Sari la conținut

ALEX-CRUISER

Super Membru
  • Număr conținut

    1.760
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://nu am
  • Yahoo
    nu am
  • Skype
    nu am

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    1989
  • Motocicleta
    Nu mai este,dar microbul rezista.....
  • Club
    CHOPERISTILOR SINGURATICI

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MOBRA,JAWA,IJ PLANETA,SUZUKI DR 650,SUZUKI TL 1000 R,Suzuki Intruder M800

Vizitatori Recenți Profil

5.640 citiri profil

ALEX-CRUISER's Achievements

  1. A intrat in Greva spontana,doar e si ea angajata . Nu te mai vrea ca esti in tabara termicelor,o vorbesti de rau….etc Cotetul ala de 20 ani a fost facut cu simt de raspundere si mandrie pt.emblema pe care o poarta.
  2. Toti cei care vand moto sau auto,”le moare vaca” cand te duci cu vreo problema la garantie. La Iveco,de exemplu furtunele de cauciuc nu au decat un an garantie. Restul componentelor au 2 ani,dar garantia poate fi anulata din cauza folosirii unor lichide necorespunzatoare…..no comment.
  3. Turometrul nu arata bine,posibil din cauza schimbarii CDI-ului,din cate stiu de pe acolo isi ia impulsurile pt.turometru. Cand ajunge pe rosu,dupa urechea mea ,in realitate nu ai mai mult de 5000 rpm.
  4. Aoleu,mama,ce făcuși nene,nu ai citit nimic pe aci si ai intrat direct fluierand in biserică
  5. Se vede ca ai o varsta,o anumita gandire,mai mult ca sigur,dupa ce iei A-ul, vei lua decizia potrivita in problema celei de a doua motociclete. Asfalt uscat si se ne tii la curent cu evolutia situatiei.
  6. Sa-mi dau si eu o parere.... De ce nu astepti sa iei A-ul,scoti "bestia"din garaj Duminica dimineata si te plimbi usor cu ea,vezi cum va intelegeti si dupa aia iei hotararea de a lua sau nu o alta motocicleta mai mica,mai ales ca nu iei 125 sau 250 cmc ca sa zici ca e o diferenta remarcabila intre ele. Si daca ai lua 250cmc cand te urci pe Adventure,de fapt iar o iei de la capat cu acomodarea,pt.ca diferenta ar fi mare intre ele. Asa ca pui pe Adventure tot ce se poate pt.protectia ei si a ta,te echipezi bine,daca nu are Casco poti sa-i faci pt.linistea ta si plimbare la drum,cel mai bine in grup cu amicii de la betie ca sa va ajutati la nevoie. Oricum daca vrei sa faci trasee exotice,cu drumuri de pamant,iti trebuie experienta cu ce motor vei merge acolo,experienta aia nu o capeti in oras. O sa vina caldura,cand o sa stai full-echipat in traficul din Buc,o sa ti se ia de motociclism si de invatat. Preferabil inainte de plimbare post negru cu apa minerala si mancare usoara .... PS:Bravo voua ca aveti bani,ce faceti cu ei e treaba voastra,mai bine cumparati fiare decat "faina"sau alte prostii. Puteti sa mergeti si la un curs de ala de pilotaj ,rau nu face.. Completeaza locatia ta la profil sa stim si noi de unde esti....si sa iti recomandam terase la minim 200 km distanta...ca sa se aseze cafeaua bine...
  7. O parte din raspunsul la problema,l-ai dat singur....carburatorul.. Daca merge mai bine cu altul,clar celalant era cu probleme,asa cum ai zis si tu,curgea benzina din el,ai grija ca poate mai faci si vreo belea pt 112 .... Ca sa "pui la punct"un motor cu carburator,se iau in calcul mai multe: 1. amestecul carburant livrat de carburator,nivel dat de plutitor,jiglere in buna stare,curatare interioara,membrane de cauciuc...etc 2.aprinderea acelui amestec,adica bujie buna si potrivita,fise care nu "fura"curent,bobina care sa dea acel curent. 3.compresia ,daca dupa rezolvarea celor de mai sus,tot nu porneste bine sau porneste greu si scoate fum albastru. 4.joc la supape-culbutori daca compresia este mica,daca acel joc este ok,inseamna un segmenti uzati,problema care poate se rezolva temporar cu segmentare(carpeala) sau cu reparatie capitala a ansamblului cilindru-piston-segmenti,lucru care este foarte costisitor si nu se merita.
  8. Este o motocicleta linistita daca nu o accelerezi. Iarna se misca mai greu vanzarile la motoare. Costa si ceva banuti,cine vrea sa cheltuiasca atat banet,studiaza piata temeinic. Am vandut si eu inainte de Pandemie,un intruder M800,impecabil,luata de noua,cu accesorii (vb de 4700 Euro)si tot asa nu am fost deranjat cu mesaje sau telefoane prea multe ,2-3 maxim,primul care a venit sa o vada a si luat-o.
  9. Io cand oi fi bogat tare pa persoana fizica,imi iau un Muscle Car de ala American,6000 benzina,cu carburatorul scos prin capota,dimineata dupa ora 8 ridic capota,o pornesc,imi pun masuta de camping langa ea si imi beau cafeaua care vibreza da la unda de soc a celor 4 tobe de sub masina.
  10. E una misto pe Olx,dar e la Timisoara…..700 km….pana in 6000 €….
  11. Feisbuc ne a suflat si lada de bere ,nu se multumeste cu meleoanele de dolari. Ps:arata misto motorul in combinatia aia de culori. Spor la treaba.
  12. Eu zic ca cu putina imaginatie si cateva incercari gasesti o combinatie de alb-rosu potrivita. In poza se vad niste dungi albe pe carene si rezervor…..cu putin simt artistic iese ceva.
  13. Ma cam bate gandul la un Royal Enfield Super Meteor 650 SH,dar vad ca sunt extrem de putini posesori in RO,la vanzare sunt foarte rare pe la noi. Buget ar fi vreo 5000 E. M-am uitat si pe Mobile.eu.....cele SH cam inexistente,gasesti R.E. dar alte modele.... Daca sunt ceva posesori sa povesteasca despre ele ar fi bine venit. M-am uitat si la Honda Rebel 500 sau Vulcanul de 650 dar nu ma atrage aspectul...mult negru...crom inexistent....eu ce lustruiesc cand ploua afara ?
  14. La cata zapada este langa parapet si boschetii de pe camp,puteam sa jur ca e de la noi din Romanica...din pacate.
  15. Nu este Logan. Nu conteaza masina,soferul este un idiot notoriu.
×
×
  • Creează nouă...