Sari la conținut

lupul calator

EX+
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    anii `90
  • Numar Moto
    preferential
  • Club
    oastea lui tepes

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe comuniste

lupul calator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. BAS a venit cu propuneri bune: 1- organizatorii sa dea informatii cat mai concrete despre ceea ce vor face: ce trupe canta, ce concursuri au si ce CONDITII ASIGURA. 2- sa afiseze anumite REGULI pt buna desfasurare a festivalului, iar cei care le citesc, sa aiba bunul simt sa le RESPECTE din proprie initiativa, chiar daca beau un pahar in plus. CEI INCAPABILI de acest lucru sa se simta si sa ne scuteasca cu prezenta.
  2. BOIERULE, SA TRAIESTI O MIE DE ANI, ca tare mult imi place cum gandesti... si eu ma tot gandesc la o asemenea intalnire haiduceasca. Ar fi super si i-ar da un iz mai..."salbatic", ca m-am cam saturat de "betoane, gura casca si civilizatie".
  3. S-a inceput bine, dar a sfarsit prost discutia asta. Adica asa cam fara o concluzie concreta. Haideti sa incercam o discutie cu caracter constructiv, din care organizatorii sa poata trage usor concluziile vis-a-vis de ceea ce ne dorim si ce nu... Haideti sa nu ne mai certam si sa nu ne mai contram. Haideti sa venim cu propuneri concrete. Scrieti ce concursuri va captiveaza cel mai tare... sau propuneti voi un concurs nou. Propuneti voi un program anume pt o intrunire, astfel incat sa nu "mai semene intrunirile intre ele". Ma refer la faptul ca unii au scris ca nu mai merg la intruniri ca nu e nimic nou si ca seamana intre ele. Ii astept mai ales pe ei cu propuneri. Poate iese ceva constructiv. Scrieti cam ce formatii va plac si le-ati vrea la intruniri, dar incercati sa va limitati la ceva accesibil din punct de vedere financiar. Incercati sa nu mai criticati pe cei care incearca sa faca ceva, haideti sa contribuim cu totii cu idei constructive, ca poate iese ceva frumos. SUCCES!!!
  4. Merci din suflet, kiar mi-ai fost de ajutor!!! tre` sa iti dau o bere!!!
  5. Stiu ca multi aduc piese moto noi si second, dar as vrea si eu o adresa sau mai multe pe care sa o pot accesa si sa caut anumite piese din dezmembrari. Ceva cimitire moto, unde sa gasesti moto accidentate, de pe care sa poti cumpara carene, roti, sisy-bar-uri, un ghidon de chooper, o saua de cruiser, o roata de 16, una de 21, etc... De exemplu, eu am un choopeer pe care in iarna asta vreau sa-l personalizez putin. Nu stiu exact ce vreau, dar mi-ar fi foarte de folos sa am un site de cimitir moto, unde sa intru si sa dau o geana, poate vad un rezervor care mi-ar placea pe motorul meu, poate vad niste comenzi avansate interesante, far, semnalizari, ceasuri, poate as gasi un ghidon mult mai interesant... poate kiar o saua mai turbata. Sper sa imi intelegeti ideea, sa nu veniti cu replica "zi ce vrei ca iti aduc eu..." si sa postati ceva linkuri de acest gen. Cred ca ar fi folositoare si pt altii, nu numai pt mine. Hai no-rock si numa` bine!!!
  6. Cred ca e de la reglajul culbutorilor, un specialist bun poate sa isi dea seama destul de usor... Succes!!!
  7. Sincer, imi pare rau daca te-am facut sa tragi concluzia ca ai scris de pomana... NU ai scris de pomana, insa ai intrat prea mult in detaliu, parca e prea profunda explicatia, iar acest lucru pe mine m-a bagat si mai tare in ceata. Eu ca sa fiu sincer, prefer niste raspunsuri simple, scurte si la obiect, de unde sa rezulte clar ce ulei e mai potrivit pt motorul meu. Iar legat de treaba cu mineral/sintetic, alternator/ambreiaj, eu nu gasesc niciun raspuns concludent in toata teoria aia de fabricare a uleiului. No offence si... numa` bine, rau la nime`!!!
