Sari la conținut

DesertEagle

Membru
  • Număr conținut

    263
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DesertEagle

  1. Repeti obsesiv asta cu anvelopa ajunsa la "negru de fum" ca si cum asta ar fi un strat sau ceva. Vezi ca negul de fum este in primul rand un pigment, fara el cauciucul natural ar arata ca o voma in soare. PS: Metzeler exorbitante!
  2. Beltronics e top la detectoare, urmat de Cobra, nu conteaza cat e de vechi. Dar nu inteleg cum il montezi pe motocicleta ca sa-l si auzi. Doar nu stai permanent cu ochii pe el.
  3. Probabil simering ambielaj bulit (partea cu ambreiajul).
  4. Pune o poza, ce vrei sa adaptezi de fapt? Ai partea care vine pe geanta si se prinde de inel?
  5. Nu o sa fie mai confortabila. Te ridica un pic dar te vei apleca spre ghidon, deci o sa fie mai naspa. 188 cm am eu si-ti spun din experienta (pe alte moto) ca singura imbunatatire e formata din scarite coborate si inaltatoare ghidon.
  6. Salut, Ia-l.pe asta: https://mintech.ro/MOTO/Sistem-de-comunicare-moto/Wayxin-R5-Single-Pack?sort=p.price&order=ASC Stiu, e intercom dar na'. Poti sa folosesti numai player-ul de muzica. Se aude decent, bateria tine o gramada, e super ieftin, am 3 buc de vreo 2 ani
  7. Salut, fenomenul este relativ cunoscut, contacte imperfecte pe partea de masa a cablajului. Eu as verifica si curata mufele (spate lampa pozitie/ frana si fata pozitie/ far). Spor.
  8. Sper ca motocicleta asta e "regina de garaj", altfel nu-ti vad bine certificatul de inmatriculare la intalnirea cu RAR, cu tevile alea penibile pe post de evacuare si lampadarul chinezesc in fata, ca sa nu mai vorbim de pozitia numarului de inmatriculare.
  9. https://www.facebook.com/share/p/D24Kpo3nNF75kMPj/?mibextid=WC7FNe Si in opinia ta, cuvintele unui vanzator de cazane chinezesti ar fi un argument? Nu e ca si cum ala ar vrea sa vanda cat mai mult, nu?
  10. Majoritatea pun anvelope de 2¢ pe moto noi, am patit si eu la 4 moto noi (leasing, firma, teapa, ma rog..). Modelul respectiv de cauciuc nici nu se mai fabrica la data achizitiei moto. Ma gandesc ca se negociaza la sange cu fabricantii de anvelope avand in vedere volumele. Nici alte elemente furnizor fabricant (placute de frana, lanturi, alea-alea) n-as zice ca au fost mai mult decat submediocre.
  11. Nu e vorba de asta, e doar un detaliu. E vorba de marketing 101: creat hype, platit trompete vocale pe internet (avem si aici), asteptat idioti utili (avem, oho...). In final apare un produs mediocru cu toate dezavantajele: nisa extrem de limitata, retea subtire de dealeri, fiabilitate discutabila, etc. Si zici ca CFMoto ala o sa rupa, nu? Ma intreb de ce nu au avut si altii ideea asta geniala. Hmmm...
  12. Sariti, bre si cumparati. Asa o raritate... N-au mai ramas decat cateva milioane prin Asia.
  13. Hai ca s-a rezolvat si cu rezervorul de 30l. Versiunea Regular (probabil aia de strada) va avea rezervor cu capacitate de numai 14l. https://www.kovemoto.com/index.php?c=show&id=71 Incet-incet, unicornul se transforma in magar jigarit. PS: Da, dar ati vazut la Dakar....
  14. Zidaru face bine. S-a stricat trocariciu' (problema cu o conducta/ radiator de ulei plus ceva pe la cutia de viteze) Mai interesanta e explicatia: s-a stricat pt ca in desert e cald . Cumva informatia asta nu a ajuns la chinez. https://www.moto.it/dakar/dakar-24-kove-rompe-il-motore-il-capo-spiega-il-perche-la-responsabilita-e-mia-video.html?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR272pcKVHQ3iYzBWXSMYCM-qdxQLfp7lzRhbFK0XIhle9g_j_GNpKCtJNk#Echobox=1704716255
