Jump to content

simi.on

Membru
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Honda
 • Numar Moto
  B
 • Club
  Clubul motoveteranilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

simi.on's Achievements

 1. Ghete Forma piele 43, purtate decent; pantalon piele căptușiți,protecții, ca noi, talie 88 cm, lung.100 cm. Predare în București, detalii pe privat.
 2. Lisboa,super! Cate zile ai făcut până acolo cu sym-ul ?
 3. Ok, posibil din setări. Trimite tu un mesaj cu modalitatea de contact. Poate așa merge. Scuze, dar e topicul tau și dacă aștepți răspunsuri, e bine sa asiguri și căile de comunicare.
 4. In dreapta sus, deschizi pag.contului și găsești un clopoțel și un plic ! Altfel cum comunici cu colegii , bro ?
 5. Daca nu-ți citești mesajele nu vei ști !
 6. Sevrajul e de maneta de gaz sau de caracatița la grătar ?
 7. Intrare prin Slovacia, zona montana Zakopane, Crakovia (cel putin 2 zile!), Wroclaw, Poznan, Gdansk 2 zile la Marea Baltica si desigur Varsow. Daca vreti sa va intristati si sa pierdeti timp, puteti vizita si celebrele lagare. Voi va faceti traseul!
 8. "Ma gandesc sa propun si ceva plimbari de-o zi, prin tara" Daca poți in timpul saptamanii ( fara w.end), da un semn aici,sau p.m. și planificam, propunem.
 9. Știi cum se spune, nu da vrabia din mana pe .... cum zici și tu, mai vedem. Motoveteranii ăștia "e" ciudați, fac ture doar in week.end-uri sau de sărbători legale, au obligații, câh... nu ca noi
 10. Interesant, cred că mă bag și eu, spre final de mai, 3-4 zile. Vedem cine mai dorește în perioada aia și sper să-l prind și pe Ianachim acolo.
 11. Cumpăr Intercom b.t. single unit, funcțional,nu neapărat nou. Tel.0744357064
 12. Cumpăr monkeybyke 125 cc, de preferat honda, înmatriculat, functional. Oferte pe p. m.
 13. Corect, ca cercetare e foarte "fun", asa ne mai antrenam și noi pe aici. Practic, nu cred ca merita adâncita problema din multele motive prezentate mai sus de colegi. Dar, , putem continua cu o reluare a calculului în care : bratul de pârghie din fig. 1 este de 0,25 în loc de 0,4 și masele din cele doua var. sunt egale, respectiv 15 l (pere)! Plus varianta 3 cu masele cumulate ale celor doua case-uri! D-nul Constantin, suntem nerăbdători!
 14. "si se coboara centrul de masa, ajutand la echilibru." Și în același timp, deplasează acest centru de masa, în spate, dincolo de sprijinul rotii posterioare, descarcand și mai mult roata fata! Varianta cu dublu topcase e și mai rea. Nu cred ca argumentele justifica execuția, mai ales ca nici nu se obține vreun beneficiu. Barele diagonale sunt inutile și încarcă suplimentar construcția.
×
×
 • Create New...