Sari la conținut

euinsumi

Membru
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de euinsumi

  1. Night, te rog politicos sa citesti inca o data postul meu, nu m-am referit la accident mortal.

     

    Dar din intamplare, am avut ghinionul pot sa zic sa asist la 2 accidente de motocicleta in viata mea si crede-ma ca sprijinul psihologic pe care il poti oferi unui om in stare de soc face mai mult decat un prim ajutor - ma refer strict la motociclist oprit la accident de motocicleta...

     

    p.s: Aseara cumva pe sos spre Chitila?

    Night e politist supt acoperire ,ce te asteptai?

  2. Duminica pe la pranz am plecat pana inspre zona "Vega", la intersectia Vega cu Ploiesti mi-a taiat calea o duba, am reusit sa franez pana pe la vreo 60-70 km/h si am intrat in roata spate ... rezultat ... mana rupta ... fractura bazin (bazinul desfacut ~ 2cm)si un hematom urat. Acuma trebuie sa stau intr-un "hamac" pt sudarea bazinului apx 21 de zile.

     

    Cam asta este poveste in linii mari ? Ce as putea sa fac din punctul de vedere al despagubirilor morale ? Si in ce functie se calculeaza suma ?

    Multumesc anticipat.

    nu mai intru pe forum.astept e-mail valentinbotez@yahoo.com

  3. 1- Tipu a facut o gresala fatala a dat cu ambreaj in prima treapta a dat mai mult decat trebuia a redus si dupa care a tras din nou de gaz. Chestia asta se poate intampla oricui , toti mai facem greseli cateodata. Ce e interesant ca se dau unele comentari de unii care nu sunt capabili sa mearga nici macar pe doua roti da pe una :agree: .

    eu merg doar cu atas, .

  4. Ce imi dai tu mie este un link la un forum de discutii. Cf. O.G. 2/2001 privind regimul contraventiilor un agent constatator nu poate fii martor. Si punct. In nici un caz unui politist nu i se va lua O DECLARATIE. Decat atunci cand impotriva sa s-a declansat actiunea penala si este suspendat si pus la dispozitie. Pentru ca si deoarece atunci isi pierde calitatea de agent constatator. Un politist va putea INSA intocmi un P.V. de mana de tipul "Anul-luna-ziua-localitatea, agent-formatiunea, azi-data-fiind in exercitarea atributiunilor de serviciu am constatat:" in care sa relateze cele intamplate sau, dupa caz, raport pe linia de competenta.

     

    Daca eu iti spun o treaba cu privire la atributiunile politistului ai face bine sa ma crezi nu sa citesti pe net. Si daca nu ma crezi pe mine, iti recomand calduros sa pui tu frumushel ochiu` pe lege si sunt absolut convins ca dupa 15min te vei convinge.

     

    Pentru alte lamuriri te rog sa folosesti PM ca aici discutam de un mort nu de calitatea politistului ca martor :blink:

     

    Ontopic: geniala treaba cu id-ul de mess printul_mondial :laugh:) am ras de nu am mai putut :D Eu zic ca va agitati degeaba. Imi aduc aminte anul trecut de un acc petrecut pe pod ciurel. Motociclist pe la un 27 de ani parca, veteran, fara P.C., moare intr-un accident stupid pe pod. A fost un show teribil cand s-a spus ca nu are permis. Nimeni nu credea. Si totusi... de obicei aceste personaje sfarsesc rau mai devreme sau mai tarziu... asa ca eu zic sa-i lasam sa se odihneasca in pace si sa fim bucurosi ca dupa ei nu au mai luat si pe altii...

    Martorul

     

    Art. 78.(cpp) - Persoana care are cunostinta despre vreo fapta sau despre vreo imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in procesul penal poate fi ascultata in calitate de martor.

     

    militianul daca are cunostinta ...poate fi ascultat.

     

    pune mana pe carte .

  5. 1. Un politist nu poate sa fie martor -- asa spune legea

    2. Ceea ce relatezi tu cu incatusarea se face

    3. Nu poti face uz de arma DECAT in conditiile legii... asta e nu e politia mai presus de lege :)

     

    Cat priveste exemplele care le-ai dat tu.... am intra in niste discutii interminabile si de durata infinita si sincer abia m-am trezit din somn ( 4 ore de somn dupa 24 de munca) and i`m not in the mood ... oricum nu are rost ...

    http://209.85.129.132/search?q=cache:AojQm...=clnk&gl=ro

  6. oricum ce dement ii da 200 la ora cand nu ai macar un an de mers cu motocicleta:|(un ss atinge foarte usor 200 am simtit pe pielea mea in nici 300 m avea 210 un kawa ) oricum pare rau:(

    eu

     

    Experienta iti spun eu in ce se masoara : IN NOROC si viteza moderata , nici intr`un milion de km nu poti sa zici ca esti pregatit pt "urmatorul hop "

    R.I.P. :banana:

     

     

     

    1. Am vitezana ... (citeste status sub avatar)

    2. Dupa prima saptamana mergeam abea cu 90 si asta la iesire din oras

    3. Nici in ziua de azi nu am atins 280 km/h cat scrie in bord

    4. SI CEL MAI IMPORTANT !! Sunt ala cara circula cu nu cu 50/90/130 ci cu 50-60-70 / 90- 100 / si maxim cu 130 !!! DA cu atat merg cu vitezana si nu pt ca nu poate , ci pt ca vreau sa ma dau si maine , si poimaine , si sa`mi invat si copii sa se dea si ei ...

