Jump to content

yo4hgx

Super Membru
 • Content Count

  3,735
 • Joined

 • Last visited

About yo4hgx

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Liverpool, UK
 • Carnet moto din
  1991
 • Motocicleta
  R1 '08
 • Numar Moto
  SN08FFL

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jupiter 5, XS400, FZ750, FZR1000EXUP

Recent Profile Visitors

1,815 profile views
 1. Da, atunci pilotii au voie sa incerce sa evite obstacolele... chestie de indemanare!
 2. Eu nu am probleme sa recunosc cand gresesc si nici nu am spus ca nu se poate, ci ca regulile de securitate pe un circuit sunt aceleasi indiferent de conjuctura iar faptul ca si altii nu le respecta nu reprezinta un argument. Iar eu ti-am raspuns deja ca in cazul unui deces cazul devine penal iar antecedentele de incalcare a regulilor de securitate pot atarna greu la dosar. Atat! Pe un circuit nu au voie "pietoni" (sa folosesc un termen care iti place) pe suprafata de rulaj sub nici o forma. Daca la Adancata regulamentul de ordine interioara si restul de acte prevede exceptii de la regulile de securitate in anumite cazuri atunci da, eu am gresit! Oare?... Si apropo, temperatura apei calde difera de la tara la tara...
 3. Daca " @Taufik " este sursa te de argumentatie... eu ma opresc aici.
 4. Regulile de siguranta ale unui circuit sunt ACELEASI indiferent de "eveniment"... dar nu mai imi bat capul de pomana, mentalitate tipic romaneasca... sunt "patron" si fac ce vrea muschii mei!
 5. Cum ziceam, regulile E pentru prosti! Un circuit are niste reguli de siguranta si (ar trebui) sa fie respectate indiferent de conjuctura. Acum a murit cineva, probabil ca in sfarsit regulile de siguranta si multe alte aspecte o sa fie revizuite cu aceasta ocazie.
 6. Dude, ia o pauza... "pietoni" ? Pe cicuit? Tu citesti ce scrii?!
 7. Ha, ha... "alte reguli"... spune-i asta administratorului MotoPark sau si mai bine, procurorului care o sa se sesizeze din oficiu (din cauza decesului).
 8. Cand mor oameni din cauza neglijentei... sau spune-i cum vrei tu, da, e de penal. Razi cat mai poti... chiar nu vad bine Adancata dupa acest eveniment. Sau stai asa... vorbim de rromania?
 9. Hahhaaaaa! Asta e de generic Nu, asta e de penal si va atarna foarte grav la analiza "accidentului" subiectului acestui topic. Ma faci sa rad... cred ca te gandesti la filmele porno!
 10. Domnii din video au demonstrat ca regulile e pentru prosti...
 11. Esti sigur ca erai la un "aeroport"... si nu la autogara din Caracal ?
 12. Ideea era ca intre timp sistemul de comunicatii radio in MAI a suferit ceva modificari... majore.
 13. Stii ca raspunzi la un post din 2015 da?...
 14. Esti printre putinii care au recunoscut din prima ca au dat cu mucii-n fasole... fara, stai sa ma gandesc un pic, poate ca nu am taiat doar gazul, oh, am pus frana... oh, stai, am tras si de coarne... etc. (stii unde unde bat) si pentru asta ai tot respectul meu. PLM... o mai comitem, ideea sa fim sinceri cu noi insine si sa incercam sa invatam din gresile proprii, pana la urma ele ce ne definesc pe noi ca oameni. Cum s-a rezolvat cu madama?
×
×
 • Create New...