Sari la conținut

yonustelystu1992

Membru
  • Număr conținut

    277
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pantelimon (Sector 2 Bucuresti)
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    kawasaki zx9r 2002
  • Numar Moto
    BZ 92 YNT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KAWASAKI GPX 600

Vizitatori Recenți Profil

1.124 citiri profil

yonustelystu1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tu chiar nu-ti dai seama ca omul a fost ironic? Aceiasi reactie am avut si eu:))) Sanatate riderului! Apropo de comentariul tau, cativa dupa accident cam in stilul asta o sa explice ca au facut de au scapat cu viata:D:D, adica multi au superputeri.
  2. Serios ca asa a facut??)..probabil toti visatorii de pana in 20 - 25 ani te vor crede si vor merge cu speranta ca daca le iese ceva in fata ei vor sari peste masini ca asa au citit ei pe forum ca se procedeaza cand nu mai ai ce face...Am cazut de 2 ori din zeci de situatii evitate totul din instinct, dar alea 2 cazaturi nu am apucat sa vad decat asfaltul o data si cerul a 2 -a ora...pozitii diferite de aterizare vreau sa zic...Nu exista asa ceva, sunt doar povesti,in fractiunea aia d esecunda nu poti sa gandesti mai nimic decat instinctiv sa faci ceva dar in niciun caz sa sari peste masini...
  3. Ce zicea colegul ZAIR initial si unde s-a ajuns, se referea la cu totul altceva dar probabil nu s-a exprimat corect, eu inteleg ca doar iti asumi mai multe riscuri pe ploaie si noaptea!! Era mai mult o recomandare dar fiecare a inteles cum a dorit. Faza cu mersul singur noaptea se refera doar la faptul ca poti sa cazi si nu te vede nimeni si asa de la ceva care se poate lasa doar cu o poveste ajungi la altele.
  4. In ce hal arata motocicleta aia, nu poti sa stii niciodata ce a fost acolo, poate doar ghinion la viteza decenta si arata asa ca a cazut in rapa, asa am citit....Pacat de el ca era tanar, poate altii au facut greseli mai mari si au scapat, nu toti suntem norocosi din pacate sa avem o a 2-a sansa!!....Eu sunt unul dintre norocosi si nu-l condamn, pacat ca nu mai traieste pentru a invata, O MARE PROBLEMA A TINERILOR (INCLUSIV EU) ESTE CA NU SUNTEM CONSTIENTI DE PERICOLE!! P.S. Daca nu a cazut in rapa cum am inteles eu din postare atunci mai mult ca sigur a avut viteza, eu am tranti-o la 100km/h si desi s-a oprit intr-un pom tot am avut ce dezmembra, cadrul(o fisura mica), furca, motor si anexe mai putin partea din fata(cadrul bord, far, carena)....Motocicleta asta arata de nici la dezmembrari nu prea ai ce sa faci cu ea.
  5. Au sunat cred ca vreo 5 ca si eu am motor de vanzare de zx9r si toti care au sunat aveau din 98 - 99....Nu se potriveste aprinderea, am inteles ca ar avea si ceva senzor in plus modelul 2000 - 2003...Mai sunt probleme si la filtru de aer care ar fi mai mare...Din ce stiu modelul 00 - 01 nu merge nici macar la 2002 - 2003 ca ar avea alte prinderi fiind modelul F, ce am aflat si eu de pe forum..
  6. Pai ar mai fi ceva de zis??...Dumnezeu sa-l ierte si probabil unul din motivele serioase care te pot face sa renunti la motocicleta, daca si pe cei de la politie ii doare fix la banana de motociclisti chiar nu mai stiu ce sa mai zic( asta este fix nepasare, datorita legilor muuuuuuuult prea blande)....Nu-l cunosc personal dar dupa motocicleta si un ochi rapid pe facebook chiar parea un om linistit si pasionat de asa ceva, din poze chiar nu reiese ca ar fi avut viteza mare, pur si simplu doar GHINION....DUMNEZEU SA-L IERTE DAR CHIAR CONSIDER CA S-A DUS FARA NICIO VINA!!
