Sari la conținut

Obed

Membru
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Obed

  1. Acum 12 ore, flavius.corhei a spus:

    Salutare,

    am o rugaminte la voi, nu are cineva de vanzare vreo roata de 21, pentru un Dakar?

    Am crapat-o pe a mea in timp ce ii schimbam rulmentii, si nu o mai pot folosi. E dusa de tot...

    Mersi.

    PS: ma puteti si suna la 0770 617 542.

    Multumesc.

    E perfect.

    Am 1.88 si 82 kg.

    Cursa lunga la amortizoare, comfortabil.

    Consum mic !!!

    merci, dar pana la urma mi am luat anu' trecut un CBF1000ABS :).

  2. Eu stiu ca daca tensiunea este cuprinsa intre 13.5 la relanti si nu depaseste 14.5 in sarcina, regulatorul e ok. Ca a masurat fara consumatori si pe langa asta, a mai verificat doar rulmentii rotilor. Motocicleta avea probleme cu rulmentii de la jug (motorul avea un voblaj intre 40-80 km/h), lucru pe care cumparatorul il stia, mecanicul a zis ca acest voblaj este de la cauciuc, cauciucul fiind nou (dot1217), montat la vulcanizare moto si echilibrat (cauciucul fiind schimbat de mine tot la sfatul unui "mecanic", tocmai pentru a scapa de acel voblaj).

    Faptul ca nu s-a uitat la ulei, antigel, lichid de frana, nu a zis nimic despre starea lantului, avand in vedere ca cumparatorul nu stia absolut nimic de verificarea unei motociclete, mie unu mi s-a parut lipsa de profesionalism/dezinteres/necunoastere . mi-a parut mie rau de banii platiti de cumparator pentru verificare ......

     

     

    P.S. Nu era alex_en, cu toate ca eram sigur ca va aparea aceasta intrebare :D

  3. Salut,

     

    Am vandut motorul, un cb500, cumparatorul a vrut verificare in service, unde mecanicul, dupa verificarea incarcarii, a dat verdictul ca releul de incarcare este pe duca, ajungand la aceasta concluzie in urma urmatoarelori valori ale incarcarii:

    motorul la relanti (1500 rpm): 13.5v

    motorul la 4000 rpm : 14.43

    valoarea cu farul aprins nu a masurat-o.

     

    Cand l-am intrebat de unde pana unde stie el ca e pe duca releul, mi-a spus ca oscileaza mult incarcarea :|.

    Eu nu am auzit niciodata asa ceva, voi? pareri?

  4. in Rasnov, unde se tine Rockstadt Extreme fest, si pana anu trecut intrunirea Kronstad bikers, este un Camping, are si casute, un fel de dus, si baie. Este chiar la baza cetatii Rasnov, pe drumul care face legatura dintre rasnov si Poiana Brasov. Pe Google nu am reusit sa dau din pacate de nici un nr de contact, nici site de prezentare, nimic.

  5. Sau "politai morti" .......... La mine e instinctiv, si viteza cu care merg, si turatia, eu ma uit in bord la martorul de temperatura sa stiu cand nu mai trebuie menajata acceleratia si cand caut neutrul. Asta nu inseamna ca nu mi se intampla sa nu fiu in treapta buna.

     

    Foloseste frana de motor, schimba treptat in treapta inferioara si cand ajungi in dreptul "politistului" vei fi in treapra corecta :).

  6. salut,

     

    e prima data cand comand de pe aliexpress, am vb cu chinezu si mi--a dat un tracking no si un site unde l-am verificat.

    Stausul e : Processing, 500260, Brasov, Left the sorting center

     

    stie cineva ce inseamna statusul asta? a plecat spre Brasov, e in brasov, a plecat din brasov .... Ideea e ca din China in Ro a facut 13 zile ....... in Ro a intrat in data de 24.06 ...... acu aproape o luna ...... asa de incompetenta e Posta romana?

    Multumesc,
  7. Multumesc, de pe google maps vad ca ma pot strecura in fata bibliotecii undeva. Am zis sa intreb, ca la Brasov am vazut ca e ordine si disciplina si sa nu iau vreo amenda degeaba.

    O zi buna!

    Linistit poti parca in fata bibliotecii, pe trotuar,chiar si dupa ziduri (cum te uiti la biblioteca in partea stanga) sa stea la umbra ..... nu are nimeni nimic cu tine.

×
×
  • Creează nouă...