Sari la conținut

SRJN

Super Membru
  • Număr conținut

    1.573
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SRJN

  1. https://www.healthline.com/health-news/tattoo-particles-can-migrate-throughout-your-body https://www.nature.com/articles/s41598-017-11721-z
  2. Cum nu sunt batran ca praful, ce sunt alea?
  3. Nu asta, "Zorii Omenirii" unde l-ai filmat ca acolo ziceai ca e secret.
  4. Aveti grija unde va uitati la asta :))) Si toata emisiunea
  5. Marquez e ca aia urmariti de politie in USA, fac pana, merg pe janta sar scantei, dar ei fug in continuare.
  6. John Kenton Britten (1 August 1950 – 5 September 1995) was a New Zealand mechanical engineer who designed a world-record-setting motorcycle with innovative features and materials. Pasul 1, ideea o ai, pasul 2 faci facultate de inginerie sau cauti ingineri, pasul 3 strangi bani pentru a porni compania. Simplu.
  7. Ba nu, tot motorul cica a fost facut impreuna cu Yamaha, nu doar evacuarea.
  8. Cred ca Yamaha se pricep un pic sa faca motoare. 1LR-GUE de pe Lexus LFA
  9. A luat din prima campionatul cu Yamaha. Si primele victorii consecutive cu fabricanti diferiti.
  10. Marti noapte 28.06 am gasit un nr de inmatriculare la intersectia Stefan cel Mare cu Tunari. Numarul parea de motocicleta dupa dimensiuni. Atasez poza unde l-am lasat sprijinit de un stalp, am zis ca poate il cauta proprietarul.
  11. Astia care editeaa parca sunt facuti de aceeasi mama cu aia de pe la tv. Reteta standard enervanta : "dramatic music" + shimbari rapide de cadre = de neurmarit.
  12. Cate sunt la clasa mare? Din cate stiu ZERO in epoca moderna. Cate are la clasele vechi mari? Asa si Angel Nieto are 13 campionate la 50cc si 125cc.
  13. Cum ziceam. O sa fie iara 11 curse cu 10 castigatori diferiti.
  14. Daca pe un circuit fara linii drepte lungi si pe ploaie de abia a iesit pe 2, atunci nu-l vad bine in campionat pe Q. Ma intreb cum naiba a reusit sa ia atatea titluri MM. Din punctul meu de vedere omul nu stie sa piloteze in adevaratul sens ci stie sa se tina foarte bine pe motocicleta. Cred ca daca era la o echipa mai mica gen Suzuki sau Aprilia nu cred ca ii ajungeau motocicletele un sezon intreg. Acum intrebare serioasa : Cam cate motociclete sau de cate ori isi permite o echipa echipament avariat sau complet distrus , una pe fiecare cursa? Intr-un accident de genul lui MM motorul e afectat in vreun fel? Motoarele au voie sa fie refacute gen schimbat acolo segmenti, supape sau alte elemente supuse mai mult uzurii? Cred ca iara o sa fie 10 castigatori in 11 curse.
  15. Au zis aia de la Suzuki ca au marit puterea, dar nu ma gandeam la asa ceva. 42 Alex RinsES Team SUZUKI ECSTARSuzuki 355.2km/h Fabio nu cred ca mai are vreo sansa la titlu. Cred ca Yamaha au facut cel mai mic progres de pe grila, cel putin la putere cred ca e cea mai slaba. Echipa de uzina cred ca a pus limitare la 345.
  16. "Ura e ca o otrava pe care o bei tu si te astepti sa moara altcineva." un maestru zen sau ceva in genul asta
  17. Asta inseamna ca te urasti pe tine in primul rand.
  18. Nu se poate. E o pisica in poza asta?
  19. Asta e de la filmari Mad Max din cate stiu.
×
×
  • Creează nouă...