Sari la conținut

Magic4Ce

Super Membru
  • Număr conținut

    1.232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Magic4Ce

  1. Am rezolvat. Siguranța de la semnalizări cu defect stricat .
  2. Asta am făcut. Am pus un fir de la baterie la masa becului de poziție de la stop. Nici un semn. Am verificat majoritatea mufelor, sunt perfecte. Oare nu poate fi din contact? Later Edit Când pun cheia pe poziția P, se aprind luminile de poziție. Dacă apăs frâna, se sting becurile.
  3. Asta bănuiesc dar nu știu de unde să încep cu căutarea. Au căzut cam toate așadar cred că e vre-un modul, ceva.
  4. Salutare tuturor. Am o problemă cu baba din dotare, GSX750F din 2000. În mers s-a decis să moară tot ce înseamnă lumini (mai puțin farul care funcționează pe ambele faze). Nu am semnalizare, nu am frână, nu am poziții și nici bordul nu indică nimic. Motocicleta pornește fără probleme. Siguranțele sunt intacte. VID_20230710_123932.mp4 VID_20230710_124155.mp4
  5. Magic4Ce

    URAL

    https://youtu.be/y8HEZ-x4-_w De savurat...
  6. Nu se prea strică și culmea, deși pe carburație, pornesc fără probleme și dimineața la 6⁰C.
  7. Îmi pare rău că nu ai timp. Într-adevăr, experiența mea este inferioară altora de pe forum dar sunt dispus să învăț și niciodată nu refuz o opinie așa că, nu ai face-o de pomană. Eu am bănuit că, lafel ca atunci când reglezi amestecul folosind Colortune, un singur dispozitiv e suficient. Revenind la subiectul dat, consider că pentru un reglaj decent, sau măcar mai bun decât unul după ureche poți încerca varianta asta deși bănuiesc că o bujie transparentă oferă aceleași rezultate la bani mai puțini. Numai bine!
  8. Pentru reglaj nu ai nevoie de 4 seturi, doar de unul singur pe care îl folosești pe rând, la fiecare cilindru. Nu trebuie să lași sonda montată, pui un dop filetat la dimensiunea sondei, dop pe care îl dai jos când vrei să faci reglajul. Evident că amestecul îl reglezi doar pentru relanti iar mai apoi e treabă de jiglere/cuie etc. dar... e o investiție pe care o faci o dată și poate duce la rezultatele dorite (pentru care alții muncesc după ureche... ) Nu cred că trebuie neapărat wideband dacă ai motorul stock. Wideband folosesc ăia la mașinile tunate.
  9. Poate puțin offtopic... Pentru reglajul amestecului mă gândesc că o sondă de oxigen montată pe galeria de evacuare pentru fiecare cilindru și-ar face treaba. Gaură în fiecare țeavă, sudat piuliță la dimensiunea senzorului și aia! Am găsit asta... https://www.xjrider.com/viewtopic.php?t=21
  10. Salut! Mulțumesc pentru interes! Momentan vacuumetrele sunt pe drum, abia pe luni (sper) vor ajunge în posesia mea. Încă nu pot să-ți dau informații referitoare de dimensiuni. Dacă voi întâmpina probleme în procurarea celorlalte materiale necesare, dau un semn. Numai bine!
  11. Salut! Din chef de joacă și de DIY, mi-am luat 4 vacuumetre de mulgatoare și intenționez să îmi fac o sculă. Întrebarea care se ridică este: ar trebui să restricționez cumva furtunele (să nu facă acele ca negrii pe plantație) sau le conectez direct? Numai bine!
  12. Salut grup! Mă alătur cu bucurie posesorilor de GSXF. Băbuța e din 2000, 750cm³ și chef de drum.
  13. @valentin.urda Nu e târziu. Am văzut-o dar nu am cumpărat-o. Motocicleta e stată de doi ani, vânzătorul nu are permis. Nu am putut să o pornim, bateria era moartă așa că a rămas să mă sune când o pornește. A dus-o în service, azi mi-a trimis video cu ea mergând. I-a fost schimbată bateria, bujiile, făcută carburația... Mai are de lucru la ea, rezervorul e plin de rugină... Aștept să o aducă în stare decentă și apoi voi vedea dacă o iau. Momentan sunt pro achiziție dar vreau să o iau pe roțile ei.
  14. Salutare tuturor! Pe la sfârșitul săptămânii viitoare mă duc să vizionez un GsxF 750 din 2000 în vederea achiziției. Care sunt aspectele pe care ar trebui să le am în vedere, punctele slabe ale motocicletei? Numai bine!
  15. - Ne aflăm aici cu domnul Vasile, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 105 ani. Spuneți-ne, care este secretul dumneavoastră? - Odată i-am supt pu#!@ paznicului de noapte ca să mă lase să intru în cămin. - Mă refeream pentru longevitate... - Ah, multe fructe și legume!
  16. Salut! Mai e valabil anunțul? Actele cum sunt? Mulțumesc!
  17. Life's a bitch and then you die.

  18. Vand motanul. Kawasaki ZL600 Eliminator https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-zl-600-eliminator-ID6zQO4.html
  19. Problema cea mai mare a Niprelor e ignoranta proprietarilor. De cate ori nu am vazut chestii de genu: "Merge fara saibele astea" sau "Are ceva daca nu ii pun capacelele in capul supapelor" sau n si n de adaptari sa iasa cat mai ieftin. Da, materialele folosite nu sunr tocmai bune, eu cand i-am pus pistoane NOS cu cap bombat le-am fiert o zi in ulei ca tratamentul din fabrica e deficitar. Nea' Victor, D-zeu sa-l ierte m-a invatat. M-am asigurat ca nu pun in motor decat piese verificate si am incercat sa am grija de fier. Si nipra a mers pana la nefericitul accident in care am ramas fara furca. Motorul porneste indiferent de timp la prima pedala, toarce frumos si are un relanti cu care am trezit invidie in posesori de HD. Per ansamblu nipra nu e honda sau bmw dar e asa cum te porti cu ea.
  20. Problema e ca are consumul mai mare decat productia. Daca alternatorul nu produce cat ii trebuie poate sa puna si baterie de avion tot o sa ramana fara curent. Bateria iti da curent cat sa pornesti motorul apoi curentul e dat de alternator care alimenteaza consumatorii si incarca bateria.
  21. Klingerit, ai dreptate Drobule, am gandit ceva si am scris altceva.
  22. Merge, e Nipru... Dupa care nu mai merge bine... Dupa care o vinzi... Sau o repari... Saibele alea sunt lafel de importante precum capacelele din capul supapei, capacele pe care multe nipre le-au pierdut si cand vrei sa scoti supapa din ghid descoperi subit ca de la ciocanita acum are forma de ciuperca si f..i ghidul. Sunt multe chestii mici la care multi renunta pentru a declama mai tarziu ca Nipru e motocicleta de ciocolata... Fa-ti un bine si cumpara o foaie de textolit la grosimea potrivita si ajutat de preducele fa ce trebuie. Iti vei multumi mai tarziu. Numai bine.
  23. http://bikeindia.in/mahindra-acquires-bsa-to-launch-jawa-motorcycles-in-india/
×
×
  • Creează nouă...