Jump to content

SMF

Membru
 • Posts

  225
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Unde se agata harta-n cui
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Drujba și pian
 • Numar Moto
  Ceva negru pe fond alb,la vedere.

Recent Profile Visitors

780 profile views

SMF's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • One Year In
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

 1. Ok,ai dreptate. Ca întotdeauna.
 2. Lasă-l pe dubist in plata lui. Daca erai atent și prevăzător nu parcai acolo și punct. Nu în alt județ,ci în celelalte N locuri in benzinaria aia in care șansele să dea careva cu spatele peste mobra erau de o mie de ori mai mici. As îndrăzni să spun că probabil nu e prima dată când parchezi așa,dar e prima dată când se întâmplă inevitabilul.
 3. @TETEA. Am expus două situații și tu tot nu ai raspuns singur din căpșorul ăla al tău isteț la nici una una din întrebările mele. Mă retrag și te las sa fii miezul in continuare.
 4. Maestre era un simplu apelativ pe care-l mai folosesc uneori(fara nici o conotație anume),nicidecum prost și altele de genul. Dar bănuiesc că suferi de vreun complex de inferioritate in urma căruia ai impresia că ești luat de sus de oricine îți spune altfel decât pe nume. Cat despre reformularea mea,se pare că e greu sa iei cuvintele așa cum sunt scrise. Nu știam cum să explic mai clar ce vroiam sa spun,dar am incercat pt tine(deși la cat te dai de rotund,ar fi fost normal să înțelegi din prima). Daca asta o iei că afront,ai alte problemele mai grave decât complexul de inferioritate.
 5. @TETEA. Ok,ai dreptate. Cat despre apelativele la adresa mea,ai un report.
 6. Hsmbpl.... le-aș tăia mâinile. Asta după ce mi-ar spune prețul. Oare cum ai putut accepta asemenea preț pt 3 piese moto?🫣
 7. Ba da,sunt benzi de circulație în sensul giratoriu,care(el, sensul) nu e intersecție. Simplu. Asta e una. A doua,degeaba folosești banda de preselecție dacă nu știi pe unde ieși,cum ieși și ce reguli ai de respectat. Simplu din nou. Nu pot reformula mai simplu decât am făcut-o mai sus,dar incerc. Intri in giratoriu pe banda 2,langa tine intra pe banda 1 altcineva. Giratoriul are 2 benzi de intrare,doua "in sens",și două pe ieșire. Până aici cred că ai înțeles. Tu vrei să ieși la a doua ieșire din sens,adică sa mergi înainte mai exact(preselecția,bandă în giratoriu și cea de ieșire îți permit acest lucru). Colegul "umăr la umăr" vrea sa iasă pe ieșirea 3,adică "face stânga",el fiind tot pe banda 1(absolut corect raportat la marcajele rutiere prezente). In momentul in care tu vrei să ieși,el e "umăr la umăr" cu tine,in paralel. Cine "are prioritate" și de ce? Repet,pornim de la premisa că înțelegem toți ce înseamnă semnalizare,asigurare,efectuare manevra in raport cu legislația actuală.
 8. Hopa....stai puțin. Idiot nu e prevăzut în legislație. Daca din sens tu vrei să ieși la "a doua ieșire", concetățeanul de pe banda 1 la a treia iesire(sa zicem că se iese din sens doar pe o bandă în continuare)....cam care are prioritate maestre? Bănuiesc că ținem cont amândoi de faptul că semnalizarea intenției,asigurarea și efectuarea manevrei(oricare ar fi ea) sunt OBLIGATORII.
 9. Pe bune? Chiar nu ai habar cum "funcționează" treaba cu ieșitul dintr-un sens giratoriu? Te învârti in jurul cozii dând exemplu după exemplu încercând.... să ce mai exact?
 10. Îți spun eu că nu e troleala și nici mișto. Hoții striga hoții sa zic așa. Se plâng marii motocicliști de dude auto in trafic,dar nu stăpânesc nici regulile elementare in ceea ce priveste legislația rutieră.
 11. In cele semnalizate și marcate ca atare. Hai mai,serios?
 12. Ai permis de conducere? Ținând cont de regulile generale de asigurare/semnalizare/incadrare /etc.
 13. Wtf? Nu e de bun simt,e obligatoriu(legal) sa dai semnal când ieși. Nu când intri(cu excepția cazului în care faci sensul pt a "întoarce"). Pt cei care nu cunoașteți legislația în ceea ce privește sensurile giratorii,căutați articolele(mi-e mult prea lene sa o fac eu) referitoare la semnalizarea schimbării benzilor/sensului de mers respectiv definiția sensului giratoriu.
 14. Bine că s-a rezolvat cu bine și rapid pt tine.
 15. Cred că nimeni cu experiență nu ar fi parcat acolo și nu asa. Sa fi fost un moment de neatenție @l.u.v?
×
×
 • Create New...