Jump to content

yo4hgx

Super Membru
 • Content Count

  3,863
 • Joined

 • Last visited

About yo4hgx

 • Rank
  Old fart

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Liverpool, UK
 • Carnet moto din
  1991
 • Motocicleta
  R1 '08
 • Numar Moto
  SN08FFL

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jupiter 5, XS400, FZ750, FZR1000EXUP

Recent Profile Visitors

2,212 profile views
 1. yo4hgx

  Vasilica :)

  Aproape ca ma bucur de Brexit...
 2. Daca nu ai cunostinte elementare ce sfat astepti? Ca prin telepatie nu prea functioneaza reparatiile...
 3. Scoate PC si pune instalatia pe direct. Functie de rezultat o sa stii unde e problema.
 4. Nu asta e problema cea mai comuna, cel mai frecvent apare fenomenul de glazurare, cand datorita rodajului prea bland honuiala se astupa cu ulei solidificat si da senzatia de cilindru “oglinda” ... dupa care totul intra in vrie, creste temperatura si mai mult, se uzeaza segmentii, creste consumul de ulei si aia e, motor copt. Iar asta am aflat-o pe propria piele, bani si munca... Ideea era, si cu asta am terminat, ca segmentii nu ating “cota ideala” prin dilatatie termica-mecanica ci se umfla doar pe perioada unde e nevoie de ei, dupa care se dezumfla ca sa nu mai frece aiurea si c
 5. Parca iti recomandasem sa lasi ciocu’ mai mic dupa prostiile anterioare? Nu sunt domnisoara de pension, tin la o gluma, fie si mai grosolana, etc., atata timp cat vine de la cineva cu un minim potential. Pe jmekerasii irecuperabili ii blochez asa ca daca continui cu caterinca ieftina sa nu te miri ca vorbesti singur...
 6. Tu tot refuzi sa intelegi ca “radial gas porting” din primul exemplu este principiul care sta la baza functionarii tuturor motoarelor cu pistoane clasice, inca de la inventarea lor. Si oricum segmentii aia nu se freaca direct pe peretii cilindrilor ci “patineaza” pe uleiul din honuiala.
 7. Asta nu e ceva usor de gasit pe gugal, tocmai d-aia probabil domnu’ sofer a stat pitit la cutie pana s-au mai clarificat apele... sa stie in ce tren se urca. Poate o sa ti se para interesant si urmatorul pas... pistoane cu gauri in cap care elimina jocul axial si dirijeaza presiune de expandare direct in spatele segmentilor? Din pacate, din motive evidente necesita demontare si curatare mult prea deasa ca sa poata fi folosita la motoarele comerciale dar tehnologia exista si este larg inalnita la curse sau printre pasionati.
 8. Parca era vorba ca intrebi un motorist... nu soferul de pe masina de gunoi? Te amseteci cu laturile, te mananca porcii! Nu inteleg de ce intri in dialog cu astfel de specimene, eu nici macar nu-i vad postarile ca l-am blocat demult.
 9. Pe explozie ce pondere crezi ca are forta elastica? Sau altfel explicat, stii ca poti comprima un segment ... doar cu degetele! Hai ca esti baiat destept, nu se poate sa nu incepi sa realizezi... Cum ziceam, sa fii iubit!
 10. Incerci tu sa o intorci ca la Cluj... dar tot ce-ai scris anterior denota altceva. Crede-ma, daca vrei sa nu te afunzi mai adanc in ridicol acum e momentul sa lasi ciocu’ mic...
 11. Nelutule, nelutule... esti sigur ca nu esti clona aluia de-l pomeneai mai devreme? Tu ma acuzi pe mine de gugaleala... cand voi nu aveti macar habar despre principiu? Chiar te astepti sa-mi pierd timpul cu explicatii suplimentare? Am pus si eu prima poza care mi-a picat... mai departe e treaba voastra daca vreti sa studiati mai departe sau sa ca pierdeti timpul cu atacuri de hiene... Eu ma opresc aici!
 12. Oho, ce onoare pe capul meu! Hai bine, daca tot m-ai rugat atat de frumos am gugalit eu pentru tine...
 13. Nu e nou deloc ci de cand lumea, unul dintre principiile de baza ale functionarii motoarelor cu pistoane si clindri... dar nu o sa insist ca n-am nici un chef sa invat pe nimeni cu forta. Sa fii iubit!
 14. Ionele tata... ai cautat macar pe gugle inainte sa te faci de ras?
 15. Pai ce mai astepti atunci, pune mana si calculeaza care e fanta ideala...
×
×
 • Create New...