Jump to content

patrick1

Super Membru
 • Posts

  2,112
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,195 profile views

patrick1's Achievements

 1. Camuflaj Husă metalică ... Pe izolatori de porţelan, cu "neutrodinare" anti-corozivă?
 2. Era un bloc pentru profesori, medici şi ingineri?
 3. Pentru frânare rapidă, eu acţionez simultan ambele roţi, dozat, plus ambreiaj. Pentru frânare lentă, cea de motor cu plus de frâna spate. Pentru coborâri off-road, cea de motor /killer plus faţă, dozat. Pentru întoarceri din "scurt", spate blocat sau "burn-out" cu frană faţă. (dacă agregatul propulsor permite)
 4. Nah' ... un KTM 450 copiat? 140Kg, 12,5/1, 37KW, orez?
 5. Furtun din polietilenă pentru carburanţi, transparent. Îl poţi curba la aer cald (fierbinte) şi nu se va gâtui. Însă în timp devine rigid şi trebuie înlocuit după orice demontare pentru că îşi pierde elasticitatea iniţială la capete. https://www.bashanmotor.ro/piese-atv/sistem-alimentare/furtun-benzina/furtun-benzina-transparent-1-metru-57-mm 5/7mm (nu 57) au scris greşit https://www.pieces-motos-mz.net/durite-5-7-mm-pvc-transparent.html nemţesc - e foarte bun Sunt şi de alte diametre ... atenţie să nu fie furtune de apă pentru grădinărit (au pereţi subţiri, albi, nu groşi şi galben-verzui) Cele pentru carburanţi au perete gros (ca în poză).
 6. Verifica circuitele de alimentare cu benzina, robinet, filtre, cui poantou ...
 7. Incearca si cu o alta bujie, noua de preferinta. Scanteie buna in exterior nu inseamna acelasi lucru in interior cu motor "inecat" prin exces de vapori de benzina nearsa si condensati pe piesele metalice reci. Vaporii se pot condensa prin comprimare si pe bujie daca motorul "inecat" nu a fost "aerisit" (unele motoare mai mari sunt prevazute si cu decompresor pentru ventilatie in asemenea situatii). Daca ai o bujie "rece" (de vara) este de asteptat sa se ancraseze dupa un minut de functionare pe "caldut", in regim de relanti, cand nu ajunge la temperatura de auto-curatare. Ancrasare = depunere de funingine umeda, intern, pe portelanul izolator al bujiei.
 8. Sau chiar două fire întrerupte (şi farul şi stopul). Orientativ:
×
×
 • Create New...