Jump to content

Honda Cbr F4

Super Membru
 • Content Count

  5,353
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Honda Cbr F4

 1. Da, 04. Nu am gasit nimic pe ebay. Dar tinand cont ca se vand atatea sei after market touring, unde ajung cele originale?
 2. Mersi ! Gasesc la cineva de cumparat o sa originala? Am luat motorul cu o sa retapitata tip confort/touring, e lata, groasa si moale, nu ma prea prinde stilul asta.
 3. Saua de RD03 se potriveste pe RD04? Cu ce presiune in telescoape mergeti pe asfalt mixt, mai mult prost? Parca 1 Bar e cam mult, scutura.
 4. Păi s o cam ţăpălit puţin puţin şi cu LT ul anul trecut. Oricum, fiabiilitatea ST 1100 o să o regrete.
 5. Cocoşelul merge şi la Arad la smardoială,.
 6. Voi chiar sunteţi mai neajutoraţi decât petre )
 7. Şi? Că te ai dat şi jos într un final. Împroşcarea cu lături a specimenului nu te jena pe retină? De ce nu i ai făcut topic ?
 8. Mare vraci, mare caracter. Unde erai când petrişorul tău iubit lua în polă toţi membrii vechi şi constructivi ai forumului? Erai în copac, nu?
 9. Asta înseamnă să ai caracter! Vraciul care după primii 1000 km s a proptit în pom şi e cel mai activ la dat ''sfaturi'' la Începători ce aduce constructiv?
 10. Atunci nu te mai linguşi pe lângă mine cu infantilismele astea. Eşti la nivelul la care pentru tine prieteni sunt şmecherii din cartier care îţi dau picioare în ochiul maro.
 11. Eşti cap de listă pe 2018 la belbodul anului.
 12. Cât de neajutorat trebuie să fii ca să renunţi la SV 650 ''pentru că stai în mâini'' şi să vrei K1200S ? » Post actualizat in 20 Feb 2018 21:28 Cât de neajutorat trebuie să fii ca să renunţi la SV 650 ''pentru că stai în mâini'' şi să vrei K1200S ?
 13. Nu mi mulţumi. Fă. Fapte, nu vorbe şi teorii şi variante şi sfaturi.
 14. Ce i mă foame cu poliloghia asta? Tocmai ne ai anunţat că ţi ai depus oficial candidatura pentru 2018 ?
 15. Nu ai ce vorbi cu nimeni. Ia ţi permis, motocicletă, echipament şi fă kilometri. Restul e hauhau de fo(ru)mişti inutili.
×
×
 • Create New...