Sari la conținut

marauder250

Membru
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

marauder250's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut hebe5p1n si io, bogo. Multumesc pentru aprecieri. Nu cred ca am intors-o. Am scanat-o si atat. Pe hartie ararta la fel. Asa erau numerele moto inainte. Io, bogo, fotografiile sunt super! Si in primul rand in ton cu viata de motorist!
  2. M-am gandit sa postez si eu niste antichitati. Tata cu Jawa in 1965 pe malul lacului Buftea.
  3. Imi place mult! Motorul si lumina lunii creeaza o atmosfera deosebita! Fotografia cu motorul in alb-negru este excelenta!
  4. Salut! Nu cred ca are sens o polemica ieftina pe calitatea, sensul sau valoarea fotografiilor. Asa cum spuneau si alti motoristi de pe aici, nu cred ca incercam sa facem arta pe acest forum dar lipsa de respect fata de orice imagine, fie ea si poza nu fotografie, sau misto-rui de genul celor care le-ai incercat si cu mine nu te fac mai bun ci imi lasa un gust amar. Daca vrei sa iti incerci muschii, de ce nu incerci sa postezi pe un site mai pro gen pbase sau galeriafoto de la noi? S-ar putea sa fi bun, nu pot nega asta dar in fotografie daca iti lipseste dragostea si o atitudine mai concilianta fata de colegi de-ai tai, nu esti altceva decat un prestator de servicii. Arta e mai presus de tehnica, si nu am pretentia ca vreo lucrare de-a mea ar fi artistica dar cel putin mie si apropiatilor mei ne creeaza o stare. Vorbesti prea tehnic si te pierzi in explicatii stufoase. Cu toate ca nu am vazut lucrarile tale sunt sigur ca au o valoare, dar ma indoiesc ca respecta reguli stricte. Ar fi prea plicticoase. Sper sa nu fie la feli de reci si acide ca ,,tonul" pe care il ai, pana si in scris. M-ar bucura un link catre un loc unde pot gasi fotografiile tale. Cat despre artisti care expun, cu iertare, acum expune oricine. Am vazut lucrari diverse la expozitii in ultimul timp, cu toate astea nu m-am grabit sa judec ci am cautat sa le simt. Cand am dat gres am trecut mai departe dar am fost sigur ca pentru altcineva sau macar pentru cel care a realizat-o inseamna ceva. Si pentru asta merita respect. Dar daca ,,artistul" e plin de emfaza si criticism risca sa cada in penibil. Oamenii de valoare in arta sunt in general modesti. Eu unul nu sunt, in general, pentru ca altfel nu m-as fi obosit sa iti raspund. Totusi, imi cunosc limitele in fotografie. A, si ca sa mai ai ce sa combati, iti pun la dispozitie locul unde sunt cateva din fotografiile mele, http://www.galeriafoto.com/photos/showgall...er/2328/cat/500 Numai bine si succese. PS: E voie sa iti faci reclama pe acest forum? Iti multumesc pentru sustinerea indirecta.
  5. Nu te supara, dar daca tu esti cel cu fotografiile profesioniste cu reclama ar trebui sa ai un pic mai mult simt estetic... Nu zic ca e deosebita dar ar trebui sa simti ceva cand o privesti, in nici un caz sa ma intrebi care e semnificatia. Oricum, nu te-as angaja nici macar sa imi faci fotografii de buletin. Sorry.
×
×
  • Creează nouă...