Sari la conținut

megamotoreta

Super Membru
  • Număr conținut

    3.829
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de megamotoreta

  1. Acum 10 ore, Speedy.K a spus:

    . Eu m-am intors acum vreo 14 ani cu mobra pe remorca de la Bicaz la Bucuresti din cauza ca m-am chitrosit la 100 de euro pt un releu de incarcare si am reusit sa prajesc CDI. Daca trebuia sa platesc adusul acasa ma costa cat 3-4 relee.

    PS Zici ca e consumul mare. Ce inseamna mare? Motoarele astea consuma intre 4 si 9, in functie de cum mergi cu ele.

    Salut. Ce simptome a avut releul de incarcare ?

  2. Acum 6 ore, Speedy.K a spus:


    Am un mecanic care stie tipul asta de motor absolut pe dinafara. Face de toate, dar pe asta il viseaza.


    Ce ai facut tu nu e investitie, e cheltuiala obisnuita cu intretinerea. Daca mobra e proaspat cumparata ar fi trebuit sa mai schimbi si lichid de frana, atigel, ulei furca cel putin. O data la doi ani te costa cam 2000 de lei numai consumabilele, daca vrei sa ai o mobra care merge.

     

    Intra pe regionala de SV si cere recomandari de mecanic in zona ta.

    A, si vezi ca motorasul ala nu se tine sub 4000 rpm, ar trebui sa schimbi la mers lejer pe la 6000 rpm si la mers mai sprinten pe la 8000. 

    Ajuuutooor....Si eu am probleme d.astea ciudate, am pus motorina si a facut ca toate alea. Acum nu mai porneste deloc...cine e mecanicul??!!!

  3.      Salutare. Am cumparat de pe net aiurea o geanta de rezervor de  R1200 rt, are fund de plastic, se prinde cu o clema cu arc, nu e magnetica...Stie cineva cum o montez,sa caut sa cumpar suportul pt rezervor?

×
×
  • Creează nouă...