     

    Asfalt uscat tuturor :cheers:

    minti

  7. Salut !

    Am auzit despre un accident stupid petrecut undeva in zona Polus Cluj (sau Billa Cluj, aproape de Cora Cluj): motociclist cu pasager stationat la semafor, si o masina i-a spulberat din spate !!?

    Pilotul mort, pasagerul in spital, cu probleme de coloana, etc., etc.

    Doar am auzit, nu am nimic confirmat.

    Stie cineva amanunte?

    se posteaza la rubrica destinata comunitatilor regionale , ca sa nu se mai bage toti smecherii lu' peste in seama.

  8. discutiile astea interminabile oricum nu mai folosesc la nimic. ce se mai stie despre starea celor 2 de pe moto ? si stie cineva vreo concluzie preliminara a politiei ? e vreo sansa ca jegu ala sa se aleaga macar cu un dosar penal dupa isprava asta ? sau macar sa-i ingroape in bani pe cei doi ?

    postez ,deci exist...

  9. sorry multa bere la ora asta (fi intelegator)

     

    Pai avand in vedere faptul ca strada pe care ma aflam era cam ingusta si el intial sa dus pe dreapta usor si eu nu am franat maxim pentru ca nu am inteles intentia si imediat dupa a tras stanga iar in 3 metri cu toata franarea din lume nu mai aveam cum sal feresc problema e ca m-am gandit sa nu il lovesc frontal si ca mai bine ar fi sa sucesc mobra si sa ma lovesc in lateral . Pot sa zic ca reusesam sa o tin in picioare daca nu era santu , dar am zis ca mai bine sa sar dupa ea , in ultimul moment pentru ca daca intram cu roata fata in sant sigur ma arunca in cap sau in gardu lu ala cine stie asa mobra sa oprit imediat cand iam dat drumu sa cada , eu aterizand in picioare zici ca ma plimbam :P .Cred ca am incasato putin in rezervor si in lateral dar echipamentu Adica combinezon pe dedesupt suplimentar armura , cizme care probabil mi-au scos glezna de la vro umflatura nasoala. Asta e se mai intampla ce pot sa zic sa va fie invatare de minte si la alti din patania mea si consider ca cel mai bine conteaza decizia care o iei in ultim moment asta ne diferentiaza pe uni de alti care pot fi victime sigure . Noi sa fim sanatosi fieru se repara ..

    rusine.bere?nu e cam frig?da-o darq de aderenta...baga vizichi.

  10. Sa moara bibi de nu-mi iau si eu camera si o sa filmez tot ce misca sa ma vedeti ce ciumeg merg si eu! O sa fac un filmulet cu mers pe contrasens si zic ca asa merg eu normal... ha ha!

    De trei zile ma gandesc cum sa lichesc camera actuala pe motocicleta, problema e ca nu trage decat cate 3 minute (f_ui canonu ma-sii). Azi a venit potopul si iar nu mi-am putut aplica planul..

    eu in curbe ating si cu genunchiul, cand cad.e de bine ?

  11. AM TAVALIT SI EU MOTO

    PE UNDEVA PRIN SERPENTINELE BULGARIEI

     

    protectie motor dusa

    geaca rupta

    pantalon rupt

     

    dureri in umar si picior

     

    MINUTUL 5.47

     

    cred ca am atins cordura ca re apoi m.a proiectat in exteriorul curbei

    sau a derapat spatele pe banda de vopsea

    ce cursa nebuneasca.m-ai tinut cu sufletul la gura.dupa cum mergeai de ,,tare'' credeam si speram sa nu ai accident vreodata.bafta.

  12. (cuvant urat) mea... s-au stins sub privirile mele neputincioase doua vieti. Azi, in jurul orei 16:15, in apropierea localitatii Balanesti intre Roman si Pitra neamt, un cunoscut de-al meu din Targu Neamt si pasagerul cu care era pe motor. Pilotul era Dan Rebenciuc iar numele pasagerului auzisem ca ar fi Bogdan Ungureanu. Nu sunt sigur pe al doilea nume asa ca aveti mila.

     

    Motor Honda CBR 600 (F4 cred), rosie cu decali Camel, numar NT 33 SPY. Ambulanta de la Piatra Neamt a venit dupa 33 minute. Politia a venit mai repede.

     

    Am ajuns acolo la 2 minute dupa tragedie; ambii erau inca in viata, desi cred ca miscarile pasagerului erau mai mult reflexe necontrolate ale unui om aproape mort. Rebe era in viata, cu foarte mult sange curgandu-i din zona nas-gura. Nu l-am recunoscut, insa actele au vorbit pentru el. Ambii erau pe jumatate sub autoturismul Audi A8 B 12 BLO (parca...o sa ma uit pe pozele facute). Audi era condus de un pulica, pe care l-am gasit in stare de soc pe camp, vorbind semicoerent cu 112.

