Sari la conținut

SRD123

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

SRD123's Achievements

  1. Mersi ca m ai lamurit! Într-adevăr, era sa și o ia tipul cu atv ul :))) O sa ma mai gândesc,mai ales acum ca știu mai multe despre atv uri,nu ma așteptam!
  2. Mersi mult de sfat! Voi studia despre astfel de probleme,si o sa am răbdare!
  3. Mulțumesc ff mult de răspuns! Ma bucur sa vad ca nu este asa periculos cu credeam,si,se pare ca atv ul chiar nu este asa de sigur! Bineînțeles ca as avea grija cu motorul,si o sa port echipament (repet,știu de la bicicleta multe :))) ), dar, îmi puteți explica diferența dintre cross,dirtbike și enduro? Mie sincer mi se par toate la fel =)) O sa încerc sa caut locuri libere,câmp,păduri ceva prin apropiere,chiar nu prea am habar pe unde este indicat sa ma dau în zona mea.. A,și încă o intrebare: se urca ușor dealul cu enduro/crossul? Stau în zona de deal. Zi faina!
  4. Mersi mult de rapsuns! Într-adevăr, de asta mi se păreau mai sigure,dar se pare ca în fiecare zi învăț ceva nou! De Copiii aia... habar n am ce aveau în cap.. Totuși, n ai ce sa le faci.. Sa speram ca vor evita drumurile publice, pun în pericol mulți oameni, de asta ma gândeam și eu dacă sunt pregătit de asa ceva, nu vreau sa pun în pericol pe nimeni, și nici nu voi pune. De asta v am întrebat pe voi, sa aflu de la surse adevărate și sigure, vorba aia " din experienta". Ne având nimic cu motor(în afara de masina părinților), trebuie sa învăț,ca doar nu ne naștem învățați:)))
  5. Deocamdată nu știu nici eu ce vreau :))) Ma mai gândesc, dar nici dacă as vrea sa îl înmatriculez nu as putea
  6. Multumesc mult de raspunsuri! Când am zis ca nu face fata motorul,ma refeream ca derapează rău de tot (se face praf) ,dar da,sunt de acord ca de vina este conducătorul, trebuie ținut cont de greutatea vehiculului,totuși. Imi era frica de pericole,și plănuiesc sa îmi iau un cross in viitorul probabil nu apropiat (am 14 ani:))) ),totuși înțeleg ca pericolele le poți evita fiind conștient, nu sa întru cu 100 km/h în curba :)))). Mai aștept totuși raspunsuri,sfaturi dacă puteți va rog. Mersi mult încă o data!!
  7. Salut! Vreau sa îmi iau un cross de 125cc doar ca eu voi fi nevoit sa mai merg și la șosea,dar fiind la tara,se poate sa mai fie și praf sau pietriș pe drum. Am auzit cazuri în care nu făcea fata motorul (am pățit și cu bicicleta:))) ) Se poate sa derapeze asa rău? Dacă sunt asa multe riscuri,renunț la ideea de cross și iau un atv , măcar sunt mai sigur.:))
×
×
  • Creează nouă...