Sari la conținut

crazy_mouse_87

Super Membru
  • Număr conținut

    680
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Actualizări status postat de crazy_mouse_87

  1. salut Alex, este batuta in cuie data?! eu o sa plec de vineri 22 spre serbia si muntenegru si as fi unit cumva si o ieseala cu urcare pe musala .

  2. SALUT, IN WEEKEND AS DA O FUGA LA VECINII BULGARI ( krapets) , LEGAT DE PADURICEA DE LANGA PLAJA, TE REFERI LA CAMPING SAU SE POATE STA SI INAFARA CAMPINGULUI ? mULTUMESC SI TOATE CELE BUNE!

  3. salutare,

    am un set identic de cutii in bucuresti ...din pacate una este crapata..

    am prinderile cu 2 chei destul de ciudate ca format si micute...daca te intereseaza s-au mai ai nr celui care le-a achizitionat si doreste setul de prinderi care se deschid toate si se dau cutiile jos de pe suporti ( am 2 chei) am avut setul original cu tot cu topcase.multumesc si toate cele bune!

    0737.525.977 - marius

  4. Salut , in ce stadiul este motocicleta?!

    mai este disponibila pentru vanzare?!

    ce problema a avut ?!

    Toate cele bune!

  5. schimbi cu o yamaha xt 125 r din 2008, am dat vreo 3500 pe ea acum 3 ani, cu ceva aceesorii pe ea..+ desigur diferenta de bani din partea mea ?!

  6. plm, acu m-a sunat baiautu asta de la timisoara sa-mi spuna ca abia sambata primesc kitul de lant k nu a reusit sa-l mai trimita prin curieru de azi...daca il primesc prin vreo minune vineri seara il montez si te-nsotesc sambata , daca nu distractie placuta si vreme buna.

  7. stiu cum este cu investitia in motocicleta , nu mai zic de masina, si eu am schimbat la a mea gume , kit lant , servisat furca , mi s-a mai ars si bordul care ma uscat de bani si acum daca o vand o dau cu vreo 1000 de euro...dar asta este pasiunea costa :) , oricum bafta la vanzare si sa gasesti un viitor posesor care sa aibe la fel de multa grija de fier :)

  8. salutare,

    o intrebare in saua carei motociclete ai sarit acum de doresti sa dai er5-ul?

    ma intereseaza nakedul pe care il vinzi, ce-i drept eu cautam un cb500 intretinut.

    Acum am un enduro mic si doresc sa schimb categoria in primavara, doream sa imi iau ceva in toamna-iarna cand mai coboara preturile. Ma interesa motocicleta care o vinzi si la fel si pretul la care esti dispus ...

×
×
  • Creează nouă...