  7. Exemplarul ala din Bucuresti portocaliu la 2000E am fost si l-am vazut, este MUCI...cerea 1600E ultimul pret dar nici 1300 nu facea, ca idee DOT la anvelope 2005 parca(mai devreme sigur nu), carenele abia se tineau si lantul praf, ruginita toata, sa nu mai zic de telescoape care plangeau si ele saracele....Se auzea bine toba si cam atat » Post actualizat in 09 Jun 2017 12:44 intre timp am mai primit pareri despre husqvarna 610 si am intrebat si un baiat care sa zicem mananca moto pe paine (Sorin Zaharia - fost stunter baiatul, stiu ca se da si acum cu SM pe la curse) si cica sunt destul de stricacioase....oricum a renuntat la modelul acesta ca nu se incadreaza in A2, am vazut ceva cu raportul de putere fata de ce greutate are...
  8. Din toata povestea asta imi este foarte mila de familia ramasa in urma si de copilul acela care din pacate va creste fara tata din cauza unei babe nenorocite (zic asa deoarece am auzit declaratiile dupa accident), o scarba de femeie care nu merita sa traiasca in liniste si pace cu ce a facut, CHIAR SE POATE SPUNE CA A DISTRUS O FAMILIE!! » Post actualizat in 22 May 2017 14:57 Masina am inteles ca stationa si a plecat brusc de pe banda de urgenta sa intoarca....Eu am fost in situatia de genul si crede-ma ca o masina oprita pe partea opusa si pe banda de urgenta pur si simplu nu o percepi ca un eventual pericol pentru ca sta, eu unul chiar am patit si nu m-am gandit ca tot o idioata de genul va incerca sa intoarca din situatia asta...LA NOI SE PARE CA ORICE ESTE UN EVENTUAL PERICOL, ABSOLUT ORICE!!!
  9. pai tu ai facut treaba asta la 70 km/h, taras rostogolit sau cum ai zis tu acolo...colegul ti-a zis de contact cauciuc asfalt nu de moto culcat pe asfalt....eu m-am dus 25metri taras si m-am oprit intr-un stalpisor(traiesc din fericire cu mult noroc) rostogolit cum zici tu acolo cu belituri peste tot iar moto s-a oprit la 100 m intr-un pom(cazatura asta la 100km/h), deci sigur nu aveai nevoie de distanta asta ca sa opresti..... nu ai inteles ce dorea sa zica colegul acolo si il mai si contrazici...
  10. Ma bucur si nu glumesc:). Chiar nu stiam cum sa iti mai explic..
  11. Au adica in ziua de azi:))....Nu stiu ce ai astazi dar este o chestie simpla, in 2017 daca ai 20 ani (adica nascut in 1997) si in 2015 ai dat de A2 atunci ai 2 ani de experienta cu A2 si poti da de A chiar daca ai varsta de 20 ani....CONDITII PENTRU CATEGORIA A: 1. Minim 24 ani si dai direct. 2. Minim 20 ani impliniti dar cu conditia sa ai A2 obtinut de 2 ani...
  12. Imi place ca o tot dai la intors...ba ca am facut la uman(te asigur ca nu), ba ca nu stiu matematica si la sfarsit dupa cateva minute de calcule pe foaie te-ai scos cu limba romana pe care zici ca nu o cunosc, dar ce sa-i faci asta e..Cand gresesti mai bine asuma-ti..Nu intra in polemici acum ca nu am nimic cu tine dar trebuia sa iti dau un raspuns echivalent la ce ai scris tu..» Post actualizat in 19 May 2017 13:48 fix la asta ma refeream, am trait prin Ardeal 15 ani...o fi romana noastra mai diferita, ne intelegem doar intre noi:))
  13. Pai nu iti iese socoteala deoarece nu stii nici tu legislatia...mai exact ca merge de la 20 ani sa obtii categoria A daca ai obtinut la 18 ani categoria A2...minim 24 ani daca vrei direct A sau incepand cu 20 ani cu conditia sa ai experienta 2 ani de A2...Sau ce anume nu iti iese la socoteala ca poate nu m-am prins eu:)
  14. "Deci clar" habar nu ai de legislatie:)), "deci clar" din ce ai scris reiese....Acum lasand gluma la o parte, putea sa aibe si 20 ani sa aibe A in anumite conditii pe care te las sa le descoperi singur....Tinand cont ca legea este data prin 2012 daca nu ma insel inseamna ca sunt persoane care au 20 ani si au A...oricum prieten cu varsta de 22 ani si A am eu. » Post actualizat in 19 May 2017 11:32 din ce imi aduc eu aminte am dat in 2012 (nu am permisul la indemana) deoarece tocmai in acel an se schimba legea si trebuia sa dau de A2 incepand cu 1 ianuarie...iarna faceam ture pe la poligon:))
  15. Daca mai stie cineva vreun sm 610 il rog sa imi lase numarul de telefon...sau ceva asemanator dar sa mearga cu A2
×
×
  • Creează nouă...