Sari la conținut

mexicanul

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Deauville & Vespa
  • Numar Moto
    SM-21-VIS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1997 Piaggio Free 1997 Piaggio Vespa ET-2 (doua bucati) 1999 Honda NT650VX Deauville
  • Interests
    Touring the world

mexicanul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mie imi pare mai degraba ca e un scuter dintre cele de speed (daca le pot spune asa). Mai am o poza de la un prieten, facuta de pe banda opusa, insa nu se vede asa bine ca asta, fiindca avea lumina in fata.
  2. Am ajuns tarziu azi la intalnirea Joia Moto, deja se facusera turele prin centru si tocmai pleca lumea spre Otopeni/Bikers. A fost un numar record de participanti, care cred ca au venit stiind ca se va face o oprire la locul faptei pentru o pomana scurta. Atasez singura poza pe care am facut-o, insa cred ca vor fi postate si celelalte. RIP Tiberiu Tudose.
  3. Deci tot avea amica mea o deformatie de vedere: scuterul arata ca o mobra.
  4. Coleg Deauvilist, sper sa fi initiat degeaba topicul, mi se pare ciudat ca nu s-au aflat mai multe informatii deocamdata.
  5. De-abia am aflat de el de la o prietena care mergea spre Ploiesti cu microbuzul, acum vreo ora sa zic. In zona cladirilor noi de birouri de dupa centrele comerciale Baneasa Shopping vazuse o motocicleta albastra pe jos si ambulante, televiziuni. Se circula greu, microbuzul era pe banda de langa axul drumului asa ca mai multe nu stie. Din detalii pare a fi cu consecinte grave. A vazut sau stie cineva mai multe? Foarte aiurea DN1 asta...
  6. Am ramas trasnit la accidentul asta, fratilor! M-am "atasat" si eu grupului Joia Moto recent (apropo, sunt mai mult de 10 motociclete in fiecare joi, s-a depasit pragul ala), iar ieri nu am fost in grup doar pentru ca era Riunione di Famiglia (Intalnirea proprietarilor de Vespa). Doar sa fi vazut accidentul - de obicei stau mai in fata - si cred ca ma lasam o vreme de pasiunea asta. Puteam fi oricare dintre noi... Jesus! Tocmai vroiam sa ies din Bucuresti cu motorul, pentru prima data, sa explorez Dobrogea, insa mi-a cam pierut cheful.
  7. Ma gandesc sa pornesc la drum cu niste prieteni, mai prin august. Problema e ca portiuni (nu lungi) de drum nu sunt asfaltate. O merge Deauville-ul pe acolo ok, sau sa ii pun anvelope Anakee sau Tourance pe spate? Ce experiente aveti cu ele pe drumuri fara asfalt? (Valea Cernei in speta) Multumesc anticipat.
  8. Si eu aveam aceleasi nedumeriri si intrebari apropo de Africa Twin, insa facand o comparatie intre masina mea principala si alte masini similare sau mai noi, dar mai ieftine, imi cam dau raspunsul singur: o fi o motocicleta marfa!
  9. @adysnt2008: Multumesc, citisem pe forumul asta de site, intrasem si pe el, dar nu aveam la indemana seria caroseriei, sa il verific. Acum am vazut minunea. @perseu77: Da, au acelasi motor, transmisia insa e diferita. Problema insa cred ca trebuie privita dintr-un alt unghi: Deauville-ul are motor de enduroaica, nu invers. Mai precis sa fiu, motocicleta este bazata foarte mult pe NTV600 Revere, care avea un motor V2 de pe XL600 Transalp, insa nitel tunat si cu transmisie pe cardan. Ulterior au aparut motoarele de 647 cmc, iar dupa acea a doua generatie de Honda NTV (asta de 650), a aparut in 1998 Deauville-ul 650. Ultima nu mai era tocmai naked, avea cutii in spate incorporate, linii placute, discuri de frana duble pe fata, s.a.m.d.
  10. Unde anume ai dat gaurile, ca ea e totusi mascata de ornamentul cromat...
  11. Salut, eu am 1.94m iar astazi mi-am cumparat Deauville. Pe care stau foarte bine si confortabil, o chestie buna (zic eu) avand in vedere ca am picioare lungi care nu prea se pupa cu multe mobre. Nici cu masini, d'apoi mobre. Am probat motorul pana l-am innebunit pe vanzator, ca sa ma conving ca stau ok pe ea. De-abia astept sa vad noi locuri cu ea!
  12. Salutare! Desi am cautat mai bine de o luna sa imi cumpar un Enduro, mi s-a oferit acum o saptamana o Honda Deauville (culoare ca si a lui guzz) si azi am decis sa o cumpar, merge prea frumos in comparatie cu un Transalp (in ceea ce ma priveste, ca preferinta personala). O fi mai redusa dpdv drumuri care ii sunt deschise explorarii, insa pentru scopurile mele principale cred ca se va potrivi. Detalii cand ma familiarizez cu dansa, poate chiar inainte sa imi iau permisul sa ies in public. Mesaj completat Revin in forum dupa muuuuulte ore de explorare a tuturor site-urilor pe care le-am gasit in materie de Honda Deauville. Am gasit informatii foarte utile pentru oricine e interesat si nu mai vrea sa piarda timpul cautand, daca mi se permite pun si link-uri utile, inca nu stau bine pe parte de cunoastere regulament. Eu am un fix cu protectia la vant, deci va intreb: stiti cumva de unde pot sa fac rost, la un pret rezonabil, de protectiile de vant de la maini si de la picioare, pentru Deauville? Se vad in pozele atasate, ca idee. Eu le-am gasit doar pe un site din Marea Britanie, la un pret zic eu cam maricel. Multumesc anticipat, si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...