masivul Vladeasa, la doi pasi de celebra zona carstica Padis, de cascada Valul Miresii si cu acces rapid (drum modernizat ) prin pasul Ursoaia catre Valea Ariesului.

 

Accesul la locatie se face exclusiv pe asfalt (forestier prospat asfaltat) fie prin Huedin -Belis-Balcesti- Dealu Boti, fie prin Huedin - Margau -Rachitele-Dealu Boti. Asa dar drum accesibil tuturor categoriilor de motociclete.

Ne vom strange la locatie incepand de joi. Cazarea va fi asigurata dupa preferinte fie la pensiunile din Dealu Boti (capacitate totala circa 80 locuri) fie la localnici, fie la cort. Distanta medie fata de Cluj Napoca este de 80 km, inspre vest.

 

Conform tematicii, programul intrunirii va cuprinde in timpul zilei o sumedenie de trasee prin tara motilor, adaptate atat pentru motoarele sport-touring cat si pentru cele semi enduro sau cross. Veti avea de unde alege! Iar ghizii (prietenii vostri moto clujeni) va vor impartasi toate secretele!Traseele vor include principalele zone de interes turistic din Apuseni, zona Padis, Vladeasa, pasul Ursoaia si obiectivele (izbucuri pesteri, etc.) de pe valea Ariesului (pestera Scarisoara, Casa de Piatra, pestera Ursilor). In fiecare seara ne vom aduna in jurul focurilor de tabara unde distractia nu va avea sper limite.Vom avea muzica pe banda si speram si cat de multe chitari. Deasemenea avem in vedere si organizarea de jocuri concursuri si cateva surprize in program, sper foarte placute.

 

Taxa de participare va fi de 30 lei de persoana si 20 lei pentru insotitoarea (insotitorul) motociclistului.

Va vom tine la curent pe acest topic cu organizarea haiduciei.

Va asteptam cu drag si sper sa fiti cat mai multi alaturi de noi in iulie in minunata imparatie a motilor!

 

post-4028-0-04763800-1366498542_thumb.jpgpost-4028-0-89476700-1366497745_thumb.jpgpost-4028-0-79067000-1366498591_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 100
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am un unchi in Campeni, drept pt care merg in zona in fiecare an, zona e mirifica si incarcata de istorie. Mi-a facut placere sa te cunosc la bikes on ice Galen si sper sa ne revedem in "Tara Motilor"

Editat de balazsfi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un unchi in Campeni, drept pt care merg in zona in fiecare an, zona e mirifica si incarcata de istorie. Mi-a facut placere sa te cunosc la bikes on ice Galen si sper sa ne revedem in "Tara Motilor"

E mai in vestul tarii zona si probabil din aceasta cauza mai putin batuta si cunoscuta mai ales pentru romanii de dincolo de Carpati. Arcul Carpatilor Apuseni a constituit dintotdeuna refugiul si leaganul romanismului din Ardeal, asa ca aici frumusetile naturale unice se imbina cu vestigiile unei istorii zbuciumate. In vai se mai aude parca buciumul lui Iancu Avram caruia motii i-au inchinat un frumos monument in varf de munte, "Crucea Iancului". Si ori unde te opresti in oraselele si satele pitite prin vai sau imprastiate pe plai, constati ca aici s-a pastrat inca un stil traditional de vietuire profund romanesc, cu tricolorul fluturand la raspantii.

 

Multumesc pentru gandurile bune, era pacat ca doar cei din grupul meu moto sa se bucure de splendoarea acestei zone, asa ca va invitam cu drag si pe voi prietenii de peste munti la aceasta intrunire de explorare a unui tinut de basm. Intre timp am stabilit in principiu data intrunirii, va fi de joi pana duminica la capatul primei saptamani din iulie . Asa dar 4-7 iulie 2013-Intrunire soft enduro&touring "Tara Motilor 2013".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, as veni si eu. Vezi ca se suprapune cu MAN. Trebue sa o sustinem si pe aceasta.

