Sari la conținut

Ionuț-vvd

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    Yamaha X Max 300

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ionuț-vvd's Achievements

  1. https://www.bernagel.ro/produs/siguranta-plat-mini-2a-1buc/?gclid=CjwKCAjw-8qVBhANEiwAfjXLroXMx9EF1t_1-oAnKJP6XIUogRnCezD6bW-Lr7_LHb1h-ydhgQh2hRoC8aYQAvD_BwE eu am masurat-o pe a mea si are aprox 10-11 mm latime si arata fix precum cea din link si e de 2A la 12V. am mai gasit de 2A la 32V si dimensiune 19mm.
  2. Am sunat 2 ore la toate magazinele posibile din Bucuresti. Intr-un final am gasit una singura la Dual Motors in Pipera. Si apoi am mai gasit pe 2 site uri diferite (Arad si Oradea parca) si o sa dau acolo o comanda ca sa am de back-up.
  3. Multumesc tuturor pentru ajutor! Am reusit s-o rezolv pana la urma: 1. Dupa ce am schimbat una dintre sigurantele de 2A, le-am verificat pe toate de mai multe ori, le-am tot sucit si pana la urma a pornit prin metoda de start fara smartkey (combinatia de 6 cifre). 2. Smartkey-ul pare sa aiba un contact imperfect pe placuta pentru ca am sters circuitu si pana la urma a mers. Se poate inchide acest topic. Eu le-am gasit pana la urma si in manual.
  4. Am incercat deja asta. Ma lasa sa duc switch-ul pe ON, dar bordul ramane stins si nu se intampla altceva.
  5. Salutare, Am achizitionat din afara de cateva zile o Yamaha X Max 300 si totul era ok la primire. Ieri dimineata am pornit-o normal apoi vreo 4-5 ore am mutat-o putin cu contactu oprit pentru a-i face o cusca de protectie in garaj. Din cauza transportului s-a strambat suportu led din spate pentru numar si cand l-am scos cu totu afara a iesit si becul separat (motorul fiind pornit). Am bagat becul la loc si apoi l-am oprit. Dupa ceva timp am incercat sa-l pornesc iar si nu mai dadea niciun semn. Telecomanda merge ok, bateria era ok si am descoperit ca siguranta "Terminal fuse 1" era arsa. Am schimbat siguranta cu pricina, le-am verificat iar pe toate, dar problema este aceeasi. Am incercat inclusiv sa-l pornesc cu acel smartkey din 6 cifre. Introduc codul, licare ca si cand ar fi ok, mut switch-ul rotativ pe ON/Ignition si nu se intampla nimic. Aveti vreo idee ce altceva as putea sa mai verific? Cunoasteti pe cineva ok cu diagnoza pt Yamaha sau un service bun? Multumesc anticipat!
  6. Am vorbit azi la rar si mi-au sugerat sa fac schimbarile inainte sa vin la ei si o sa constate ei la fata locului noile schimbari.
  7. Scuterul l-am luat din afara si trebuie sa ajunga in cateva zile in tara. Nu am trecut RAR-ul cu el inca si de asta as face mutarea acum decat dupa cand presupune toata bataia de cap.
  8. Salutare tuturor, Am achizitionat recent un yamaha x max 300 si intentionez sa-l folosesc in mare parte din timp in oras. Mentionez ca am 1,93 m inaltime. Puteti sa ma ajutati, va rog, cu un sfat in alegerea tipului de casca open face: cu vizor full face transparent + vizor protectie solara sau doar cu vizor protectie solara? M-ar ajuta tare si o recomandare de model de casca specifica in acest sens. Pana acum am remarcat doar: Nolan N21, Premier Helmet NX Open face, MT Helmets Viale SV Break Open Face, Grex G4.2 Pro Kinetic Multumesc anticipat!
  9. Salutare tuturor, Mi-am achizitionat recent un yamaha x max 300 din 2017 si doresc sa-i schimb culoarea. Tinand cont de textura si elasticitatea materialelor carenelor puteti sa-mi recomandati, va rog, ce ar fi mai indicat: vopsirea sau colantarea lor? De asemenea m-ar ajuta si niste contacte cu ateliere de acest gen. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...