Sari la conținut

gabitzu16

EX+
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gabitzu16

  1. frate depaseste bugetu un Sr street nou e

    Aprilia - SR 50 R Factory - 2007

    Pret final: 2726 Euro

    Am zis Aprilia SR Street ... Este alt model ce zici tu ...ala e Aprilia SR R factory .. asta street este

    Pret DDP: 1.758 €

    Pret DDP+TVA: 2.092 € Pretul are caracter informativ

  2. Salut smile.gif nu prea ma pricep la scootere, am 2000eur si vreau sa iau ceva de 50 cm3 nou, ce ma sfatuiti sa cumpar la banii astia ?

    e f important sa pot scoate limitarea de 45km/h, dar probabil se poate face la orice scooter nu ? smile.gif

    inca ceva daca ma prinde polita cu o viteza ma mare de 45km/h ce se intampla ?

    la banii astia poti sa iti iei un aprilia SR street nou ! Si parerea mea ....este un scuter foarte bun :P ! Deocamdata suntem in Romania ! Asa ca daca te prinde sa ai bani la tine si se rezolva :P !

     

    Salut smile.gif nu prea ma pricep la scootere, am 2000eur si vreau sa iau ceva de 50 cm3 nou, ce ma sfatuiti sa cumpar la banii astia ?

    e f important sa pot scoate limitarea de 45km/h, dar probabil se poate face la orice scooter nu ? smile.gif

    inca ceva daca ma prinde polita cu o viteza ma mare de 45km/h ce se intampla ?

    la banii astia poti sa iti iei un aprilia SR street nou ! Si parerea mea ....este un scuter foarte bun :( ! Deocamdata suntem in Romania ! Asa ca daca te prinde sa ai bani la tine si se rezolva :rose: !

  3. Corect. Lasa plangerea in continuare. vezi..daia ziceam ca noua ne este frica si ei profita :rock:

    Din pacate asta e Romania :blbl: ! Asa a patit si un prieten de al meu . A dat un tigan cu caruta peste el . A fost mult mai grav :ok: ! I-a facut scuterul varza si a mai calcat si calul peste el :wave: ! S-a oprit tiganul , l-a intrebat daca e bine si a plecat ! Ce sa le faci :duel:

  4. Salutare

    Am si eu o intrebare

    trebuie sau nu trebuie permis la scooter de 49 inmatriculat la politie?

    unii spun ca trebuie altii spun ca nu trebuie si nu am reusit sa fac rost de articolul din lege sa ma uit peste el

    lamuriti-ma ca sunt in ceata total

    Scuterul nu are pedale

    Mersi anticipat :hug: :what: :what:

    Asfalt uscat

    Eu am avut scuterul inmatriculat ! si nu mi-a zis nimeni nimic ..am mers si fara test de legislatie ! nu are nici o treaba ca e inscris la primarie sau inmatriculat la politie . Numai sa scrie pe talon ca e moped si viteza maxima constructiva e 45 km/h ! :D

  5. sal all,

    unde gasesc si eu o curea din kevlar pt kymco super9. sunt din ploiesti dar putetzi sa-mi recomandatzi magazine din bucuresti sau brasov. tnx

    Vezi ca e in Bucuresti Paneuro . E importator piaggio si malossi . Mi-am luat eu pt nrgu meu curea malossi acum cateva zile . Am dat vreun milion pe ea :ok:

  6. Am vazut unul intr-un magazin din Bucuresti dar nu se poate vinde pt ca nu au acte pe ele. Au avut 2 si unul l-au vandut totusi. Il stiu pe cel care l-a cumparat. Acum are 1200 de mile cu el si e foarte multumit.

     

    Sistemul ABS nu este unul veritabil, este mai degraba ceva similar sistemului repartitor folosit la Opelurile anilor 80, adica o supapa pe frana fatza care face ca forta de franare sa devina secventiala la franari puternice. Adica iti taie frana in pic apoi o lasa, cat sa nu se blocheze roata...e o chestie hidraulica simpla (nu e comandat de un calculator ca la masinile moderne).

     

    Site-ul corect este http://www.ventodirect.com/ventodirect/ventodirect_003.htm

     

    Scuterul Magnet City powered by Motowell Ungaria (www.scuterul.eu) este identic (pana la cel mai mic detaliu) cu acest Vento Triton.

    In state se mai comercializeaza si sub marca X-peed 50 :

    http://www.bikez.com/motorcycles/um_x-peed_50_2006.php

     

    In toate cazurile variatorul este Yamaha-Lifan iar motorul de pe Aprilia SR50 (Gilera Runner 50 racit cu aer).

    Deci nu are importator oficial in Romania .

    www.freemoto.ro alt site cu scutere . Seamana cu cele de la firstbike . Are cineva asa ceva /?

  7. Chestia asta din poza de mai jos o fii cumva vreo limitare?Stie careva?

    chestia aia e limitare ??? asa am si eu la scuter :baldy: . si mai am un furtunas care se duce intro cutiuta cu un filtru . ar trebui sa tai partea aia ???

  8. Cateva imagini cu scooterul, dupa ce m-am plimbat cu el prin noroaiele de pe la mine din zona. :eek: :ok:

    :wave:

    asa arata si al meu :crack: . credeam k sunt singuru kre baga scuter bun prin noroaie :hug:) . Duminik mai fac o cursa " offroad " . O sa vin si cu poze .

  9. asa e bine....a incercat cineva sa o arda?pt ca stiu ca arde datorita compozitiei ei...da intai parca se turna ceva inflamabin in interior sa o umezeasca...

