Sari la conținut

romega

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de romega

  1. pe 20 la miting ar trebui sa trecem prin cateva locuri sa mai aprindm niste lumanari cum ar fi .. plevnei , stefan cel mare daca isi mai aminteste cineva accidentul de la inceputul anului din fatza spitalului si prin alte locuri unde accidentele au fost provocate de neatentzia celorlalti participanti la trafic.

    Ingrozitor. Pacat ... mare pacat :) :)

     

    Cred ca ideea lui H3llriderr este foarte buna. Poate ar trebui in seara mitingului sa aprindeti lumanari ... foarte muuuuulte lumanari in TOATE locatiile in care au decedat motociclisti de-a lungul anilor, sa fie luminat Bucurestiul ca ziua macar o noapte intreaga de lumina lor. Probabil rudele, prietenii celor plecati dintre noi vor aprecia ca nu au fost uitati.

    Eu asa as proceda daca as fi din Bucuresti.

  2. Din presa locala: http://www.monitorulsv.ro/showstire.php?ti...al&id=33993

     

    Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Horodniceni, a murit marți seară, în urma unui cumplit accident de circulație petrecut pe raza comunei Cornu Luncii. Cristian Agafiței se deplasa în urmă cu două zile cu un motoscuter, pe DN 2/E. La un moment dat, în jurul orei 18:00, în interiorul localității BăiÂşeÂşti, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă la dreapta, Âşi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un autoturism „Dacia Papuc”. La volanul maÂşinii, se afla un bărbat din municipiul Fălticeni, NicuÂşor P., în vârstă de 46 de ani. DeÂşi a fost dus imediat la spital, tânărul în vârstă de 22 de ani nu a mai supraviețuit, decedând la scurt timp de la internare. Potrivit Poliției, în momentul producerii nefericitului eveniment, Cristian Agafiței nu purta cască de protecție. PolițiÂştii au stabilit, de asemenea, că vina accidentului îi aparține în exclusivitate tânărului de pe motoscuter.

     

     

    :) RIP :cheers:

  3. SALUTARE

    Ma numesc George si stau in U.K de aproape 2 ani.Mi-am bagat Harley-ul pe e-bay zilele astea in speranta ca dupa ce reusesc sa-l vand sa pot sa-l iau pe Rocket. Asta dupa ce golesc si "ciorapelul" din banca. Nu eram 200% convins de Rocket insa dupa ce am stat/dat cu el simt un gol in stomac.RAU. Ma simt de parca nu stiu cum sa zic......imi lipseste ceva.O bucatica din mine!!!

    Zi-mi de consum te rog.....

    P.S.Daca si tu stai in U.K da-mi un telefon sa ne cunoastem + ca sintem o micuta "haita" de choppere care ne strangem la Ace-Cafe.

    07928687486

    :)

     

    Salut George,

    Am o rugaminte.

    Vineri 27.07.2007 voi fi in Londra.

    Spune-mi te rog unde gasesc magazine cu preturi bune la echipamente, accesorii etc.

    Multumesc.

    Scuze ptr. off-topic.

  4. astazi,ma indreptam spre munca(zona Unirii) si am fost aruncat pe sus de un mosh (cred ca avea 80 de ani) care conducea un papuc alb.Mai exact ma incadrasem sa fac stanga,in spatele altuia care semnaliza si el stanga .....si .... :wave: boofff! jump around,m-a proiectat sub masina celui din fata mea.Din toata schema asta, bine-nteles, ca eu am iesit cel mai sifonat: coastele ma dor (nu sunt fisurate dar abia respir),scuterul e varza (directie pilaf,carenele,semnalizatoarele,stopul pe spate,toba zgariata,etc....).Cea mai tare faza e ca soferul papucului a oprit, si-a facut el singur o constatare si dupa dus a fost pe motiv ca are de facut un comision....Chestia e ca ori era baut,ori...cine stie...cert este ca nu a mai venit,i-am dat numele la politisti si urmeaza consecintele(ii face dosar penal pentru fuga de la locul accidentului cu vatamare corporala).In rest ,multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt bine !!!

    P.S.- cred ca marit scuteru

    Cred ca nu trebuia ca tu si soferul masinii din fata sa-l lasati sa plece. Apropo cel cu masina din fata ce a facut ? A plecat si el ?

    Bine ca ai scapat usor.

  5. Romega...am avut si eu o Magna.Mare atentie...e extrem de puternica, asta in ideea ca esti incepator.Sa o manevrezi cu mare atentie pina incepi sa o cunosti

    Galati?Acolo mi-am vindut eu Magna....

    Suceava. Am luat-o din Germania. Multumesc pentru sfat. Intradevar e puternica ptr. un incepator ca mine. Sper sa o pot imblanzi fara evenimente.

  6. cam puternica magna pt un incepator,dar,nu inteleg de ce ai mers numai cu a doua ca motorul trage de jos si poti merge cu 50km/h cu a 4 .incearca sa schimbi viteza pe la 2500 de ture si nu cred sa ai probleme.

    Multumesc ptr. raspuns.

    Habar n-aveam de asta. Nu urcasem nici pe un scooter inainte de scoala ptr. A.

  7. felicitari pt achizitie,super motor,f.puternic pt un cruiser si extrem de fiabil.cumnatul meu are una iar eu sunt in curs de achizitie a unei astfel de piesa.motorul are 70.000km(43000mile)si functioneza ireprosabil.

    p.s-calaretul din poza sunt eu

    Multumesc. Singura si cea mai mare problema este ca in timpul scolii am facut doar 1/2 ora conducere si 1/2 ora invatarea poligonului. Am luat sala si poligonul dupa care m-am trezit in curte cu frumoasa mea. O mare diferenta intre cea pe care am facut ora de conducere ( yamaha 125 cmc ) si noua mea prietena. Sincer mi-a fost frica sa o incalec. Astazi este a 3-a zi de cand o am si n-am indraznit sa merg cu mai mult de a 2-a. Imi pare foarte rau ca nu am facut scoala cu un instructor care chiar sa ma invete ce trebuie facut. Asta e ....... incet, incet probabil o sa invat :D

×
×
  • Creează nouă...