Sari la conținut

Dala

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dala

  1. 2 minutes ago, goe 75 said:

    Exista si stilul asta

     

    https://m.olx.ro/d/oferta/yamaha-wr-125-x-a1-IDfLs4K.html

     

    Este putin mai naltuta dar suspensia este destul de moale ca in momentul cand iti lasi greutatea pe ea sa se lase destul ca sa ai ambele picioare jos .

    Avantajul este ca se simte la fel de bine si pe asfalt si pe carari de padure sau forestiere. Imi aduc aminte ca in tinerete am gasit mult mai multa placere in mersul prin paduri si pe camp.

    Nu este motocross?

  2. 7 minutes ago, Kristian K said:

    Sau KTM 125 Duke. :)

     

    Faina,dar un pic cam multi kilometri.Macar par reali...

    Si Ktm ul il iau in considerare.Vorba aia sa vad ce-i place si la tata😉

     

    2 minutes ago, Asimplu said:

    Mi se pare ca arata bine, ingrijita, exceptand toba aia. Cam ala este si nr de km reali pe la care ar trebui sa se invarta un astfel de model.

    Daca as cumpara-o eu, as cere si toba originala. Petarda aia de 200 ron este o rusine pe orice motor ai pune-o.

    De ce o schimbat toba?

  3. 17 minutes ago, Asimplu said:

    Cum ti se pare Yamaha mt125?

     e frumusica

    ce parere aveti de acest anunt 

    https://www.olx.ro/d/oferta/vand-yamaha-mt-125-IDfSMcb.html

    2 minutes ago, goe 75 said:

     

    Pentru A1 mai micut este un avantaj .  Doar cei foarte lungani sau prea rotunjori au ceva dificultati.

    La statura ta si acel buget , este doar o chestiune de ce iti place ca estetica dintre toate modelele, sh dar relativ recente,  de la firmele consacrate ( Ktm, Honda , Yamaha, Suzuki) , ca sa mergi la sigur. Diferentele dintre ele sunt prea mici sa conteze , mai ales ca este doar o faza temporara .Cand treci la A2 sau A o sa vrei sa schimbi in ceva mai universal imediat.

    Exista si alternative mai la risc un pic , dar de cosiderat , cum ar fii un model de Sym 125 ( imi scapa numele exact de model momentan ) care este 2000 € nou , daca reusesti sa il iei prin programul rabla , sau cca 3000 € pret intreg .

     

    Asa mi s-a spus si de la instructor- ca nu sunt asa mari diferentele la A1 si sa vad dupa model. Cam dupa asta ma uit in mare parte numa as fi curios care vi se par si voua mai frumoase

  4. Si eu am 16 ani si urmeaza sa imi iau permisul. Ca sa iti raspund la intrebare

    "Se merita sa imi fac permis de A1". De meritat nu exista a se merita. Cum ai trait si pana acum fara motor (banuiesc ca ajutat de parinti, poti trai si in continuare-cel putin asa este in cazul meu). Permisul de A1 de cele mai multe ori nu il favi din necesitate, ci din dorinta sau pasiune pentru asta. Daca tu simti si asta iti doresti cu adevarat (si nu doar sa te dai smecher prin oras), atunci eu zic ca "se merita".

  5. Am 16 ani si urmeaza sa imi fac permisu pentru A1. Am inceput deja scoala si ma gandesc sa imi achizitionez un cruiser, inca nu stiu exact ce. Problema este ca am niste dubii in legatura cu ambreiajul. Adica stiu cand trebuie folosit, dar nu inteleg exact ce face. Daca ar putea cineva sa imi explice mai amanuntit

×
×
  • Creează nouă...