Corect si multumesc pentru atentionare, MAN e un eveniment similar. Vom amana cu o saptamana, respectiv mutam perioada pe intervalul 11-14 iulie sau vom devansa cu o saptamana in intervalul 27-30 iunie!

Sa vedem care din perioade este optima inclusiv pentru rezervarea cazarii. Eu asi inclina catre 27-30 iunie, ca apoi lumea incepe sa mearga in ture si concedii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Corect si multumesc pentru atentionare, MAN e un eveniment similar. Vom amana cu o saptamana, respectiv mutam perioada pe intervalul 11-14 iulie sau vom devansa cu o saptamana in intervalul 27-30 iunie!

Sa vedem care din perioade este optima inclusiv pentru rezervarea cazarii. Eu asi inclina catre 27-30 iunie, ca apoi lumea incepe sa mearga in ture si concedii.

 

GALEN te felicit pentru initiativa , atat pe tine cat si pe colegii organizatori !!!

 

Ar fi minunat sa ne permita si timpul , si zilele libere sa venim , ca am venii cu mare drag in acei munti , care nis tare dragi !

 

 

BAFTA LA ORGANIZARE !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc prietene! Sper sa ne vedem amandoi la ambele intruniri. Succes in organizarea celei de-a doua editii a evenimentului din muntii Sureanu!-zona montana Transalpina! :mexicanwave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In data de 27-30 iunie 2013 intrunire soft enduro Tara Motilor!

 

 

va salut pe toti pasionati moto

 

Pentru ca amicul si consatenul :) meu Galen m-a invitat sa ma prezint si sa dau cateva detalii despre aceast eveniment, azi voi face si acest pas.

Am categoria A din 2010 primul motor a fost un klx 650 , in prezent detin husqvarna Te 610 si aprilia pegaso cube 650. Sunt din aceasta minunata zona (Dealu Botii) judetul Cluj situat pe malul lacului Belis inconjurat de o frumoasa padure de brad si molid cu drumuri forestiere ideale pentru trasee soft / hard enduro si cros situat la o altitudine cuprinsa intre 1200-1400 m e o zona buna pt a te incarca cu energie si a petrece timpul liber, fiind foarte aproape de Padis. Se afla pe versantul stang al lacului Belis Fantanele, la aproximativ 14 km in amonte de baraj, intre Muntii Gilaului, Muntii Vladeasa (1836m), Muntii Bihorului si Muntele Mare, in apropiere de cea mai dezvoltata zona carstica din Muntii Apuseni-respectiv in Parcul National Muntii Apuseni.

Fiind situata chiar pe malul lacului, ofera numeroase posibilitati de agreement si activitati nautice, dar si drumetii in zonele din apropiere si anume: Rezervatia Nationala Cetatile Ponorului, Cheile Galbenei si Izbucul Galbenei, Cetatile Radesei, Pestera Zmeilor, Cheile Somesului Cald, Ghetarul Focul Viu, Pestera Onceasa, Pestera Ghetarul Scarisoara, Cascada Rachitele(Valul Miresei).

In Dealu Botii se ajunge usor, fiind la proximativ 35 km de drumul European E60,Oradea Cluj-Brasov, respectiv din Huedin spre Margau, Rachitele, iar din Rachitele pe Valea Corbului la aproximativ 5 km se ajunge la Pensiunea Dealu Botii. Pensiunea este clasata la 3 margarete, avand un confort care face fata oricaror exigente.

 

Initial am stabilit cu Galen 6-7 iulie pt event dar se pare ca se suprapune cu MAN, asadar vom devansa cu o saptamana in intervalul 27-30 iunie!

 

In data de 27-30 iunie 2013 intrunire soft enduro Tara Motilor!

