Sari la conținut

secbiker

Membru
  • Număr conținut

    452
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de secbiker

  1. Acum 2 ore, smar2 a spus:

     

    Salut,

    Eu mi-am comandat niste de-astea acum vreo 10-12 ani la userul Dan Cata din Cluj, care le manufactura chiar el. Acum 2 ani le-am schimbat rulmentii cu ace si merg in contunuare fara probleme.

    Incearca sa iei legatura cu el, poate inca mai face, n-am idee...

    Bine ar fi sa dau de el. Pe cautare nu-mi da nimic. Te rog daca ai contactul lui trimite-mi in privat. Ms.

  2. Salutare, tot avansez cu pregatirea si reconditionarea motocicletei. Sunt decis sa o ridic din suspensia spate deoarece ajunge foarte usor pe jos. Sunt in cautare de linkuri suspensie mai scurte, am si gasit prin Germania dar la preturi astronomice.

    Oare nu are cineva de vanzare pe la noi sau nu gasim un meserias care sa le fabrice pe CNC. Poate ar mai fi doritori si sa se confectioneze mai multe bucati. 

    Link BMW.jpg

  3. Daca esti putin mai inalt cauta Dakar sau varianta normala. Eu l-am achizitionat recent si nu mi-am dat seama ca e varianta joasa, tot pentru sotie va fi destinat cand va face categoria A, dar pana atunci vrem sa ne bucuram de el, sa facem niste iesiri cu doua persoane. Problema e ca am detinut un XT 660X care a fost un vanator de curbe, cu asta asi proceda la fel dar ajunge foarte repede jos si cu o singura persoana, ca urmare caut ceva kit de ridicare, linkage, telescop....

    WhatsApp Image 2023-11-23 at 08.37.02.jpeg

    WhatsApp Image 2023-11-23 at 08.37.02(1).jpeg

  4. La 12.11.2023 la 10:02, Kristian K a spus:

    Inginerii care au proiectat motorul ala au stiut ce pun si de ce.

    L-ai ciobanit cu set de 80 si carb chinezesc si mai vrei sa si functioneze??

     

    Alt topic cu potential...

    Asa fac majoritatea, traiesc cu speranta ca din bani putini poti face un scuter mai puternic. La astea trebuie modificate mai multe componente si nu cu set chinezesc.

  5. Am masurat ambii senzori si au rezistenta identica, deci exclud ipoteza senzorului defect. Am mai primit de la fostul proprietar o pompa de ABS completa. El nu a montat-o ca i s-a parut complicat, dar constat ca are si calculator de ABS separat deasupra. 

    WhatsApp Image 2023-10-30 at 08.16.54.jpeg

    WhatsApp Image 2023-10-30 at 08.16.53 (1).jpeg

    WhatsApp Image 2023-10-30 at 08.16.53.jpeg

     Am gasit pana la urma problema. Conexiunile electrice la intrarea in pompa ABS sunt corodate, unii pini au si disparut. Noroc ca am alta pompa, sper ca acea mufa mare sa o pot folosi in continuare, dupa ce ii voi aplica tratament anticoroziune/oxidare. In continuare va trebui sa dau jos spatele de la motocicleta, sa inlocuiesc pompa de abs, dupa care voi avea de lucru cu aerisitul circuitelor de frana.

    WhatsApp Image 2023-10-31 at 07.57.38.jpeg

  6. La 23.10.2023 la 23:52, smar2 a spus:

     

    Ambele se bazeaza pe senzorul ABS de la roata spate. Intai verifica daca senzorul este la distanta corecta fata de discul cu fante, apoi daca nu este ciupit/rupt cablul.

    Senzorul l-am curatat, are o saiba subtire distantier, daca indepartez saiba senzorul atinge cercul. Am incercat sa-l masor daca genereaza ceva tensiune, dar se pare ca nu. Voi incerca sa demontez senzorul fata, sa-l montez in spate, da daca macar kilometrajul va incepe sa functioneze. Poate reusesc sa depistez daca senzorul actual este defect. 

  7. Acum 18 ore, TomTheMouse a spus:

    Daca e neinmatriculabila ar fi fost grav daca era inmatriculata. E model care nu are oglinzi, semnalizari, stop si far, nu poate fi inmatriculata decat daca ii pui toate astea si treci pe la RAR, prea multa munca si nu merita. Oricum nu e o moto de mers pe strada.

     

    Actele sunt ceva relativ: daca ai contract de vanzare-cumparare de la un nene din Germania, ce iti spune asta despre moto? Nimic. Eventual daca are factura originala de la dealer, de acum 18 ani, aia ar fi o informatie utila.

     

    Nu tin cu ursul, dar nu e chiar o motocicleta uzuala, e strict offroad si foarte apreciata acolo. Si e foarte greu de utilizat de incepatori, din cate stiu, si de-aia se vand cu kilometri putini.

     Eu am avut CRF 250X, am inmatriculat-o fara probleme. Acest model se preteaza foarte bine si la supermoto, are niste caluti care se simt.

  8. Acum 24 minute, 3.14 a spus:

    https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Dinli+802&_sacat=0    

    https://ns2stroke.co.za/product-category/dinli-quads/dinli-300-parts/?orderby=date

    https://www.aliexpress.com/af/dinli-300-atv.html?spm=a2g0o.productlist.1000002.0&initiative_id=SB_20230115212000&dida=y&origin=n

     

    iei part no si cauti ce te intereseaza 

     

    Se pare ca tehnic ,este  identic cu masai a300 ...

    uite si manual : https://quad-th.de/downloads/handbuecher/Masai/A300-Service Manual.pdf

     

    Gasesti si la dezmembrat pe olx

     

    In centru Axxa este o doamna cu un magazin ......gasesti ce vrei pt chinezarii .

     

     

    Nu ai inteles nimic !   ...nu te mai obosi sa raspunzi 

     

    Nenea esti tare activ, dar sunt sigur ca inafara de cautari pe Google  nu stii despre repararea acestor atv-uri. Eu am imcercat sa repar cateva din aceasta marca, din pacate cu greu am gasit cate ceva la ele, inclusiv din Franta am adus la preturi ca nu merita atv-ul atat.

×
×
  • Creează nouă...