Sari la conținut

schilaci

EX+
  • Număr conținut

    239
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adi_rider2000

Profil

  • Locatie
    london
  • Numar Moto
    P 566 KNC

schilaci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. schilaci

    MARS !

    Citesc si nu-mi vinwe sa cred! INCREDIBIL! ...in semn de multumire ... ...poate vom avea si alte avantaje in viitor... ...se vor acorda mici atentiii... Borasc! Motociclisti,oameni buni, ce se intimpla? As fi vrut sa injur dar nu mai vad rostul.Daca s-a ajuns la caciuleala politica pe forumul asta, "da-mi un vot sa-ti dau voie la arc ,atunci... Dar nu conteaza, se pare ca m-am inselat asupra multora chiar daca nu i-i cunosc personal, aviz moderatorilor si mama administratorilor sau cine stie cum va mai numiti, de permiteti unor mutanti sa intre pe site-ul asta sa va ameninte subtil si eventual sa va dea si voua un os de ros. Incepind de azi nu ma mai consider membru al niciunei mari Comunitati de Motociclisti din Romania. VA ROG DEZACTIVATI-MI CONTUL,asta dupa ce v-ati caciulit pe la X , Y, sa va mai dea voie pe la arc.
  2. Don LEONCIO, de va fi vre-un MOTOROCK , you rock!
  3. Cauzele se cunosc, vinovatii s-au gasit...cind aflam ce masuri s-au luat?
  4. schilaci

    Sharlatanie on line!

    Nu-mi adu aminte de oamenii maro ca ma inhib si nu pot decit sa
  5. In editia din Decembrie a revistei "BSH", am ajuns si la, ca sa-i zic asa,'raspundem cititorilor'.Totul ok pina mi-au dat achii de un articol in care un oarecare tip a fost facut sa creada ca-si cumpara motorul vietii sale de la un tip de undeva din Dublin.Fac baietii decursurile de rigoare, trimite englezul avansul dupa care...m.uie!Tzeapa cu sclipici! Ce mi-a sarit in ochi a fost numele vinzatorului:Cozmin Constantin cu e-mailul:cioaraspania@yahoo.com Pagubasul nu specifica nationalitatea mirlanului dar pentru noi nu e greu de inteles de unde este. Asta ,asa ca sa va feriti, cine stie...
  6. Sa fie clar:sunt roman- tin cu romanii. Nu cu nemtii. Daca s-ar fi omorit romanii intre ei mai era balamucul asta? Daca nemtii au tupeul sa faca ghivolul asta la 2000km de pestera lor , ce fac acasa la ei? Sper sa nu sa repete"Azi in Timisoara-Maine-n toata tara" Sunt profund dezamagit! -ca sa zic asa.
  7. Drum bun si distractie placuta!
  8. schilaci

    ACE CAFE LONDON

    Am bagat la cap, de mult as fi vrut sa fac asta dar nu am avut timpul necesar. Pt. ca a venit iarna o las si eu mai usor cu munca si voi avea mai mult timp sa ma ocup si de ale mele. Undeva pe saptamina viitoare voi pune niste foto cu ceea ce consider eu ca inseamna un Harley dealer. Ride Safe,Think Wild!
×
×
  • Creează nouă...