Jump to content

einstein1984

Super Membru
 • Posts

  6,449
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by einstein1984

 1. vezi, ala de seria 5 sigur e piele (top grain din Itamia chiar), facut la sf gheorghe. Ca tu habar nu ai cum e un vinilin bun e alta problema. Nu mai sunt ca pe scaunul de autbuz de pe vremea lui ceasca.
 2. ala pe volan la audi nu e vinilin, ca scrie in brosura ca e piele. Vinilin e la alte masini, si mai placut si mai rezistent decat pielea adevarata....
 3. desigur. dar tot mecanica si robotizata ramane. Ca e ambreiaj nu convertizor.
 4. DSG ar putea fi o problema la rulote grele . Daca tu tragi doar o remorca de 300 kile cu tot cu motoreta, nu e o problema absolut deloc si rezulta o masina cu consum si dinamica mai faine decat o automata.
 5. DSG e o cutie mecanica robotizata, ca are axe rotilor dintate fixe, sincroane si ambreiaj uscat. Automata are hidroconvertizor si axe mobile, aka mecanism planetar si nu are sincroane.
 6. cam devreme a venit piticua la neamt sa-ti ascunda lucrurile....
 7. Ziceai ca robotizatele nu pot tracta, DSG sunt robotizate cu ambreiaj si tracteaza, si chiar rulote grele, nu o remorca cu motoreta de 300kile cu totul. Da transporturile grele se fac cu camioane cu convertizor pentru pornire de pe loc, insa e irelevant pentru ce vrea colegul.
 8. lol, izolare fonica si vorbesti de i30 si S cross.... Daca alea sunt masini de drum lung un Superb ce mai e? Masinile mai noi de 2010 au instalatia de remorca pe can, deci cutia e informata ca e atasata o remorca si actioneaza in consecinta. Tracteaza francezii rulote cu DSGuri de nu au aer, fara probleme.
 9. SI newyorkul la 1900 era sufocat de cateva mii de tone de balegar zilnic... si au scapat.
 10. de mult nu am mai intrat pe 4tuning, ce mai faceti baieti?
 11. ok, nici engleza nu stii.
 12. Cattle Methane Production Through Digestion As cattle digest their food (grain or grass), their ruminant digestive systems produce methane, a greenhouse gas. ... Studies have shown that grass-fed cattle produce 20% more methane in their lifetime than grain-fed cattle. deci aberatii
 13. Nu-mi mai amintesc daca faceam poligonul cu 1a sau a 2. dar la 250 cmc cred ca cu 1a.
 14. nu, risc de bule de azot din cauza diferentei de presiune. Can te scufunzi la 10m sau peste deja se dizova niste azot in sange, mai mult decat normal. Daca urci la 2000m azotul ala iese din solutie ca bule mari si e periculos, embolie. la nivelul marii iese incetisor in 18-24 de ore.
 15. chiar si altitudinea aia de 2000m dupa o scufundare lunga chiar daca nu a fost la adancime mare (fara pauze necesare de decompresie), necesita minim 18 ore la nivelul marii. Deci stie el de ce se fereste.
 16. nu stiu cum sa-ti zic, da zoe si leaf se vand de vreo 8-9 ani.... Bine, am vazut ca sh si reparat pe genunchi e "your thing" , dar nu e pentru toata lumea.
 17. ziceam doar ca e un argument de cacao importiva masinilor electrice in general, orice masina care are 1 calculator in loc de 14 ca tesla va avea aceiasi problema, chiar daca are un v8 cu carburator sub capota. In acelasi tip exista destule zoe, priusiuri si leafuri care nu sufera de problema, aia sunt reparabile inclusiv la nivel de baterie si isi fac treaba schimband placute de frana la 100 000 km de mers prin oras.
 18. tesla nu stiu sa faca masini si componenta cazuta nu face parte din echipamentul strict electric al masinii...
 19. presiunea scazuta in rampa cand motorul e sub demaror, scuzati expirmarea grabita O zi faina.
×
×
 • Create New...