  15. Asta ce e, Google Translate dupa brief-ul chinezului? Vezi sa nu cheltuiesti cei 100 de yuani intr-un singur loc, sa ai ce manca si maine. Bah, ce minciuni sinistre poti sa debitezi. Uite aici, exemplu: https://www.ktm-moto.lv/en/models/rally/450-replica Sau https://www.google.com/amp/s/www.speedweek.com/amp/katalog/news/213643/KTM-450-Rally-Replica-Rallyemotorrad-fuer-35995-Euro.html%3flang=en Apropo, sper ca ati vazut la Dakar...
  16. Da, am auzit eu, cica Bosnia ar fi o tara sau ceva (nu-s sigur), iar Hellas era ceva suc de lamaie sintetic in comunism. Am auzit si de Kove, era ceva coprezentator la "Surprize, surprize" alaturi de bunoaca aia, imi scapa numele... "Da, dar Dakar..."
  17. Cel mai in masura sa explice asta, probabil esti tu. Ai un singur argument pt pocnitoarea asta si anume " Da, dar Dakar..." stiind foarte bine ca proototipurile alea nu au nici o legatura cu ce o sa se vanda in Europa, in afara de sigla. Dintr-o data puterea redusa si cuplul (mic) la turatii mari ai bazaiciosului Zongshen devin ceva chiar de dorit, pt tine. Si atacurile "ad hominem" de genul "cumpara-ti tu mobra inainte sa vorbesti" nu fac decat sa sublinieze faptul ca ai o agenda chinezeasca de urmat si/sau un caracter, hmm, discutabil.
  18. Asta. ori despre o panarama motocicleta care are nevoie de service major in reprezentanta la fiecare 2000 de km nu poti spune ca este pentru utilizatorul obisnuit. Vorbim de o motocicleta DE STRADA, da? Tot ii dau unii inainte ca Dakar si alte nazbatii.... NU este vorba de acelasi produs, nici pe departe.
  19. Nu-i mizerie, bro... N-auzi, e revolutie, ultimate adventure bike, Unicornul! Adica motorul asta Zongshen (nu e nume inventat, chiar ala e fabricantul) presupune pupat in cwr la fiecare cateva sute de km, in reprezentanta, altfel pa garantie. Pai ai mai vazut tu asa ceva in trecutul apropiat? PS Astept sa se lamuresca treaba si cu greutatea in ordine de drum, momentan parerile sunt impartite, cu bias spre marketingul chinezesc.
  20. Hopa #2.... Hai ca situatia s-a imbunatatit: https://kove-racing.com/wp-content/uploads/2023/09/450Rally-Regular-Edition-Instruction-Manual.pdf?fbclid=IwAR3EqILJYDr8ew7x3pRWhb_OOB060I0Vl8yhhdqERQsn7TbzhvnBQDunxoI - la 2000 km schimb de ulei (in primii 2000 la fiecare 500 km); - la 1000 km schimb filtru de aer; - la 2000 km (?!!!!) verificare joc supape (numai in service Kove); - la 5000 km inlocuire ulei amortizor;
  21. Buhuhu, sunt ignorat, cred ca ma duc sa-mi beau mintile sau ceva. Si da, am inteles perfect, 10500€ pt o troaca chinezeasca de 40 de cai la care trebuie sa-i schimbi uleiul la 3 zile. Revolutie, intr-adevar. Ia zi, is misto banii chinezului? P.S. Se scrie "sa fii", cu doi de i, neuronule!
  22. Ok, hai sa-ti explic eu: Acest model, in versiunea de strada, omologata in Europa, nu ofera nimic in plus fata de alte motociclete deja existente pe piata dar e propusa la pret de model consacrat. De ce ar cumpara cineva o motocicleta abia aparuta, cu o retea de service inexistenta, motor Zongshen cu fiabilitate discutabila (vezi scimb ulei la 2000 km), cu cracteristici tehnice exagerate?
  23. Hopa... I-a crescut si pretul: 10499€ im versiunea omologata A2, 31 kw. In Belgia, la precomanda bineinteles. Deja e pont serios, schimbul de ulei la 2000 km, Go Zongshen! https://www.kovebelgium.com/kove-motoren/
  24. Absolut corect. Si nu se vinde pt ca cine are 13000 nu vrea genul de motocicleta inconfortabila biasata offroad dar nu prea, iar cine ar vrea asa ceva, nu are banii astia. Simplu.
×
×
  • Creează nouă...