Sari la conținut

WotRU2Me

Super Membru
  • Număr conținut

    3.390
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de WotRU2Me

  1. Nu cine stie ce fonfleu. Am tratat pieptul ca pe un steak oarecare si am caramelizat pielea pana a devenit crocanta, am intors apoi si pe partea cealalta vreo doua trei minute, dupa care l-am stropit cu unt aromat cu usturoi rozmarin si cimbru proaspat si l-am lasat la odihnit. In grasimea rezultata am aruncat ciupercile taiate in sase, si am condimentat dupa gust, iar cand s-a evaporat apa am pus o ceapa tocata fin, coaja de lamaie, cimbru oregano, rozmarin etc. Dupa ce s-a calit ceapa am pus usturoi (cuvant urat) urmat imediat de suc de lamaie si vin rosu. Dupa ce s-a redus vinul, in lipsa de stock, am decis sa pun smantana, am Mai asteptat un clocot, am stins, am topit niste unt in sos si cam atat. N-am avut patrunjel 😐

    Cam in graba ca voiam sa ies cu mobra, dar a iesit super.

     

  2. Acum 10 ore, Flower-Power a spus:

    Da, din păcate o data castrate pisicile nu mai au viata bună nici cu motanii nici cu cele de felul lor dar nesterilizate.. asta din poza e unul din 4, mai am și alte modele...culori ..

    IMG-20230703-WA0005.jpg

    Se potrivește asta,nu reușesc sa le castrez la timp..

    FB_IMG_1688536730099.jpg

     

    Aia-i poza fara filtre si alte magii? Nu am mai vazut asa albastru. 

    Cat despre prezentarea puilor, toate's la fel, numai orgii si viol au in cap 😁

    Din ce zice @Pop Mihai Lucian inteleg ca-s diferite si ele sau au comportment diferit, adaptat mediului in care traiesc.

×
×
  • Creează nouă...