 

incepem data de 27 dupa h16 va asteptam in camping. iar de la ora 20 sedinta tehnica cei care nu pot in 27 pot veni 28 iunie

Taxa de participare va fi de 30 lei de persoana si 20 lei pentru pasager taxa include (camparea, focul de tabara si paza motocicletelor)

in camping puteti veni cu cortul s-au va puteti caza la pensiunile din zona.

pt inscrieri va rugam sa ne contactati telefonic sau pe forum:

Galen 0730-202594

Florin 0743-028908

vom reveni si cu harta traseelor

va asteptam sa va inscrieti !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Weekendul acesta prelungit impreuna cu amicul Florin stabilim traseele. Ne e greu sa alegem din o multitudine de posibilitati, peisaje unice si locuri "de rezonanta" ,adevarate perle ale Apusenilor. Nu vor lipsi culmea semeata a Vladesei, cascada Valu Miresei, ansamblul carstic din Padis, Ghetarul de la Scarisoara, Poiana Horii, Albac, pasul Ursoaia , valea Gardei, izbucul Tauz, Cetatea de Piatra ...si mai vedem :) Asa dar gata de drum!

 

Vom pune o multime de poze din tura asta si din turele anterioare facute in cetatea de piatra si frumusete a muntilor Apuseni!


UPDATE!

Asa cum am promis Florin si cu mine am stabilit traseele pentru cele doua zile de actiune (vineri si sambata) . Doua trasee pentru tourere si alte categorii neenduro, doua trasee soft-enduro si in sfarsit doua trasee cross.

 

Speram ca imaginile de la prospectarea traseelor sa fie sugestive: :pics:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.641726209174867.1073741830.100000124824079&type=1



Pentru cei anti sau ignore facebook :) cateva fotografii de la pregatirea traseelor :

Vom avea harti pentru fiecare participant si pentru fiecare tura, astfel incat nimeni sa nu se rataceasca. Deasemenea vom organiza si ture speciale pentru grupuri de doritori si vom oferi consultanta pentru cei care doresc sa viziteze alte obiective decat cele incluse in program. De exemplu daca sunt destui doritori vom organiza o tura speciala la Rosia Montana.

