Sari la conținut

varzamurata

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    ARAD
  • Carnet moto din
    2006

varzamurata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mai spune-ne ce ti-a placut , ce nu ti-a placut , ce te-a impresionat in mod special etc , da-ne si cateva tips-uri , pt cei ce dorim sa vizitam tara asta superba -Irlanda.
  2. Dom" Semaca , tre sa recunosc ca esti un tip dat naibii.Felul in care s-a derulat aventura ta ,plina de neprevazut curajul de care ai dat dovada incumetandu-te la un drum atat de greu dar mai ales fotografiile superbe din IRLANDA cu care ne-ai rasfatat denota ca esti un tip de nota 10. Mi-a placut ca ai punctat foarte bine prin imagini , " dragostea " pe care le-o poarta roscovanii - irlandezi vechilor lor amici , imperialistii britanici. Ce mai ....esti bun omule , SINCERE FELICITARI.
  3. certificatul EUR1,(atentie nu EURO 1 cum multi scriu in mod eronat),il poti procura in doua feluri ,depinde de unde cumperi motocicleta de la o firma sau de la o persoana privata.Daca vei cumpara motorul de la o firma ,de la un dealer,atunci el se va ocupa de obtinerea lui, daca insa vinzatorul e persoana fizica,atunci trebuie sa apelezi la o firma de comisionari vamali,care isi desfasora activitatea pe linga birourile vamale din toate orasele mai mari din vest....ulterior ei vor solicita fabricantului printr-o adresa ,fax,confirmarea faptului ca motorul e made in italy.dupa ce fabricantul confirma ca e producatorul resp .motor,cu fax-ul respectiv te duci la nenea vamesu care iti va elibera acel certificat EUR1,in baz caruia vei plati in ROMANIA doar tva-ul la valoarea de catalog din vama.Declaratia vamala de export , care se intocmeste pt motor,trebiue vizata pe verso de vama ,in momentul iesirii din spatiul comunitar,in frontiera si reprezinta dovada ca bunul respectiv a fost exportat.
  4. superbe fotografii.....natura...libertate....combinatia perfecta natura pura virgina si....motoare.BRAVO BAIETI.
×
×
  • Creează nouă...