Sari la conținut

lokko_boy

Membru
  • Număr conținut

    422
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Kawasaki Z650
  • Numar Moto
    fix d'ala

Vizitatori Recenți Profil

2.408 citiri profil

lokko_boy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lokko_boy

    Shoei/HJC

    Multumesc tuturor-RPHA 70 e final decision
  2. lokko_boy

    Shoei/HJC

    Salutare tuturor Este momentul sa mi schimb casca,vechea mea HJC IS 17 nu prea mai face fata (la modul ca s-a "cam lasat",plus ca intercomul montat pe ea este un chin ,in mers ,me jeneaza teribil).Am 2 variante in minte,un SHOEI GT AIR si un RPHA 70.Pe langa siguranta ,ma intereseaza silentiozitatea (atat cat se poate pe motor) si spatiul pt intercom.Orice recomandare ,sfat,parere este binevenita . Bugetul este cam 2000 lei (mai pot pune inca 500) ,iar motorul (in cazul in care conteaza,desi nu cred) este un Z650 Multumesc
  3. Daca mergi prin oras ,posibil sa te cam incurce un pic Rebelul.As merge pe Suzuki,mai ales ca ,mie cel putin,mi se pare mai ok si pt drumuri mai lungute. Strict intre astea 2-eu sunt posesor de Z650
  4. Salut,pe langa Dr Taberei,in Ghencea :d Mobra a tot circulat ,deja am inceput primele iesiri mai lungute (pentru nivelul meu).
  5. Salutare tuturor-am profitat de venirea (pe bune) a primaverii,asa ca am dat o fuga pana la Sf Gheorghe,in Covasna.Nu mai fusesem in zona aia,si experienta a fost una placuta.Pentru cine ajunge pe acolo,recomand restaurantul Pivnita Sf Gheorghe,chiar in centru -mancaruri delicioase;si cateva poze,cu scuzele de rigoare pentru (ne)calitatea lor,nu-s mare fotograf
  6. Si pe mine ma batea gandul sa imi iau un Vulcan,insa pana la urma am ramas la Z650.Frumoasa mobra,sa ai km multi si fara incidente cu ea!Asfalt uscat!
  7. Cu toate ca “dezgrop mortii “-mie ft practica mi se pare geanta de picior-dubluri ,acte si “monetarul “ .Trusa sub sa,cea “standard “ de la producator-in plan e si un kit de pana,sa fie acolo:)
  8. Foarte faina!Sa te bucuri de ea km multi si fara incidente!
  9. Hope you enjoyed!Cred ca voi erati cei cu care m-am intersectat la Calugareni:)))
  10. Dap,am IS 17. http://www.shop4moto.ro/cumpara/hjc-is-17-cynapse-3581
  11. O pornesc si eu maine spre Giurgiu,dar eu voi merge catinel ,mai ales ca dupa amiaza tre' sa fiu inapoi in Bucuresti.Va doresc asfalt cat mai uscat si tura cat mai faina!
  12. Dap;ti-l monteaza baietii de la magazin
  13. Subscriu la ce zice colegul.Eu am IS17 ,care este (mi se pare mie) o casca decenta.Zgomotoasa insa la viteze maricele (+120).Neaparat pinlock si,as zice eu,si cagula.Orice ti-ai lua,insa,probeaza.
×
×
  • Creează nouă...