Sari la conținut

ninja_skija

Super Membra
  • Număr conținut

    2.011
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ninja_skija

  1. La 25.03.2021 la 12:18, Pandy a spus:

    In memoria colegei nostre a fost editata o carte. Exista si varianta tiparita, dar si cea online. Daca vreti puteti ajuta. Nu stiu daca este mai mult ca o ajutorare sau ca o citire a gandurilor ei.

     

    https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/973-701-976-9/Sabina-Monica-Popescu__Povestile-unei-motocliste-si-nu-numai-Carte-cu-dor-de-Sabina.html

     

    Momentan fara stoc. 

     

    https://play.google.com/store/books/details/Sabina_Monica_Popescu_si_nu_numai_Povestile_unei_m?id=LTvYDwAAQBAJ

    Buna, unde gasesc si eu cartea?

     

    Multumesc

  2. Buna, vad ca dau si eu review dupa 2 ani, :)) dar am purtat-o foarte putin. Mi am luat un nexx switch sx 10 dar cu care nu ma impac extraordinar, asta poate si pentru ca pana si cea mai mica marime un pic mi-e larga pe capatana.

     

    Ieri mi-am pierdut un capac lateral de la viziera, asa ca daca vinde cumva cineva de la una veche va rog sa mi spuneti. Sau daca se mai vand in Bucuresti castile astea? Pe vremuri avea mymoto dar acum vad ca nu.

     

    Plusuri- usurica (ca toate jeturile) are si viziera si ochelari, aerisiri ok, captuseala placuta

                 - au doua shelluri pentru mari si mici- le edit vad ca mi scrie pe un site ca e un sg shell- my bad, il trecem la minusuri

                - au o carcasa care se schimba daca vrei sa variezi cromatic si un sistem modern pt aerisiri

    Minusuri- in primul rand nu gasesc in veci tumburusul de tras ochelarii, mai usor e sa inchizi cu totul viziera ca sa accesezi butonul central (adica poti face asta doar cu viziera trasa in jos)

                    - capacele laterale care tin viziera se desurubau foarte usor si trebuiau verificate din cand in cand, ieri cred ca l-am rasucit pe deschis si asa l-am pierdut

    Concluzie personala- e buna de casca de pasager, vara in oras dar pt condus nu-mi place. 

  3. 1 oră în urmă, ninja_skija a spus:

     

    Merci frumos, ma gandeam ca renunt la Nolan ca m am saturat de marca asta dar e tentant N21 asta. Si Shark nano asta se potriveste la ce am eu nevoie pare se.

    Eu port in general XS dar la unele poate fi S asa ca nu merge cu masuratul, depinde de forma. Buget da pana in 200 Eur. Merci frumos! 

  4. Salutare! Are cineva de vanzare semnalele originale pt model pana n 2007 ca la ale mele au imbatranit cauciucurile? :D Ma gandesc ca s oameni care le au schimbat cu altele mai mici pe led si le au inca in stare buna.

  5. :10: Ma gandesc data viitoare sa iti sparlesc eu buletinul numai sa vad ce compui :D

    Intre timp mi-am dat seama ca nu aveam cum s-o uit la crasma, pentru ca am ajuns acasa si am deschis masina (ca sa-mi iau manunchiul popesc de chei pe care il lasasem in masina - am juma de chil de chei pe care incerc sa nu le car dupa mine tot timpul).

     

    Deci, mai clar: am ajuns cu motocicleta acasa. Am oprit in fata garajului. M-am dat jos de pe motor si m-am dus la masina. Am deschis masina si am luat telecomanda de la garaj si cheile de la casa. Am intrat in garaj, m-am schimbat and shit. Si am ajuns sus cu manunchiul mare de chei, cu telecomanda, dar fara cheia de la masina. Cheia nu e nici sus, nici in garaj, deci cel mai probabil mi-a cazut din mana de la masina pana la motocicleta, pe strada, pentru ca nu mi-am scos manusile. Si a luat-o porcul fascist care toata ziua si-a facut planuri cum sa-mi fure masina. La noapte o sa vina pregatit s-o umfle si s-o duca la tovarasu' lui care se ocupa cu dezmembrari. Da' n-are decat sa-mi manance başcheţii, că acu' sunt la reprezentantza sa schimb codul la cheia a doua. Si la noapte, inainte sa ma dau jos din masina, o sa trag o beshina ucigatoare si o sa inchid usa repede. Sa vedem cine-i mai tare... :-L

  6. Accident se cheama in general cand implica alt vehicul. aia se incadreaza la cazatura :) acu serios, tu ce vrei sa faca un pas inainte pozitia ghiocel sa zica, da, am fost un bou? asa se invata, facand dude, pacat ca in loc sa invete fiecare de capul lui merg multi in grup, unde ai mai multe sanse de bucurie.

  7. =)))

    Neata!

    BD= brigada diverse ce credeati :D

     

    Eu pot sa vin imbracata in rochita rozi si cu motoreta roz, sa vezi ce spaima bag atunci in boboci. Ca element surpriza contrastant.

    @ Ion bine ca nu ai zis la un ceai ca era si mai rau. :))

     

    In alta ordine de idei, sa refacem RCA sau nu?

     

     

    Aaaa si am si eu o intrebare la subiect, sa schimbam uleiul inainte de iernat? :D

×
×
  • Creează nouă...