Sari la conținut

NASU

Super Membru
  • Număr conținut

    1.517
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de NASU

  1. Multumesc !!!

    Si eu stiam ca o sa se intample dar nu stiam cand.

    Am ceva de munca si de investit sa o aduc pe linia de plutire, motocicleta a fost stata 2 ani si sa dus dracu rezervor, pompa benzina si electromotor.

    Rezervorul si pompa de benzina trebuie sa vina din state iar electromotorul mai caut sa vad daca reusesc sa-l repar pentru ca sa dezlipit un carbune de pe stator si a mancat si din rotor , asa ca am 3 variante : reparat , gasit unul in romania sau comandat din state.

  2. Hop si eu!!!

    Iata noua mea jucarie!

    Am ceva de munca la ea dar o resuscitez eu este din 2000 si are nevoie de multe dintre care cea mai importanta lucrare este schimbarea rezervorului cu unul care are pompa de benzina incorporata , asa ca daca stiti pe cineva care are asa ceva de vanzare astept un semn.

    post-15751-0-58341500-1395254413_thumb.jpg

    post-15751-0-33151400-1395254431_thumb.jpg

  3. Lone Survivor este inca un film de propaganda americana.

    Foarte putine filme din US sunt lipsite de "propaganda". Aceasta e de multe feluri pentru ca tinteste diverse aspecte.

    Si cel mai misto sunt lucrurile scrise la sfarsit despre gazda cu obligatia morala de a apara oaspetele .... bla.bla,bla dar cu toate astea filmul merita vazut.

  4. Super tare, bravo voua astept si continuare. Dar am o intrebare: Busa neagra nu are topcase ocupanta locului din spate nu i`a fost prea greu sa stea mereu aplecata pe rezervor ?

    Pot sa raspund eu , fost posesor de hayabusa care inca mai suspin dupa ea , ca nevasta mea nu se plangea nici dupa 750km.

    Bravo voua si va invidiez!!!

  5. Salut!

    am problema la un motor de 200cc motor de quad este asemanator cu unul de motocicleta ,transmisie pe lant,ambreaj manula,4 viteze ,si ca format ai impresia ca este de motocicleta.

    Am pornit motorul si l-am lasat la relanti cam vreo 20-30 min insa a inceput sa imi fiarba apa in radiator,imi scotea apa pe la supraplinul din vasul de expansiune.

    mentionez ca am si termocupla la el care a mers continu.

    Nushtiu din ce cauza sa incalzit asa tare,nu era nici prea cald afara...

    Nu a fost pornit nici de ceva vreame.

    Daca pleci cu el de pe loc mai fierbe si in timpul mersului?

×
×
  • Creează nouă...