Sari la conținut

AparTe

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AparTe

  1. Au cam luat-o razna preturile ... motor ce am dat acu 3 ani jumate suma de 3300€, acum costă 4280€... (acelasi motor, aceasi culoare, aceleasi accesorii, acelasi an, aceasi km, aceasi stare, tot de la dealer de 5*).... + transportul 450€... 

    Nu este o perioadă prea propice ptr achizia de moto, in conditiile in care viata o să fie din ce in ce mai grea si banii din ce in ce mai greu de câstigat....

  2. 4 hours ago, GoodKat said:

    Am lucrat cu el si cu Bogdan aproape 3 ani. Ei in redactie, eu la IT, iar apoi cand am inceput sa insir si eu niscaiva cuvinte despre fenomenul custom, am avut contact mai des. Baiat de gasca, glumet, mai ales in team buildinguri se lasa cu rasete de te durea burta, incapatanat cateodata.

     

    Kilometri avea foarte multi, in toate conditiile de teren si meteo, nu se pune problema experientei, nu la el. Nici a echipamentului, nici a motocicletei. Totul era cum trebuia sa fie din punctele acestea de vedere.

     

    Da, nu era cel mai bun din lume, nu vorbea engleza ca un nativ cum de altfel toti criticii o fac, insa era foarte perseverent si a reusit sa faca ceva pe cont propriu. Nu oferea content de care ofera motovloggerii mioritici care sar la scandal in trafic. Nu, el oferea content de calitate. Facea calatorii lungi, prin tot felul de 'stan-uri' asiatice, America de Sud si Europa.

     

    Faptul ca avea o relatie buna cu BMW nu poate fi de condamnat. El facea ceva bine, BMW ii oferea mijloacele. Nu traiesti doar din invartit roata ci si din sponsorizari.

     

    Din ce am inteles de la cineva, ziua de ieri a fost una obositoare pe ceva coclauri. Probabil in cazul lui a fost vorba de oboseala care a dus la neatentie, un mers mai sprinten si ceva ghinion ca si in cazul Sabinei.

     

    Dumnezeu sa il ierte!

    +1 👏

  3. Dacă nici băiatul acesta nu avea experientă de mers pe orice vreme... atunci cine mai are ? A fost omul prin locuri prin care multi mici nu gândesc, dar uite că cu toată experienta si tehnologia tot mori când apare ghinionul 😞

    Oricum am rămaș șocat cand am citit... m-am uitat la multe filmulete cu el si aventurile lui . Of 😞

×
×
  • Creează nouă...