     

    Rebe horcaia, i-am desfacut cu atentie legatura castii si i-am deschis geaca. Avea la gat esarfa noastra Bukowina MC.. pe care i-am taiat-o cat am putut ca sa ii eliberez. Acelasi lucru si cu pasagerul, dar el a murit primul. Rebe avea multiple fracturi la ambele picioare, de la nivel bazin la maleola (glezna). Motorul era pe camp, foarte aproape de sant si la doar vreo 10 metri de Audi...lucuru care ma face sa cred ca nu era vorba de viteza prea mare. Am numarat 16 pasi mari...urma de frana.

     

    Scenariul e aproape clasic. Muistul cu Audi intoarce fara sa se asigure, Rebe franeaza, iese pe contrasesns franand si lasand dara, apoi cade pe partea dreapta facand practic un soi de highside; atat pasagerul cat si pilotul lovesc botul mashinii in partea din stanga jos iar datotita faptului ca labarul nu stie inca ce se intampla, se suie un pic pe ei.

     

    Amandoi aveau echipament, Rebe era echipat complet, si un Nolan pe cap. Poze ma mai gandesc daca pun, chiar asa facute cu telefonul cum sunt. totul e de (cuvant urat). Aveti grija de voi.

     

    Rebe, (cuvant urat) ma-sii, sper ca macar nu te mai doare acum. acolo unde esti daca esti. Ai fost un tip simpatic si de comitet... fara bashini de Rossi in cap. Si erai amuzant. Pacat ca te-a omorat un bou. Un ultim salut bucovinean!

     

    ai cam mult sange rece frate.......zici ca povestesti cum un tractor a calcat o rama.bafta.

  13. Try me :blbl: Unde vrei tu. Cumva la liniutele tale de 400 m unde esti "expert"? Ooops, se merge drept acolo, deci pica ;)

     

    Si acum serios: daca atat pricepi din ce am scris, e clar ca va meritati soarta ;)

     

    Succes.

    nu mai scrie cu subinteles ca nu toti e destepti si destoinici ca tine.care este soarta la care te referi in mintea ta?

     

    1 snt Prodan !!!

    2 nu eram pe o roata

    3 vinovatul a fost conducatorul auto (neasigurarea la schimbarea benzilor ) legea 54

    4 caz cu vatamare corporalta

    5 nu mai comentati in..... atata , ca ...... ce suntetiii

     

    Astea sunt toate detaliile !!!

     

    :D :(

    :rusinica: :P

    1. minti .erai pe o roata.Thomas stie mai bine, iti meriti soarta.

    2.vinovat esti tu.thomas stie.

    3.nu e vatamare...........stie

    comentam .th.....................

    avem si alte detalii ,noi stim mai bine ce s-a intamplat.

     

     

    Rog lumea sa se abtina de comentarii daca nu sunteti in tema !!

  14. citesc de ceva vreme sectiunea asta si in afara de faptul ca mor multi, un singur lucru imi sare in ochi:

     

    dupa fiecare accident cu topic pe forum, se gaseste cineva care sa spuna: mergeti careva sa ii luati motocicleta.

     

    sa inteleg ca in romania, dupa un accident, politia nu strange si nu curata drumul? adica daca fac un accident seara si ma duc aia la spital, motocicleta risca sa ramana peste noapte in mijlocul drumului???

     

    cum vine asta?

    sincer,daca dau coltu' in accident moto ,chiar nu mai ma intereseaza ce e cu busa.Bafta ca nu ai alte framantari....

  15. Moto : Kawasaki Ninja cu nr de BV

    Motociclist : Madalin S

     

    Tipul cu BMW a incercat sa faca stanga, venea de langa City Mall, avea cedeaza. 2 masini din coloana l-au lasat sa treaca si a intrat in moto care venea pe linia de tramvai destul de incet. Madalin avea doar casca si geaca de piele. Era julit destul de urat la genunchiul drept si dureri la sold, nimic fracturat din fericire. A fost dus la Bagdasar. La motocicleta fata facuta praf. Soferul a incercat sa o dea cotita dar din fericire era un politist comunitar chiar acolo si a vazut toata faza, neacordare de prioritate si vina lui clar. Am stat si martor la masuratori dupa care m-am carat, venise cineva sa ii ia si mobra oricum.

    culpa comuna,daca moto circula pe linia de tramvai.

  16. hai mey, ca am spus la caterinca cu pensia! omul este actor, are spirit ,umor...!..si eu ma bag in curand la 40! ....Radu este chiar talentat! !mi au spus niste baieti care au facut tir...trage aproape perfect!!

     

    in alta ordine...mie imi place sa umbu full echipat!...!

    da.si eu.pe 24 vine postasul,dupa ora 13,oo.

×
×
  • Creează nouă...