Sari la conținut

PHANTOM II

EX+
  • Număr conținut

    521
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    BMW F 650 GS
  • Numar Moto
    Era in spate,murdar
  • Club
    de negri

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX 600F(1994),si nu era vaca ;O)
  • Interests
    Motociclete,calatorii lungi pe motocicleta,avioane de vanatoare,deltaplanuri,parasutism,masini de teren,sport in general.

PHANTOM II's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Suna bine, dar sa ramana boxer(ceea ce nu cred) sa ramana pe cardan si sa nu mai fie asa inalta Bafta.
  2. Care joja Jeane? La caldurile din vara de 40 de grade(Bucuresti) bag doar 20W50, mineral. Bafta.
  3. Confirm F650 GS 2001. Mi se mai intampla cateodata(acum cand e frig) sa ramana turata dupa porinre cam pe la 2000 de ture, chiar daca am mers cu ea si motorul e incalzit. Daca ii dau un restart isi revine. Bafta.
  4. Eu am completat cu antigel normal si apa, si nici cel dinainte nu era verde ci tot albastru. Dar sa se completeze cu apa distilata(demineralizata) e prima oara cand aud asa ceva Bafta.
  5. Doar capacele de deasupra sunt din aluminiu, in rest tot din plastic sunt. Daca le comanzi noi si dupa seria de shasiu le vei putea incuia si descuia cu cheia de contact. Daca preferi doar din aluminiu vezi la touratech.
  6. Test drive urile se ofera in general pentru a promova modelele noi sau cele nevandute si ramase pe stoc Evident cele din urma fiind urmate si de o anumita reducere sau o oferta pt accesorii... Ar fi si timpul sa-si fi procurat si ei niste numere provizorii pentru a putea oferi min 30 de min pentru un test, asa precum se cade peste tot, si nu doar un test de stat pe ea Bafta.
  7. Pai nu ti se pare normal fiind mai gros sa porneasca mai greu cand ie frig? 20W50 ul este un ulei ideal pt caldurile care sunt vara(cel putin in buc). Eu numai pe asta il folosesc, incepand cu martie si pana in noiembrie decembrie, si n-am probleme la pornire. Bafta.
  8. Figurau la un moment dat niste filmulete cu un user (tot cu un GS 650) care se ridica pe o roata pe distanta mica fara prea mult stres. Cum functioneaza asta de fapt, poate cineva explica mai detaliat aceasta procedura? Sincer, nu m-au atras wheelies urile niciodata, gandindu-ma in primul rand la uzura (ambreiaj, furca...), dar totusi mi se pare interesant sa fii incarcat cu genti laterale, bagaje... si sa poti stapani si asemenea piruete. Poate cineva explica asta _step by step_ si sa precizeze daca iti trebuie un pinion mai mic sau alte modificari mai de show pentru a reusi asa ceva pe distante scurte. Bafta.
  9. Dakarul e ok (810 mm sha-sol), am stat eu pe el si merge la 170 cm ai mei. Bafta.
  10. Pai aia e Xerox, replica de la Moto GP(cand aveau motoarele de 1000 cmc). Pretul de start este cam la vreo 55.000 EUR. Bafta.
  11. Userul _mae_ aduce asa ceva dar deocamdata e in Africa. Parca si _gabrielleru_ spunea ca trimite de la tourat, wunder..
  12. Am prins o discutie mai demult pe un forum din Germania unde spuneau cate unii ca alea originale si cele de la Wunder.. n-ar fi asa eficiente. Eu mi-am comandat de la Touratech: http://www.touratech.com/shops/001/product...deb10a95381daa8 Setul fiind complet atat pentru GS cat si o placa (de prindere) in plus pentru modelul Dakar, care de fapt nu am nevoie de ea, si deci cine ar fi interestat sa se anunte. Cat despre eficienta nu ma pot pronunta deocamdata deoarece am mers o singura data prin ploaie cu aripioara cea noua. Bafta.
  13. Baga o poza cand sunt montate sa vedem cum apare apoi. Am mai auzit de chestii de genul proiectoare de Logan... Bafta. Merge la modelele de la 2003 in sus care au buza aia pe mijloc. Unii si-au pus un proiector acolo. Pentru GS gasesti doar de la Touratech, si nu sunt gen burduf. Neopren merg de la KTM, vezi la userul Angi. Eu mi-am facut o pana la o vulcanizare normala, mergi doar cu roata si cu cauciucul nou daca nu porti merge calare. Atentie, multi nu stiu sa desfaca o roata de motor, te pun s-o demontezi tu. Bafta.
  14. Am vazut la cineva ca a folosit unul de Logan in loc de far, deci merg si alea. Bafta.
×
×
  • Creează nouă...