Sari la conținut

greatest_ro

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    greatest_ro

Profil

  • Locatie
    Botosani

Informații profil

  • Interests
    motoare, quan-ki-do, social drinking

greatest_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire, si noroc!!!
  2. Multumesc celor care mi-au raspuns, sper sa fie doar o banala intepenire. Chiar maine voi baga iar ulei in cutie si voi mai face o tura inainte de hibernare. Acum dupa ce am citit articolul cu pastrarea motorului peste iarna imi dau seama ca am gresit in multe privinte. Mai am multe de invatat... si ma bucur ca exista un astfel de forum populat de astfel de oameni. dar sa nu va umflati prea tare in pene (de cauciuc)
  3. De doua luni motorul meu sta la pastrare. I-am golit rezervorul si carburatorul de benzina precum am scos si uleiul din cutia de viteze (nu ma intrebati de ce ). Zilele trecute am vrut sa-i shimb locul si bagata in viteza am tras complet ambreiajul si am incercat sa o misc, dar am observat ca nu s-a debraiat motorul ramanand cuplat -cutia era tot fara ulei. Oare se intampla asta pentru ca a ramas mai mult timp fara ulei? daca ii pun iar ulei va decupla ambreiajul? Pana sa incerc aceasta solutie vreau parerea voastra.
  4. Referitor la atitudinea unor turisti pe care se pare ca ii deranjeaja motocicletele atunci cand isi prajesc burtile la soare: Sunt invidiosi fratilor! Da, e adevarat, suntem invidiati. Sa lasam modestia la o parte. Cate capete nu se intorc spre motociclisti? Nu stiu ce anume atrage la motociclete din partea unui spectator: aspectul motorului, zgomotul sau, pilotul care il calareste cu "uniforma" lui. Nu stiu voi ce parere aveti dar eu ma vad admirat si nu pot sa zic ca-mi displace. Trebuie sa existe o categorie care sa ne invidieze tocmai din cauza asta. Sa nu-i uitam pe acei care ne considera niste nebuni iresponsabili care binenteles au vazut filme cu bikeri "rai".
×
×
  • Creează nouă...