     

    @gabitzu16: nu conteaza la aspect diferenta, ci la cum trage :banana: daca aveai multa, iti sugerez sa desfaci si cilindrul sa cureti pa acolo piston, chiulasa, etc...pori pune peria de sarma acolo, monede, scanduri de brad...ce iti vine tie la mana, numai sa nu afectezi prea tare sctructura pieselor :ok:

    pai ma refeream la cum trage nu la aspect :P Cu toate ca a iesit mult ulei , se pare ca nu influenta performantele . Nu m-am plimbat mult cu el , dar park nu se mai incinge asa rau . :baldy:

  10. nu o taia degeaba ca nu o mai faci la loc cum trebuie. o dai jos ii bagi niste decarbusol in ea dupa ce ai agitat bine o lasi o zi si dupa dai jos lichidu din ea si o lasi sa se zvinte. ca sa fi sg ca nu mai are nimic in ea o agiti si asculti daca mai e lichid inauntru. o pui si imi zici cum mere :banana:

    am bagat decarbusol in ea . A iejit tot uleiul nears din ea . Diferenta nu se vede . Iese fum mult alb la pornire dar si dupa ce se incalzeste mai iese .

  11. stiti careva firma asta www.freemoto.com/scootere

    a-ti cumparat vreun scuter de la ea?eu vreau sa il iau pe acela de 125.e bun de ceva? ms

    am vazut si eu scuterele de pe site de la freemoto . Si eu as vrea sa mi-l iau pe acela de 125 . Seamana cu modelul de la firstbike de 125 . Motorul pare acelasi . Are un prieten scuter de la firstbike de 125 si merge perfect . In doi ani nu a schimbat nimic la el . Totul e sa ai grija de el . Sa-l intretii bine .

  12. nu o taia degeaba ca nu o mai faci la loc cum trebuie. o dai jos ii bagi niste decarbusol in ea dupa ce ai agitat bine o lasi o zi si dupa dai jos lichidu din ea si o lasi sa se zvinte. ca sa fi sg ca nu mai are nimic in ea o agiti si asculti daca mai e lichid inauntru. o pui si imi zici cum mere :nono:

    nu ai facut bine. daca vroiai sa se auda mai tare iti luai una sport. la un motor in 2timpi toba face diferenta iar taiata nu ajuta ci dauneaza la demaraj si viteza

    si pe unde gasesc Decarbusol sau ce e ala ??? :rose:

  13. segmentii originali sunt facuti sa se dilate exact atat cat sa dispara fanta ramasa. de obicei fanta la segment pe cilindru tre sa fie de grosimea unei lame asa ca trebuie luata in considerare si uzura cilindrului.

    Deci totul sa fie din setul motor ????

  14. nu dati vina pe carburator. am niste intrebari pt voi la care tre sa raspundeti sincer. ok?

    1. porneste usor de dimineata?

    2. la-ti segmentat de curand cu segmenti cumparati de la niste hahalere?

    :)

    acum niste pareri inainte sa imi dati re.

    - in caz ca a fost segmentat cu segmenti si piston de caca aceste 2 piese tind sa se extinda la caldura si de aici apar aceste simptome de incetinire ba chiar oprire dupa ce se incalzesc.

    - in caz ca nu sa umblat la motor incercati sa curatati filtru de aer care poate fi imbacsit de praf si ulei.

    - iar daca nici asa nu mere atunci schimbati urmatoarele" bujie pe cod din catalog, segmenti, cilindru, colivie, bolt, si garnituri si o sa mearga sigur.

    astept raspunsurile voastre cat mai clar cu ce ati facut la ele si le rezolvam sigur :ok:

    L-am segmentat acum trei luni . Segmentii i-am cumparat de la stihl ( cred k sunt de drujba , dar am vazut ca erau si niste scutere acolo ) . Dimineata imi porneste usor daca e cald . Cand e frig la automat nu-mi porneste deloc , doar daca dau la demaror de vreo 2 ori porneste . Mi-a curatat de curand un om ( nu mecanic autorizat , dar repara scutere , filtru de aer si carburatorul ) . In Dambovita nu cred ca exista service pentru scutere . Asfalt uscat ! :cheers: Si multumesc pentru raspuns :D

  15. am o problema cu scuterul meu . Daca merg vreo 20 de minute cu el ( de obicei la blana ) , cand accelerez la maxim incepe sa se innece si daca nu il mai accelerez cand opresc la treceri de exemplu se opreste scuterul . Mai nou dupa ce se incalzeste il accelerez la blana si deabia mai pleaca dupa loc :angryfire: . Help me pls ! Raman dator :)

  16. am o problema cu scuterul meu . Daca merg vreo 20 de minute cu el ( de obicei la blana ) , cand accelerez la maxim incepe sa se innece si daca nu il mai accelerez cand opresc la treceri de exemplu se opreste scuterul . Mai nou dupa ce se incalzeste il accelerez la blana si deabia mai pleaca dupa loc :angryfire: . Help me pls ! Raman dator :)

  17. Noi importam de la LeoVince tobe sport. Livrarea, daca nu e pe stoc, se face in 2-3 saptamani. Avem in general cam 10-20 buc tobe de la modelel uzuale, pe stoc in permanenta.

     

    www.leovince.com - Scoot

     

    si

     

    /index.php?showtopic=60706

    Preturile variaza intre 60-200 Euro + TVA, in functie de modele, ani, sisteme complete sau doar finale, etc.

     

    SC MOTOBOOM SRL

    0727.285.806

    cam cat costa toba asta ?? http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pag..._menu_dx=119983

×
×
  • Creează nouă...