Sari la conținut

amatoru

Membru
  • Număr conținut

    448
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de amatoru

  1. Ce pompa ai? Cea cu servofrana sau fara? Cand functioenaza, bazaie sau nu, cand actionezi maneta/pedala?

    Nu am cu servo, din cate stiu au renuntat la acest sistem de prin 2006 din cauza ca era problematic . Tind sa cred totusi ca-i vorba de o mufa sau contact imperfect, azi dimineata la primul drum mi-a functionat iar la a doua pornire/plecare nu mi-a mai functionat .

  2. Salut,

    am un R1200RT, an 2007 si mi-a aparut urmatoarea problema - mi s-a aprins martorul de atentionare in bord si nu mai intra un functiune ABS-ul, cateodata se mai stinge, moment in care daca fac cateva probe pe suprafata alunecoasa, functioneaza ABS-ul la cateva incercari apoi se aprinde din nou becul din bord si nu mai intra in functiune nici ABS-ul .Am fost la Mototehnica, mi-a facut diagnoza pe calculator si mi s-a spus sec ca ma lasa pompa de ABS care costa aprox. 8000 ron fara manopera .Mentionez ca iarna aceasta am tinut motocicleta fara baterie, acum avand montata una noua .

    S-a mai lovit cineva de aceasta problema, poate fi si alta cauza de nefuncionare a ABS-ului in afara de aceasta paguboasa pompa ?

  3. Salutare, rog un sfat in legatura cu o problema aparuta la motoreta mea : R1200RT - 2007 .

    Ieri in timpul mersului mi-au disparut liniutele de la benzina si a trecut pe 0 rezerva cu toate ca aveam aproape jumatate de rezervor cu benzina. Azi i-am facut si plinul poate ca-si revine dar nici o sansa, imi arata zero distanta ramasa de parcurs, sta aprins martorul de atentionare si clipoceste simbolul de benzina. Stie cineva ce ar avea si cum s-ar rezolva ?

    Multumesc .

  4. post-14485-0-25273100-1484999764_thumb.jpgCaut o poza cu comutatorul dar nu stiu daca sunt la fel, cel de pe LT cu cel de pe RT .

    Faza dura este ca si eu am avut LT dar nu mai tin minte deloc cum arata sau daca era in doua sau trei pozitii .

    Mai exact la comutatorul pe care il am eu, asa cum este el fara plasticul final pe care apesi, daca tin apasat in stanga se aprinde in bord simbolul de sa cu doua plusuri ( adica maxim, pe fata am cu un plus si cu doua ) iar daca apas in dreapta nu-mi apare nimic, de aici am dedus ca este cu doua pozitii: on - off .Sunt sigur ca pe acel plastic sunt inscriptionate pozitiile, ca sa stiu sigur ce caut sa adaptez .

  5. Multumesc, asa ma gandeam si eu dar am vazut pe Louis ca da coduri diferite pentru cele doua modele la filtrele Champion si Mahle .

    As mai avea o problema: la comutatorul de sub sa pentru incalzire ii lipseste plasticul de deasupra pe care apesi propriuzis . Un comutator intreg costa undeva pe la 100 euro. Stie cineva daca pot gasi acel plastic separat sau daca ar merge adaptat un comutator de la o masina ?

    Atasez o poza cu obiectul discutiei :

    post-14485-0-17367100-1484729132_thumb.jpg

  6. Salutare, mi-am luat de curand un BMW R1200RT- din Germania si as vrea sa-i fac o servisare totala cu reglaje, sincronizari, etc, plus ca am si o bataie suspecta la partea din spate . Rugamintea mea este sa-mi recomandati unde as putea face acestea, cu profesionalism si cu preturi decente . Multumesc .

  7. .....M.C. Seawolves Tulcea are placerea de a va invita si in acest an la MotoPetrecereaDeltei, unde dupa cum v-am obisnuit de la editiile anterioare incercam sa imbinam in inima naturii distractia si spiritul de haiducie .



    .....Astfel, in weekendul 29 - 31 Iulie va asteptam in aceeasi locatie ca si anii trecuti, si anume intre localitatile Luncavita si Nifon intr-un loc numit si stiut ca "Valea Fagilor". Locatia se afla intr-o padure cu poienita pe malul unui lac, deci avem si umbra si soare dupa preferinte pentru nani doar la cort.



    .....Intrarea este libera pentru motociclisti asa ca sa va ajunga pentru mai multe beri dupa ciorba de peste cu mujdei oferita din partea casei, in rest mancarea si bautura se gasesc in mai multe sortimente si la preturi decente .



    .....Bineinteles ca nu vor lipsi concursurile cu premii consistente si nici formatiile ce vor incinge atmosfera in serile de vineri: SUKAR NATION ; STIREX ; RECIPE FOR HATE si sambata : LUPUL CEL RAU ; BRONX ; UNABLE KAIN ; NEW WAVE plus cantari folk la foc de tabara cu gasca NUMAI PE ROSU si un foc de artificii pe cinste .



    .....Asa ca va asteptam pe toti cu bratele deschise, voie buna , bere la rece, pestele dand din coada si mujdei la kg. .



    Impresii din anii trecuti : /index.php?/topic/729085-moto-delta-tulcea-24-26-iulie-2015/




    post-14485-0-97337900-1468779464_thumb.jpg

  8. .....M.C. Seawolves Tulcea are placerea de a va invita si in acest an la MotoPetrecereaDeltei, unde dupa cum v-am obisnuit de la editiile anterioare incercam sa imbinam in inima naturii distractia si spiritul de haiducie .

     

    .....Astfel, in weekendul 24 - 26 Iulie va asteptam in aceeasi locatie ca si anii trecuti, si anume intre localitatile Luncavita si Nifon intr-un loc numit si stiut ca "Valea Fagilor". Locatia se afla intr-o padure cu poienita pe malul unui lac, deci avem si umbra si soare dupa preferinte pentru nani doar la cort.

     

    .....Intrarea este libera pentru motociclisti asa ca sa va ajunga pentru mai multe beri dupa ciorba de peste cu mujdei oferita din partea casei, in rest mancarea si bautura se gasesc in mai multe sortimente si la preturi decente .

     

    .....Bineinteles ca nu vor lipsi concursurile cu premii consistente si nici formatiile ce vor incinge atmosfera in serile de vineri: OVERFLOW ; AMNESIA si sambata : HIPIBAND ; FOREVERMORE ( tribute Whitesnake ) ; WIRE ( tribute AC / DC ) plus cantari folk la foc de tabara cu gasca NUMAI PE ROSU si un foc de artificii pe cinste .

     

    .....Asa ca va asteptam pe toti cu bratele deschise, voie buna , bere la rece, pestele dand din coada si mujdei la kg. .

     

    .....Impresii si fotografii de anii trecuti :

    /index.php?/topic/702065-seawolves-tulcea-2013/

    /index.php?/topic/714256-motopetrecereadeltei-mc-seawolves-tl-2014/


    » Post actualizat in 08 Jul 2015 10:23

    .....


    » Post actualizat in 08 Jul 2015 10:28

    motodelta2015.jpg

    post-14485-0-86580600-1436337664_thumb.jpg

    post-14485-0-86265300-1436337902_thumb.jpg

    post-14485-0-40675800-1436350979_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...