Sari la conținut

pisi

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pisi

  1. vezi pe www.louis.de sau mai cauta prin magazine...oricum o geaca de piele cu protectii sub 5 milioane nu exista,iar de textil sub 2 milioane nici atat. nu prea ar fi bine sa te zgarcesti la echipament...,mai bine stangi din...dinti o perioada si faci rost de o suma mai mare sa-ti iei ceva ca lumea .

    Am fost si la louis, dar nu se aduc decat la comanda, dureaza aproape 1 luna, plus ca fara proba risc sa imi cumpar ceva care nu imi vine bine :welcome: . Nu vreau sa ma intelegi gresit, sunt constienta de importanta calitatii la echipament, dar la Honda este in jur 12 mil o geaca de piele! :crack:

    Eu dispun doar de vreo 7-8 mil.

    Daca auzi ceva....

     

    Buna,am un prieten care se ocupa de vanzare echipament,eu mi-am cumparat de la el tot ehipamentul(super ieftin si de buna calitate)id lui este : jsn_metz99,poti sa-i spui ca eu ti-am dat id,si o sa fie ok. :D

    Super, dar ai cumva si un numar de telefon pentru o cale mai rapida de comunicare? Evident, daca se poate si nu il deranjeaza.

    Multumesc mult pentru informatie :thanks:

  2. Fetelor, va rog mult, ajutati-ma! :hug:
    Spuneti-mi daca stiti cumva de unde imi pot cumpara o geaca (piele, textil etc) cu protectii bune, dar nu ma trimiteti la reprezentante pt ca de acolo vin si sunt superscumpe.

     

    L.E by Crazy-devil.

     

    Folositi topicul asta si pentru bursa de vanzari/cumparari

×
×
  • Creează nouă...