Sari la conținut

Danut Ionda

Super Membru
  • Număr conținut

    545
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    XF 650
  • Numar Moto
    GCA
  • Club
    Club Piranha

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki-gz 250 marauder

Vizitatori Recenți Profil

1.158 citiri profil

Danut Ionda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de curioziate, voi la deal cu o masina manuala (sau motoreta, same shit ) plecati de pe loc la ralanti si va taraiti asa la 5 la ora? daca nu de ce va asreptati ca DSG sa faca altfel ??? Cocosel,eu intrebam exclusiv legat de functionarea cutiei sa nu aibe ceva hibe care se pot afla si in modul Drive. Ca nu am rabdare de melc sa urc in rampa 2 km la relanti...
  2. Merci mult baietii. Sanatate si bani multi sa aveti.
  3. Imi place la tine,ca din 2 cuvinte spuse de oricare dintre cei 8. 000 000 000 000 de oameni, le citesti si c Caracterul si IQ'ul si orientarea sexuala...esti Mama Omida.
  4. Ce sa crezi? Stai ca ti zic! Sa îți iei un boiler cu manuala, ca ești prea cioban pentru una automata! pai d'aia ma duc ma Darco spre Automata,ca doar ciobanii vor automate. sau cum ai zis si tu, sa caut masini(bmw,mercedes,audi)...nu cotete pe roti (vw,opel,skoda,seat) has cai car de tot. » Post actualizat in 06 Jul 2018 19:09 Tu ce plm in c*r s'* iei conduci? Si daca treci de pe BMW'ul tau pe un DSG 2 ai crede ca e normal sa dea inapoi pe drive? Sau iar iti place s'o s*gi?
  5. Da,inseamna ca m'am certat degeaba cu ala. Nici nu'l mai sun. Ideea e ca o alta DSG,la Casa Poporului spre 13 Septembrie ...in Drive ridic piciorul de pe frana si o ia in sus. nu stiu daca au aceeasi cutie dar Golf 2011 o lua la vale,Passat 2011 o lua la deal. Ce sa mai cred...? )
  6. Octavia 3 si Passat B7 sunt din lotul "asa face toate dom-le", masina de servici respectiv personala.Pentru a compensa plecatul din rampa, Octavia mentine pe loc timp de 3 sec masina iar Passat-ul are optiunea Auto Hold. Din punctul meu de vedere "luat inapoi" este vorba strict pana se cupleaza ambreiajele,mai apoi va trebui sa opuna rezistenta sau in cazul accelerarii sa plece inainte. Ce este drept nu am fortat pe nici o panta sa vedem ce se intampla daca nu folosesc Auto Hold, si o las in D la relanti. Poti sa incerci,din pura curiozitate apoi sa ne zici si noua? Merci.
  7. E facuta sa decupleze pe Drive in rampa sa protejezea ambreiajul ala dublu din cutie oare?
  8. Pleca...inapoi? Ca inainte e normal la o rampa de 5%.
  9. Am fost la vizionat mai multe vechituri cu DSG, iar un DSG 2 7+1 pe modul DRIVE in usoara rampa ...sa zic 5% maxim,surpriza!!! Masina o lua inapoi dupa 2 secunde. Aveam centura pusa,si nu stiu daca era ESP dezactivat dar am renuntat si la testare si la masina. Ideea e urmatoarea : exista posibilitatea la DSG2 sa o ia inapoi in pozitia Drive ? Sau doar daca are probleme la ambreiaj/volanta/cutie? ea nu avea AutoHold. si nici cu frana de mana trasa nu cred ca se executa plecarea de pe loc ,in rampa. De 2 luni,am un Cielo Hidramat de pomana primit pana gasesc ceva bunicel insa daca ridic piciorul de pe frana in rampa o ia tot in sus...nu inapoi. » Post actualizat in 06 Jul 2018 08:02 Si tot ieri,am mai testat un VW Passat 2011 ,acelasi an...ala pleca inainte in rampa,nu inapoi. Proprietarul,un om din cartier pe care nu'l stiu bine sustine ca la DSG 2 E normal sa o ia inapoi dupa 2 secunde. » Post actualizat in 06 Jul 2018 08:04 Daca aveti experiente cu defectaciuni de genul,v'as ruga mult sa le impartasiti.Multumesc anticipat. oricum am fugit de ea,acum cautam alta.
  10. Mai trist e ca lipseste a2a cheie la tine. Nu a avut 2 chei/telecomenzi?
  11. Astia cu Fake Taxi,au in general fete de LABAgii compulsivi.
  12. Ori l'a furat... Cu sa fure TopCase daca era in sant? » Post actualizat in 01 May 2018 13:42 Adica daca eu gasesc un portofel fara acte in el,si cu o suma de 500 lei...doar bani.ma duc si'mi cumpar o pereche de Asics sa alerg prin casa dupa caine..se cheama ca l'am furat? Pai daca il duc la Politie,se duc aia la curve cu banii.
  13. Cine ar mai lucra la Drumuri, Constructii,Bodyguards la Mega,Stivuitoristi,Soferi,si alte slube grele? Videochatistii de Bucuresti si Sefii Wannabe din Rahova? ) » Post actualizat in 20 Apr 2018 19:57 Daca pleaca taranushii, vi se imput ghenele primavara cand va aruncati varza din butoi... » Post actualizat in 20 Apr 2018 19:59 Sa nu mai zic ca nu am vazut un bucurestean care sa planteze o lalea in gradina blocului sau sa tunda iarba,in plm.
  14. Relantiul tremurat,iti zic care a fost motivul la mine ,benzina 1.4.dupa ce mi'au impuiat fel de fel de ingineri capu' cu senzori,sonde...cakaturi si bani luati pe bujii,fise si delcoaie...era de la filtrul de benzina .am constatat dupa ce l'am schimbat solo.poate ai noroc si e fix aceeasi buba.
  15. Sorry de offtopic,dar sa zici ca in Spania n'ai ce manca arata de fapt ca esti mai limitat decat aia care cred ca daca vrei sa calatresti ai nevoie de mii de euro. Nu tre sa te superi pe mine , dar ar fi cazul sa'ti faci program de antrenat papilele gustative.
×
×
  • Creează nouă...