Sari la conținut

einstein1984

Super Membru
 • Număr conținut

  4.197
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre einstein1984

 • Rang
  pragmatic

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Piaggio Beverly 300ie
 • Numar Moto
  nu le numar, de ce?
 • Club
  offtopic racers

Informații profil

 • Motociclete detinute
  JM star50QT13, FZ6 N

Vizitatori Recenți Profil

619 citiri profil
 1. einstein1984

  Recomandare drona

  numai in romania m-am trezit prin moldova ca nu ma lasau jandarmi sa fac poza (aparat cu film) langa baraj. De parca un satelit nu cteste marca pachetului de tigari....
 2. da nu te pune nimeni sa platesti taxa, iti iei bicicleta si nu platesti nimic, sau o motoreta care nu scoate fum
 3. einstein1984

  Totul Despre ITP

  voi la arges parca faceti itpul la rar, ca alta statie nu e, nu?
 4. La masinile mai vechi nu se trecea emisia de CO2 in CIV. Cand a fost nevoie, treceai pe la RAr si o treceau, ca o aveau ei in omologare ca sa platesti taxa. Asa si la motorete, daca e nevoie se trece si norma de poluare. problema e ca la itp nu s emasoara noxe, deci R1ile cu tobe shport si fara cat polueaza ca transalpu din 95 pe carbelitoare..... ce de agitatie de tipul " o cadea drobul " si aici.
 5. einstein1984

  Dakar; Africa Eco Race 2019

  casunanu s-a clasat destul d ebine anul trecut.
 6. einstein1984

  Probleme hota

  hota are 2 moduri de functionare, pe filtrare si da in interior,(acolo trebuie filtru cu carbon), daca nu ai loc sa scoti aer afara, sau pe evacauare, e o maneta in interior care inchide sau nu evacuarea.
 7. einstein1984

  Yamaha R1 2015 Vs. BMW S1000RR - Myth busted

  deci daca mistode bea prea multa cola si are gaze, yamaha e mai buna?
 8. ti-al ales perfect topicul, da-i bataie. baiete-l ii zici lui fitu mama ie, nu mie, ca nu ne-am tinut de aceiasi caramida la cutremur. cu flameul umblii matle, ca oricu nu ai nimic de zis util pe vreun topic de pe aici.
 9. oare de ce nu ma mir? Dar macar e bine sa stii. nr 1 e einstein1984, nu Enstein, deci trebuie s afaci eforturi la capitolul scriere:citire nr 2 esi libera sa apesi butonul ignore. nr3, tot pilaf esti
 10. einstein1984

  E viitorul electric?

  mai magnetu se roteste si tii bobina in orbita
 11. opa, uite unde apare una.... mereu cu aceiasi replica tampa, desi ei antivaxerii sunt aia documentati. Dar mai fac un efort: ca poti fi vaccinat si imunosuprimat de o alta boala, nevaccinabila, gen cancer, Sida, o gripa. Si se lipeste variola de tine si mori,. Dar degeaba iti explic, ca tot pilaf ramai.
 12. problema ca mai mor si unii vaccinati dar imunocompromisi sau inteligenti dar suficient de bolnavi sau tineri ca nu pot fi vaccinati. Daca ii afecta doar pe ei nu ma deranja, e legal sa fii prost cat timp nu deranjezi pe nimeni . de ce naiba nu neaga nimeni ca avioanele pot zbura sau ca benzina se poate arde in mtor si transforma in lucru mecanic? Nuu, neaga ca functioneaza vaccinurile sau medicamentele.
 13. einstein1984

  VW Passat 2017

  e misto superbul, dar pentru fatait in oras cu mine la volan, n'as putea justifica 5 m de masina. Nu am loc de parcare (daca as avea au acces destul e dificil). ca masina de black cab, cu sofer, da e minunata, nici nu stii cand prinde 120.
 14. einstein1984

  E viitorul electric?

  pile de combustie?
 15. einstein1984

  E viitorul electric?

  e vorba si de volume diferite, e mai scump s afaci masini putine decat multe, per bucata.
×