Sari la conținut

Gabrielll1994

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gabrielll1994

  1. Da L-am lasat Asa tind si eu Sa cred ca e de la Temperatura. Daca consider ca problema persista si cand se v-a incalzi, o voi duce la reprezentanta pt o expertiza.
  2. Mersi mult de raspuns! O Sa Incerc Sa pun in practica CE MI-ai spus. Nu tine in primii cm tine Sa spun Intre jumatate si 3 sferturi Asa cum am crezut eu ca ar fi normal sa Tina. Nu am Idee CE ulei are in ea, cei de la reprezentat I-au facut revizia inainte Sa o cumpar EU. Dar avand in vedere ca atunci erau 30-32 de grade cred si eu ca are ulei de vara. Motocicleta m-a costat 6000 de Euro De la reprezentanta Suzuki, a avut un singur proprietär si doar 9700 km. Am A2 de la 19 ani, am mers aproape 2 Ani pe un Aprilia rs125. A-ul il am din vara dupa permis Mi-am Luat Gsx-ul. Si la celalalt lafel am facut cu curatatul lantului deci ma repet sunt constient de riscuri. Voi incerca totusi Sa fac si cu motorul oprit.
  3. Referitor la raspunsul numarul 1 , am o perie speciala pt lant . Peria perie pe toate partile , si mana mea se afla la circa 15 cm distanta de lant . Cu mecanismul ala de curatat nu am reusit sa ma impac . Am vazut ce se poate intampla si sunt constient de riscuri . Mersi mult . 2 . Asta ar fi cea mai rentabila chestie pt mine pana acum pt ca daca vreau sa aflu mai multe va trebui sa o duc la service , si acolo probabil ca vor verifica tot si ma v-a costa . Referitor la ultimul punct eu stau in zona de munte , acum la mine sunt cca 5-7 grade ziua , din acest motiv am inmatriculat motocicleta cu numere sezoniere din Martie pana in Octrombrie . Am mers o data asta vara cu ea pe autostrada pe o ploaie torentiala si pot spune ca desi eram in modul C ( cel mai slab , asanumitul mod de ploaie , simteam cum motocicleta da sa faca ce vrea ea ). Mersi mult pt raspuns !
  4. Stau la cateva zeci de km de reprezentanta in primul Rand si in AL doilea Rand primul raspuns La Intrebarea Asta AR fi fost " Adu motocicleta aici Sa o verific Si atunci iti spun daca e Ceva in neregula sau Nu". Nustiu daca m-ar fi costat verificarea Asta Ceva dar motocicleta e inmatriculata cu numere sezoniere din Martie pana in Octombrie si implicit o puteam duce acolo doar pe platforma.
  5. Mi s-a parut ca totusi se invarte cam redepe si de Asta. Multumesc mult pentru ajutor.
  6. Am Postat aici intocmai ca Nu ma pricep. De Vascozitate am auzit dar Idee e ca motocicleta avea 100 de grade si lafel facea. S-a oprit o data cand am turato tare.
  7. Salut. Numele meu Este Gabriel, locuiesc in Germania si posed in Gsx-r. Ieri Mi-am ridicat motocicleta pe Ständer ca Sa II curat lantul si Sa o bag la iernat. Si am observat ca motocicleta mea in treapta 1 Desi sunt cu ambreiajul tras roata Inca se invarte cu cca 9-10 km/h. Se invarte cu aceeasi viteza fie ca trag ambreiajul fie ca il Las liber. Mentionez ca acum o Luna /doua cand am Curata lantul motocicleta functiona normal adica daca trageam de ambreiaj roata se oprea. Motocicleta o am din iunie are Garantie si are undeva la 13.000 km. O data am unblat eu la reglajul ambreiajului de la manele pt ca tinea in ultimii cm.. VA multumesc pt ajutor!
  8. Salut! Mai e cineva activ prin Zona? EU imi iau motocicleta de la Dealer weekendul viitor poate e cineva dornic de o Mica plimbare. Sunt din Siegen. 40 km de Dillenburg.
×
×
  • Creează nouă...