Sari la conținut

adidas

Moderatori
  • Număr conținut

    6.256
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adidas

  1. 520 e grosimea lantului, in general motoretele vin cu 525. Se traduce printr-o masa mai usoara a lantului si pinioanelor. In functie de rapoartele tale, daca scazi -1 pe fata si adaugi pe spate +1, +2 scade top speedul si creste cuplul. Exista un grafic pentru a afla raportul ideal, nu poti alege chiar orice.

    Mergi la GRG la service si te servesc baietii de acolo.

     

    edit: eu stock aveam 15/40, am trecut la 14/41 si era alta motoreta, mult mai responsiva, piscam putin acceleratia si fata se ridica. Dar eu nu pentru asta am schimbat rapoartele ci pentru ca intr-a doua, la manevre gen giratorii simteam ca e in treapta gresita.

  2. On 2/22/2023 at 12:48 PM, GoodKat said:

    Salutare baieti! Frunzaresc topicul asta ca lurker si am observat ca tot dispar mesaje postate de diversi useri. Le vad o perioada si dupa dispar. Ce se intampla? Culmea...nu erau reply-uri nasoale sa zici ca ar fi fost sterse de un moderator. Ati observat si voi asta?

    Ai observat corect. Eu mai sterg, dar nu numai eu, pentru ca le consider offtopic, multe au doar smile-uri (si eu rad dar nu postez ca rad) iar altii deja se intind la discutii pe un topic de Fun.

    Mai intru pe aici sa ma relaxez, ca sunt unii care au simtul Fun foarte ridicat, dar vad vorbaraie si mi se ia.

    Daca va place asa, ramane asa. Vox Populi.

  3. 1 hour ago, Djenavar said:

    Clar elementul antibacterial este esential in pastrarea temperaturii🤪 scum serios , am incercat si aceasta varianta, ingheata degetele numa numa🤪 

    "Esential" in sensul ca nu se imputesc. Eu nu am incercat varianta cu lana merinos dar stiu ca e o practica a celor ce merg in zone polare. Pe motocicleta doar handguard-urile cred ca fac o mare diferenta si mansoanele incalzite.

  4. Te-ai dotat :D

    Ryobi cica ar fi smechere, n-am folosit dar le-am tinut in mana si par construite solid. Ala de la NGT e penarul? Eu mi-am luat bagajerie de la NGT si sunt TOP la preturi foarte mici. Mi-am luat geanta mare 120 lei (si waterproof si termo), una pentru mulineta 30 lei si una pentru plumbi/methoduri/cosulete. Vreau sa-mi mai iau inca una si pentru chestii mai mici, gen foarfece, cuttere, degorjor.

×
×
  • Creează nouă...