post-4028-0-25031400-1367408293_thumb.jpg

post-4028-0-98908200-1367989192_thumb.jpg

post-4028-0-58487600-1367989194_thumb.jpg

post-4028-0-98806500-1367989195_thumb.jpg

post-4028-0-42543800-1367989207_thumb.jpg

post-4028-0-46624500-1367989208_thumb.jpg

post-4028-0-20168300-1367989213_thumb.jpg

post-4028-0-16156600-1367989214_thumb.jpg

post-4028-0-37082900-1367989215_thumb.jpg

post-4028-0-13902500-1367989216_thumb.jpg

post-4028-0-52240600-1367989504_thumb.jpg

post-4028-0-51632300-1367989509_thumb.jpg

post-4028-0-73003300-1367989510_thumb.jpg

post-4028-0-46570300-1367989512_thumb.jpg

post-4028-0-41938300-1367989517_thumb.jpg

post-4028-0-96491900-1367989522_thumb.jpg

post-4028-0-07672500-1367989525_thumb.jpg

post-4028-0-08908300-1367989528_thumb.jpg

post-4028-0-99220800-1367989528_thumb.jpg

post-4028-0-26454500-1367989530_thumb.jpg

post-4028-0-37161700-1367989563_thumb.jpg

post-4028-0-82500300-1367989573_thumb.jpg

post-4028-0-81878500-1367989574_thumb.jpg

post-4028-0-75716000-1367989575_thumb.jpg

post-4028-0-83972300-1367989576_thumb.jpg

post-4028-0-20092700-1367989578_thumb.jpg

post-4028-0-30814300-1367989579_thumb.jpg

post-4028-0-64526200-1367989580_thumb.jpg

post-4028-0-54220200-1367989581_thumb.jpg

post-4028-0-38538000-1367989582_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma plimbai zilele trecute cu 4 roti si mi-ar place sa revin pe 2. Minunata zona, multa istorie, oameni primitori si amabili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va asteptam cu drag! Dorim sa promovam in randul motociclistilor de toate orientarile (touring, enduro, cross chiar si strada si choppere) aceasta zona de o frumusete greu de egalat. Cu mandrie va spunem ca avem ce a va arata ! In plus, cei care vor participa va garantez ca se vor intoarce si vor mai aduce si alti vizitatori. Zona traieste actualmente din exploatarea lemnului care...se face din pacate momentan cum se fac mai toate pe la noi. Incercam sa fondam un eveniment moto multianual, peren. https://www.facebook.com/taramotilor.enduromeeting?fref=ts Dorim ca motii sa aiba o alternativa de munca in turism, poate ca asa vor pleca mai greu urechea catre proiecte megalomane si nocive pentru inca splendidul mediu natural.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo pentru initiativa si sa aveti parte de vreme buna si cat mai multi participanti.

Sa speram ca si putem ajunge si noi sa depanam amintiri si sa legam noi prietenii .

 

Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va asteptam prieteni! :mexicanwave:

 

 

Zona de campare/cazare este in jurul pensiunii "Dealu Boti", pe malul lacului si in apropiere. Indiferent de situatia negocierilor privind cazarea, detin personal un teren cu iesire la lac, iar terenul de campare apartine familiei coorganizatorului Florin. Am pus pe fb ( https://www.facebook...meeting?fref=ts ) si poze cu detalii privind confortul oferit la pensiunea "Dealu Boti". Sunt 6 camere cu pat matrimonial si baie proprie (asa dar de 2 locuri) in total 12 locuri , mai sunt cam 18 locuri in camere de cate 3 paturi. Deasemenea mai exista cateva pensiuni mai mici si se poate aranja cazare si la localnici. Intrunirea a pornit de la un chef pe care doream sa-l organizez pentru prietenii mei cu prilejul unei aniversari moto rotunde, capacitatea de cazare la pensiuni+ localnici este limitata, am estimat-o la maximum 80 de locuri. (asa ca sunt deja din start 3-4 camere rezervate).Deoarece m-au sunat deja diverse grupuri si multi prieteni din tara si deasemenea coorganizatorul Florin are si el prietenii lui ar fi bine sa nu intarziati prea mult.

Din acest motiv va rog sa va anuntati din timp ( locurile se vor ocupa in ordinea anuntarii) participarea pe acest topic, sau pe PM sau sunandu-ma la 0730202594; 0744545622, specificand unde doriti cazare la pensiuni sau la cort ? Daca doriti la pensiuni va rog sa specificati deasemenea si numarul de locuri pe care doriti sa-l rezervati. Ar fi bine sa cunoastem numarul total al rezervarilor cu o luna inaintea evenimentului, adica pana la sfarsitul lunii mai, sa putem negocia cazare si la celelalte pensiuni si la localnici.

Din motive ecologice si de securitate va exista o zona distincta de parcare a motocicletelor ingradita iluminata si pazita. In imediata vecinatate va fi zona de campare (suficient spatiu cred pentru in limite rezonabile ori cate corturi) deasemenea iluminata si avand acces la grupuri sanitare si apa. (posibil si la dusuri daca inchiriem toata pensiunea). Zona organizatorica si de agrement (nautic-se pot inchiria barci, se poate inota; mese, banci bere) va fi probabil in curtea pensiunii pe malul lacului.

Organizatorii asigura asistenta medicala si evacuarea (contra cost) a motocicletelor defecte sau avariate. Va vom tine in continuare periodic la curent cu noutatile.