  8. Ok, ceea ce spun eu e adevarat sau fals? Daca ne referim la un ulei 10w40... 10-le,prima cifra, se refera la gradul de protectie al motorului la rece, iar cu cat e mai mica cifra, cu atat protejaza motorul mai bine la pornire, la rece, etc. a doua cifra, 40-ul reflecta gradul de protectie al motorului la temperaturi inalte, iar cu cat e mai mare cifra, cu atat protejaza mai bine motorul in mers. Sintetic sau mineral??? eu stiam ca la motoarele mai vechi (cele fara catalizator), se foloseste ulei mineral, iar cel sintetic poate dauna ambreiajului (daca e aflat in baia de ulei). Am auzit ca cel sintetic poate dauna chiar si magnetilor de pe volanta alternatorului, bineinteles, daca si acesta e in baia de ulei... parca la kawa en si vn pica magnetii de pe volanta daca pui ulei sintetic, NU AM AVUT, NU AM PATIT, dar asta am auzit discutandu-se de catre cei care aveau astfel de motoare... No, acum e adevarat sau fals, sau ce e adevarat si ce nu? Astept raspuns de la cunoscatori, eventual de la patiti...
  9. Ok, hai sa o luam altfel... ceea ce inseamna MC stie cam toata lumea, asadar ma gandesc ca ar fi mai bine sa spuneti mai multe despre ceea ce vreti sa faceti... ce plan de activitate aveti, ce va doriti a fi, ce scop aveti... pt ce aceasta alegere? Tu nu cumva faceai parte din Road Patrol? No offence, but... in curand o sa asistam la o intrunire organizata de Politia Romana? hmm...
  10. Eu as face un sondaj, cu cei care vesnic sunt nemultumiti, as crea un top cu ei iar pe primii 10 i-as pune sa organizeze ei intrunire! Sa faca ei o intrunire numai cu bune, fara rele! Ca de bagat de vina, toti se pricep... In fine, eu zic ca nu a fost kiar asa de rau dupa cum zic unii... Argumente: intrare 20 lei, pret accesibil, bere 1,5 lei, iar pret accesibil, mici/ carnati la preturi accesibile fara stat la coada, nici la bere nu am stat mai mult de 1minut la coada... muzica a fost ok, sonorizare kiar buna, nu au fost multi gura-casca in camping, iar faptul ca si cei care au stat 2 ore au platit tot 20 ron e si mai ok, pt ca asa ii poti elimina pe acei gura-casca veniti aiurea la aruncarea cu privirea, cei care au vrut sa haleasca altceva decat mici si carnati au putut servi orice doreau la restaurantul de la intrare... curatenia de la bai si de la dusuri a fost exemplara, apa calda non-stop... Asadar... eu zic ca e jenant sa critici fara rost... P.S: Stiti ce a zis Isus? '' aruncati cu pietre cei care sunteti fara de pacat..." ---sper sa intelegeti ce am vrut sa spun, nu sa credeti ca ma apuc de predica! NUMAI BINE, RAU LA NIMENI!!!
  11. VENI, VIDI, VICI, sau ceva de acest gen s-ar putea spune de intrunirea de la brasov... mie personal mi-a placut! felicitari celor vinovati!
  12. ...probl cu calculatorul, cred ca incerc putin mai tarziu cu restul de poze...
  13. Inca una intrebare: cum stati cu focul? este voie ori nu este sa facem cate un mic foc de fript una-alta? Merci!
  14. Ar fi interesant sa postati programul cat mai repede, sa stim si noi ce avem de facut, mai ales la capitolul concursuri. E bine sa stim ce concursuri vor fi, ca poate la unele din ele trebuie sa venim pregatiti de acasa... ex: la tricouri ude sa ai tricou, la batutul cuielor sa ai cuie , si cine stie ce concursuri va mai trec prin minte In plus, e bine de mentionat si ora aproximativa la care au loc concursurile si concertele, ca poate unii vor sa faca si ceva drumetii, fara sa rateze distractia. DRUM BUN, TUTUROR!
×
×
  • Creează nouă...