Sari la conținut

сука блять

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    vatamanu.cristian@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Valu lui Traian,Constanta
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Minsk 125, Suzuki SRAD750 1996
  • Numar Moto
    ABC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2xMinsk 125 Yamaha Fzr 600

Vizitatori Recenți Profil

736 citiri profil

сука блять's Achievements

  1. Salutare comuniatii și mulțumesc dl Shui de avertisment -fair point. Minsk 125 1992 recondiționat complet. S-au schimbat toate consumabilele ( rulmenți simeringuri siguranțe motor&cutie carterii sunt noi bujie ngk iridiu ( adaptor ) cabluri noi (nu sunt cele de bicicleta) instalație electrică noua becuri semnalizări.etc. ambreiaj nou Taiwan ( discuri dedicate honda ). Ambielaj nou verificat pe ceas comparator presat in carterii cu...prese verificat tolerante laterale as per soviet manual (forumurile rusești +Goole translate sunt o sursa de încredere ei le-au încercat reușit și eșuat pe toate) Rulmenții de jug schimbați (bile+lagăre?) schimbat bucșe basculă presate cu bara filetata nu cu ciocănelul, carburator k65C urss restaurat complet (garnituri cauciuci flotoare ace table cuie șurubele). Motocicleta are acte/carte talon nou fiscal necesita ITP și asigurare momentan eu mă pregătesc să plec la lucru pt câteva luni nu le mai fac. Costul restaurării este de 3500 lei in piese, vopsea alte acareturi transport și taxe vamale+3 luni de munca. Prețul motocicletei inițiale nu e inclus. Acum motoreta este și pe OLX la prețul de 4300 Ron negociabil. Mi a făcut o plăcere bolnavicioasa să-l refac și să mă dau cu el. Este al 3lea Minsk pe care îl readuc la viață de la gunoi. Primul nu a avut acte am învățat să merg pe el de la 16 ani, am un clip pe YT cu recondiționarea lui, cel de al doilea a ajuns in Irlanda la un colecționar (Dl punea la cale o colecție de soviete deschisă publicului- la el au ajuns Minskul și Voshodul din posturile precedente nu știu cum au mai decurs lucrurile) și iaca m-am lungit cu vorba. Celor pasionați de puțin timp sau cârcotași in mod evident nu este o afacere profitabilă nu se obține nimic din restaurarea acestor motociclete. Cei ce încă le dețin știu prea bine cum stă treaba.
  2. MINSK 125 de vânzare restaurat acte in regula (are talon fiscal nu mai am ITP/asigurare). Cam tot ce se putea a fost schimbat pe el bucșe bascula carterii rulmenți simeringuri mici îmbunătățiri ( amortizoare gaz semnalizări ceva mai ușoare inst electrica noua oglinzi bune ) etc. Valabil până pe 12 aprilie. Pentru detalii lăsați mesaj aici. Toate cele bune.
  3. Așa cum l ați văzut și dvs. poate îl mai vede cineva. Cred că e la un topic relevant.
  4. Salut. Motorul de pe Minsk mă interesează și pe mine daca mai este de actualitate.
  5. Salutare tuturor caut și eu cartere de minsk și piese.de.furca jambele ca.la.toate ruginite...
  6. Salutare caut și eu cartere de Minsk. Am cumpărat o "bijuterie" la.care s a lucrat tare bine, am găsit fisura in Carter la demontare. Motocicleta are acte, momentan e in curs de reconstrucție. Rog posesori de piese dispuși să vândă cartere, eventual bune, să anunțe pe.aici Multa sanitate tuturor.
  7. Salut tovarăși . Carteri de Minsk vinde cineva ? Mulțumesc
  8. Multumesc.Așteaptă un nou proprietar, cu părere de rău dar vreau a iau un Ural, tot pentru restaurare și plimbat copii cu ataș. Este de asemenea al 4 lea atelaj pe 2 roti...
  9. Voshod 175 restaurat. Furca este de Minsk 125 E. Am schimbat ambreiaj, bobina,fisa carburator restaurat, cauciucurile Pirelli luate de noi. Toate motocicleta a fost sablată, cadrul vopsit electrostatic cu vopsea plastica dura iar elementele roșii sunt de asemenea vopsite electrostatic dar cu pudra obișnuită. Jantele și cutiile de sub sa au vopsea normala, le am procurat ulterior.
  10. Voshod 3M de vânzare,proprietar in acte fiscal etc. Tehnic și estetic bun. Vopsea cadru și elementele roșii electrostatice. Este si și aripa fata momentan ajustări la furca de Minsk 125E.
  11. Desigur...după atâta amar de vreme sunt dispus sa incerc. La fel daca nu merg, le dau la rândul meu celor interesați. Dacă dorești eu le pot plati ( sau…… ) prefer să plătesc desigur transportul nu știu de unde sunteți totuși. Dar ne auzim pe Pm cel mai bine..
  12. Mă interesează doar cauciucuri de rezervor daca are...furca am pus de Minsk 125e că nu am mai găsit pe niciunde...am deja 3 fiare și un donor nu prea mai îmi permite nici locul sa le adun. Oricum după ce termin cu voshodul...probabil voi face nevoie sa l și vând eventual după o tura doua...
  13. Salut.Te mai interesează cauciucurile de Voshod? Îmi cer scuze că nu am mai fost activ nu am văzut post ul...
  14. L-as lua cu drag mai ales la prețul asta, dar îl am deja vopsit pe al meu electrostatic, îmi lipsește doar un cauciuc de pe stânga. Speram sa găsesc pe undeva, nu as vrea nici să adun piesele... Și așa mai am doua Minsk- uri.
×
×
  • Creează nouă...