Sari la conținut

offside-quilt

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de offside-quilt

  1. Tot cu toba originala am rezolvat 😂 

     

    Ati avut si voi dreptate dar m-am incapatanat putin, iar dupa 2 saptamani de discutii si gasit variante ma declar invins 😅

    Judecata, proces si alte nebunii legislative, nu merita efortul pentru a demonstra un fapt care oricum nu se va schimba la modul general... chiar daca am constatat urmatoarele:

    1. inscrisurile din constatarea tehnica din seara "fadidică" si cele introduse in baza lor de date au fost diferite.

    2. verificarile au fost subiective si pot sa spun cu incredere ca daca eliminam sticker-ul pe care scrie Akrapovic treceam RAR-ul fluierand (dupa ce i-am pus si dbkillerul pe care cu greu am reusit sa il achizitonez) ... si citez: "da domne dar e akrapovic, si stiti si dumneavoastra cine sunt astia si ce fac..."

    3. la solicitarea mea de a mi se arata pozele existente in baza de date din prima inspectie, am primit un mare NU in fata si invitatia de a actiona in instanta. (nu ma asteptam sa mi le si arate dar am vrut sa vad reactia😅)

    4. toba este certificata pentru uz stradal conform directivei europene, dar nu am reusit inca sa obtin certificatul de la producator.

     

    Rezultatul procesului nu ar fi dus decat la sanctionarea inginerului care a efectuat prima verificare si poate retragerea atestatului centrului RAR care a facut greseala, si nu pot face asta mai ales ca in ceea ce ma priveste, imi recunosc vina...nu am avut dbkiller si asta e clar.

     

    avand in vedere cele de mai sus subscriu celor spuse de PzKpfW 

    On 13.07.2020 at 3:06, PzKpfW said:

     

    Voi nu înțelegeți că acțiunile RAR-ului cu CTT-ul au rol disuasiv și sunt menite doar să atragă atenția? De ce credeți că stau băieții seara la Constituției? Ca să vă facă vouă controale pe bune? De-asta nu dorm ei noaptea? Ei stau acolo ca să ia taloane și să vă descurajeze să bateți bulevardele noaptea cu trompetele. Și taloane vor lua în continuare, au tot timpul de ce să se ia: de la lipsă bec la număr, la gume prea uzate sau cu dimensiuni non-conforme, la certificat de omologare lipsă pentru evacuare. Nu vă luați la ceartă cu ei, nu rezolvați nimic. Mergeți în instanță pentru o amendă de câteva sute de lei? Succes. Personal nu cred că merită investit timp în așa ceva, oricum nu se schimbă nimic. În cel mai bun caz posibil, îl vor mustra oficial pe cel care ți-a făcut verificarea la RAR și te-a lăsat să pleci cu motoreta ilegală în trafic. Cu ce te ajută asta pe tine? Oricum știm toți - și eu, și tu, și ei că dacă mergi cu tobă aftermarket fără db-killer în ea ești în ilegalitate.

     

    Nu vreau să fiu ipocrit, pentru că și eu sunt cât se poate de ilegal cu evacuarea la toate motoretele. Dar sunt atent pe unde mă plimb și când mă plimb. 

     

    Asa ca de acum incolo, mai "RAR" pe la Constitutiei😇😂 si mai ales...mai usor prin oras.

     

    Va salut cu respect.

    Asfalt uscat.

     

  2. 21 minutes ago, cozmino said:

    Toba ta ( cod S-K7SO2-ZC ) nu cred ca e omologata ptr utilizare pe strada. Chiar daca faci rost de silencer ( cod V-TUV049/1), e posibil sa te trimita acasa. 

     

    Cum ti s-a mai spus, cumpara o yoba stock.

    1944147740_Screenshot2020-07-11at15_09_48.thumb.png.0ffa5cfaceb508158571e42a78e9567e.png 

     

    Adica asta zici ca nu e omologat pentru utilizare pe strada?

     

    21 minutes ago, john17 said:

    Am auzit că la 2 a.m. poți avea chiar orgasm când treci pe bulevard în 10000 rpm! 

     

    Numai rautaciosi pe forumu asta bai frate :)) macar de as face asta, dar e mai usor sa ganditi in stereotipuri.

     

    Multam inca o data pentru raspunsuri, asfalt uscat si drumuri bune si voua. 

  3. 8 minutes ago, Cavaleru said:

    trebuie doar sa cauti cu google si sa iti doresti sa rezolvi problema legal nu cu improvizatii de rahat la care oricum vei renunta dupa ce ai talonul. Corect?

     

    Corect, dar impropriu avand in vedere ca acum fix 3 luni am facut RAR-ul cu mobra in aceleasi conditii, ca mai apoi sa ma opreasca in strada si sa zica ca polueaza fonic😅 

  4. salutare.

     

    Povestea e in felu urmator...am luat mobra asta kawasaki z750 cu o evacuare aftermarket akrapovic, neomologata de vechiul proprietar si fara db killer, motiv pentru care mi-au si luat certificatul aseara 😅.

    Acum vorbind cu cei de la RAR si citind legislatia in vigoare, omologarea se poate face doar de catre producator in baza certificatului emis de acesta(lucru pe care nu il vad realizabil, toba e veche si nu are nici stantat pe ea ceva serie de omologare...posibil sa fie fake), asa ca mi-au recomandat solutia unui atenuator de zgomot inserat acolo in orificiul  poluator fonic, ca sa pot merge din nou la rar si sa recuperez talonul.

    Gasesc asa ceva pe piata sau ma poate ajuta cineva cu acest artificiu tehnologic macelar de muzica buna?

     

    multumesc

  5. Salutare. 

     

    Ma adresez voua in speranta sa gasesc o explicatie cu fenomenul asta straniu  😂

    Detin un kawasaki z750 2009, achizitie recenta, care a avut montate semnalizari led aftermarket (nu stiu ce firma/producator), iar problema pe care am sesizat-o este urmatoarea: 

    Semnalizarile sunt complet functionale in primele 10-15 minute de utilizare, dupa care ledul stanga spate devine nefunctional pana la urmatoarea pornire la rece a motorului(atat la actionarea comutatorului de semnalizare cat si la avarii) celelalte continuand sa se comporte normal. 

    Aveti idee care ar putea fi buba? 

     

    Multumesc anticipat! 🏍🏍

    Drumuri bune

    O sa ii fac si o introducere curand...dar astept sa ne mai cunoastem 😁😁

×
×
  • Creează nouă...