Sari la conținut

RaDuCu_CostEL

INACTIV
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    HaiSalut@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Motocicleta
    Vespa ET4 125

Informații profil

  • Interests
    Orice e motorizat

RaDuCu_CostEL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua! Dragi posesori de vespa , doresc sa ma ajutati si pe mine sa gasesc aceasta carena din imagine.Eu m-am chinuit vreo 1h si nu am reusit sa o zaresc. Multumesc anticipat! Ps:De preferat ar fi s-o gasiti pe site-ul: http://www.easyparts.nl/choosedrawings/18/..._ET2_50_2T.html (a nu se considera reclama) sau daca nu pe orice site.
  2. Oke ... o las asa @Vladul : nu-i nici o suparare , doar de aia am intrebat.In legatura cu scuteru meu , in caz ca nu ai fost atent , e in 4T deci nu-mi afecteaza performantele. In legatura cu sunetul , eu vreau sa paraie putin mai tare ca e prea silentios. M-am gandit si la toba sport , dar daca nu ma insel si nu spun prostii , pel anga faptul ca se gasesc foarte greu pentru 125cc 4t , is si exagerat de scumpe (un Leo Vince era parca 300 Euro).
  3. Cred ca o sa am mari probleme cu poltia Sau macar cum o pot face mai zgomotoasa pe cea originala? Eu i-am taiat finalul ala mic cu tot cu o bucata de toba , arata urat , nici nu suna mai tare si acum am observat ca teava care trce prin interiorul tobei e indoita in mai multe directii ca sa iasa aerul mai greu.Eu ma gandesc sa-i dau 3 gauri cu bormasina.(vezi imagine) Oare ar suna mai tare?
  4. Salutare tuturor! As vrea sa-mi confectionez o dar nu stiu ce materiale sunt necesare (ex: tipul de teava(aluminiu , metal) , diametru , etc).Va rog frumos ajutati-ma cu o lista a materialelor necesare. Ps:Vreau ca toba sa fie goala in interior si sa semene cat de cat cu cea din filmul de mai sus. Multumesc anticipat!
  5. http://www.youtube.com/watch?v=wC7rvyA5JjQ Deci nu mai pot :) :D
  6. Sincer , eu nu posed permis de conducere de nici o categorie , doar Cursul de legislatie rutiera dar as fi foarte fericit sa se bage permis categoria MA , deoarece , orice persoana care il va obtine nu-si va permite sa treaca pe rosu , sa traga de gaz ca maimuta , sa nu acorde prioritate , sa conduca sub influenta bauturilor alcolice , etc .
  7. Valeu ce urat apare scris Aprilia in loc de aprilia , dar merge si asa
  8. Eu zic ca ati avut mare mare noroc ...
  9. Multumesc pentru raspuns , piciorul mi l-am fisurat intr-un scranciob :) improvizat intre 2 copaci cu niste funii si m-au dat baietii mai tare ... si am sarit de pe funia aia si de pe la 2 metri am cazut direct in calcai.Am fost la doctor , am facut radiografie si mi-a zis ca e fisurat calcaiul si ca era cat pe ce sa-mi puna tija.
  10. Salutare tuturor! Am coborat azi in carje pana jos la scuter (am piciorul in gips) si am vrut sa-l pornesc. Surpriza! Bateria , deabia putea sa invarta 1 data motorul si dupa aia murea de tot. Am demontat-o de pe scuter si cand ma uit la nivel , era cu putin peste limita minima. Acum am 2 intrebari pentru voi: 1.Cu ce trebuie completata bateria?(eu stiam cu apa distilata) 2.De cati amperi este bateria?(ca am vazut un 9 pe ea si cred ca e de 9 amperi) Ps:Nu's maestru in photoshop Multumesc pentru timpul acordat citirii postului si imi cer scuze daca am deranjat cu ceva.
  11. De curozitate , ce marca era masina? Ps:Daca era Golan ... nu te cred
  12. Eu il tin bagat in boscheti , legat de un copac si cu un nailon pe el.(+alarma)
  13. Ma scuzi ca ma bag peste tine dar am si eu o intrebare pentru cei ce vor citi. Castile Nitro sunt bune de ceva?
×
×
  • Creează nouă...