Momentan acestea sunt informatiile, va asteptam! :cheers:

Mihai (timberland ) 2 locuri in camera matrimoniala-confirmat

Farcas Alexandru camera 2 locuri confirmat



Update 11 mai

Avem si un pret ferm negociat pentru eveniment la locurile de cazare la doua pensiuni din Dealu Boti: 60lei/noapte camera dubla (pret normal 80 lei.) Este vorba de doua pensiuni private care ofera fiecare cate 4 camere duble +living+bucatarie +baie cu apa calda+curte proprie+ instalatie de gratar, etc. confort optim. Una dintre ele am mai folosit-o anterior si avem fotografii. Deasemenea avem promisiuni ca in caz de nevoie sa mai dispunem de inca doua pensiuni similare.

In privinta pensiunii "Dealu Boti" asteptam inca .



Emilian Lukic 2 locuri in camera "matrimoniala"-confirmat

post-4028-0-46672900-1368271925_thumb.jpg

post-4028-0-53048700-1368271927_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte frumoasa zona.Participantii de anul trecut la BMW Camp Rachitele pot sa confirme.Recomand cu caldura.

Editat de Enduristul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte frumoasa zona.Participantii de anul trecut la BMW Camp Rachitele pot sa confirme.Recomand cu caldura.

Ma bucur ca v-a placut! Motiv sa reveniti pentru touring/endureala/cross si normal noi obiective, noi revelatii :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Confirm asa dar jakalu 2 locuri adica o camera dubla.



Update: Avem deja data o pensiune si jumatate :crack: , dar din fericire mai avem doua in rezerva+ locuri de cazare la sateni. Asa dar inca 4 locuri libere in pensiunile deja contractate (60lei camera doua locuri/noapte) si alte 16 locuri in stadiu de oferta prealabila (am oferit proprietarilor acelasi pret). Va asteptam pe doritorii de cazare la pensiuni cat de repede sa nu rezerve altii capacitatea in discutie :) Cei care doresc cazare la cort nu trebuie sa rezerve, exista spatiu suficient!

 

Altfel pregatirile intra in linie drepta, incepem amenajarea zonei de campare si a "cartierului general" (zona alimentara/dozatoare bere/zona comerciala/dusuri/ "anexe ecologice"). Veti avea acces la cateva focuri pentru prajit (pentru cei care se descurca in regim propriu) si vom contracta si o firma specializata in alimentatie.

Cum v-am spus, am definitivat toate traseele pentru cele doua zile si cele trei categorii de motoare. Traseele touring (touringuri+sport+choppere) si semi enduro sunt gandite cu acces la pompe de benzina, nu vor fi probleme cu benzina indiferent de capacitatea rezervoarelor (minim 150km autonomie), am curatat si eliberat si traseele de cross, saptamana viitoare vom experimenta sa vedem de cata benzina e nevoie pentru motoarele cross si va vom anunta sa fiti pregatiti.

 

Cateva poze proaspete din Muntele Baisorii/Buscat (zona Muntele Mare). /index.php?/topic/525354-enduro-touring-adventure/page-94?p=3440315&do=findComment&comment=3440315

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salut. Apreciez initiativa de organizare a unui asemenea eveniment. Doar o nelamurire , in regim de cazare la cort, se asigura paza corturilor in timpul activitatilor?

Intreb deoarece sunt novice si nu am mai participat la nici un eveniment motociclistic, mai ales cazare la cort.

Numai bine.

Editat de Ro_Land
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Apreciez initiativa de organizare a unui asemenea eveniment. Doar o nelamurire , in regim de cazare la cort, se asigura paza corturilor in timpul activitatilor?

Intreb deoarece sunt novice si nu am mai participat la nici un eveniment motociclistic, mai ales cazare la cort.

Numai bine.

Multumim! :) Zona este oricum foarte sigura, in vatre satului si oamenii locului supercorecti. Mai mult decat atat spatiul de campare se afla pe proprietatea coorganizatorului Florin. Pentru a preveni insa cu desavarsire orice situatii neplacute care s-au mai intamplat in decursul timpului la diverse intruniri, spatiul rezervat camparii va fi ingradit iluminat si pazit.

