Sari la conținut

haidem

EX+
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.infinitspectrum.com

Profil

  • Numar Moto
    B-50-K..

haidem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. haidem

    Accidente

    ..Cu super bun simt si fara preconceptii.Asa l-am stiut pe Fazek! Ma pufneste plansul.. Rog pe ceineva care stie unde e inmormantat sa imi lase un mesaj privat cu indicatii cum ajung la el la mormant.Sunt din Buc. si nu am habar d zona deloc. Multumesc fain! Drum bun lor si multa fericire pe unde or fi!!
  2. haidem

    SMAEB 2007

    Scuze de lipsa fetelor insa moto erau mai colorate
  3. Multe invataturi nu sant d tras dupa parerea mea.Nu e ceva iesit din comun sa scapi acceleratia, ca incepator.Ce este iesit din comun e gravitatea ranilor.. Pe langa exercitul cu moto o idee buna este sa intrebi ce faci in situatii extreme(pericol ma refer) si sa exersezi manevrele d evitare in minte/cu mainile si picioarele fara sa fi pe moto, pana devine reflex neconditionat. Poate ar fi o idee sa domolesti moto din carburatie sau accleratia cu ceva toleranta(nu am citit toate post-urile ..daca a mai scris cineva sry). In rest , nu lasa frica sa iti intre in suflet.A fost o intamplare naspa si atat. de martisor!
  4. "..si mai e ceva, iarna tu esti marea mea" : ).Frumos foc! Bravo
  5. Salut .adi barbuliceanu, 27 ani, programator d nevoie / grafica din pasiune,Bucuresti.Permis "A" luat anul trecut/moto anul asta. "injectat" din frageda pruncie, acum ma "maraie" un cbr de 600. Sa va fie fain totul!
  6. Marfa ne vedem acolo.Insa sper ca 17 nu e ff fixa ora intrucat posibil sa ajung 15-20 d minute mai tarziu.Cat despre cazare .. om vedea pe acolo.Toate faine!
  7. SAlut voua.Stiam ca existati..acum ma bucur ca nu era doar in imaginatia mea. Cand reusiti sa "stati" cat d cat ok pe moto de il aveti rog sa ma plimbati si pe mine si am sa intorc favorul cu prima ocazie.
  8. ..si mai e ceva.In filmele care ajung pe net vezi 99% numai reusitele.Dar poti fi absolut sigur ca s-au facut varza dintre ei in timpul filmarilor pt ca oricat d tare esti ..te bazezi pe conditii ideale( drum trafic pneuri motocicleta preparata etc) care sant pana la un moment in care ..surpriza!!!..nu mai sant.CE incerc sa spun e ca mana sortii tre fortata numai daca e dreapta si o folosesti sa franezi pt ca altfel trebuie asumate riscuri aiurea.Insa multumiri totusi ghost rider pt deliciile pe care ni l-e ofera!
×
×
  • Creează nouă...