 

Chiar in weekendul acesta ne deplasam la locatie pentru a demara lucrarile de constructie a grupurilor sanitare, imprejmuirilor, iluminare, dusuri, etc. Deasemenea finalizam "hartile finale " ale tuturor traseelor (strasse, semi-enduro si cross). Am estimat si necesarul de benzina pentru cele doua trasee cross de vineri si sambata la aprox. 20 litri total, cantitate acoperitoare.Crossistii vor trebui sa dispuna de aceasta cantitate de benzina. Incercam sa-i ajutam si noi in limite rezonabile cu transportul benzinei la locatie, doritorii sunt rugati sa ne contacteze fie pe acest topic, fie pe facebook la: https://www.facebook.com/taramotilor.enduromeeting?ref=ts&fref=ts fie la tel: Galen : 0730202594; 0744545622 ; Florin: 0743028908. Cu mentiunea ca de sectiunea cross se ocupa in mod direct Florin care va poate oferi informatii suplimentare.

 

Ca o noutate suntem in stadiu avansat de negocieri cu un sponsor care va asigura tricouri cu emblema evenimentului pentru toti participantii si va premia primele 3 locuri la sectiunea de cross. Asteptam in continuare ca doritorii de cazare la pensiuni sa faca rezervare ca sa stim daca ne extindem si in cele doua pensiuni suplimentare si DEOCAMDATA disponibile. In prezent mai dispunem de circa 6 locuri in camere duble in pensiunile deja rezervate.

 

Va asteptam !

 

ps. Weekendul urmator sper sa ne intalnim unii dintre noi la evenimentul similar semienduro organizat in muntii Sureanu locatia "La Carari" de catre prietenul Achimoto.

post-4028-0-78404500-1370002641_thumb.jpg

post-4028-0-59663800-1370002669_thumb.jpg

post-4028-0-02611800-1370002682_thumb.jpg

post-4028-0-68122000-1370002692_thumb.jpg

post-4028-0-61408900-1370002716_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu vreau sa vin.sper sa fie vreme buna.o sa vorbesc cu baietii, enduristi si vad cat se baga si sun sa ne intelegem.sunt nou pe enduro si ma incanta ideea de-a merge in ture organizate de colegi cu experienta.

 

Salut!

Browserul de pe laptop (sunt in deplasare prin tara) ma impiedica sa-si raspund in post nou. Si pe mine ma incanta ideea ca motociclistii din intreaga tara sa descopere aceasta zona minunata!

Daca va fi si vreme buna vom avea toate ingredientele pentru un weekend de eceptie! Sper ca si "wheather-master" sa se fi saturat de atata ploaie!

 

Weekendul care tocmai a trecut am finalizat si verificat si traseele "strasse". Amenajarea "cartierului general" merge inainte. Am planeizat zona de parcare motoare, am stabilit zonele de amplasare corturi si am inceput amenajarea zonei de catering si a utilitatilor necesare. Mai avem circa 6 locuri in pensiunile contractate pana acum si inca doua pensiuni unde putem rezerva inca vre-o 16 locuri.

 

imagini din tura de weekend: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.656194757728012.1073741839.100000124824079&type=1

 

Galen

Editat de Galen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

suna tentant dar am altceva programat in aceeasi perioada :(

aniversez si eu anul asta, dar numai 10 ani de abecedar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Update: Se pare ca si, distinsii mei colegi veterani au planuit mare invazie in Apuseni. Astfel in afara celor doua pensiuni deja inchiriate, am mai completat una (confirm 5 camere pentru colegii veterani Bucuresteni). Speram sa mai putem aranja in continuare cazare in unica pensiune ramasa disponibila si daca se ocupa si aceea, la gospodariile din sat.Repet spatiul disponibil pentru corturi e practic nelimitat.

 

Deoarece dorim sa oferim fiecarui participant un tricou "Tara Motilor"-2013 ii rog pe toti participantii sa-mi comunicati pe PM (pentru a nu aglomera acest topic) marimea dorita .Asa dar numele si marimea dorita de tricou va rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...