Sari la conținut

9fingers

Super Membru
  • Număr conținut

    7.977
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 9fingers

  1. Nu intelegeti ideea de dialog. Si din nou sare in ochi paralela cu o secta religioasa. Credinta nu se discuta, suntem in biserica si aici doar ne inchinam idolului nostru favorit, care aduce muritorilor de rand R1M. Si orice ar face si orice ne-ar spune altii, noi suntem de neclintit. Asta dupa ce ati umplut tot internetul, ca restul discutiilor de pe aici, cu manifestarile astea de suporteri inraiti. De ce nu si aici,? Oh, e pamant sacru. Nu incercati sa ne schimbati credinta.
  2. Zeci de mii de specialisti in ce? Specialisti in fluturat steaguri si huduit castigatorii curselor? N-ai inteles ca nu e vorba de pareri aici, ci de rezultate? Motorsportul nu nici sondaj de opinie nici concurs de popularitate. De la debutul noii generatii, Rossi are si el ddoua titluri mondiale, la fel ca Stoner sau Marquez, care e abia la inceput de drum. Si mai putine titluri decat coechipierul sau. De sase an incoace asta a fost singura data cand a mai lasat impresia ca ar putea bifa un titlu. Si a fost o impresie construita cu noroc, ca de abia se taraia pe final de sezon. Mie mi se pare ca in loc sa apreciati o intrecere sportiva, voi va indrgostiti de niste piloti. Parca ati fi groupies la un concert.
  3. Tocmai ce mi-ai zis ca nu-mi mai raspunzi, si-ai luat-o de la capat cu teroia conspiratiei. Cu inconsecventa asta de la un minut la altul vrei sa ma convingi cu "argumente" ca "iti zic eu ca peste un an, peste cinci ani". Aici e globul ala de cristal care nu stie nici macar ce-o sa faci tu peste 10 minute. Cum vrei sa te iau in serios? Poate sa-mi placa si de ultimul pilot de pe grila. Nu trebuie sa fie cel mai bun, atat timp cat demonstreaza ca stie sa fie corect atunci cand conteaza cel mai mult. Rossi nu mai e de mult cel mai bun pilot din grila, iar la lipsa de scupule tocmai ce l-a intrecut pe Marquez. Fiind ultimii la coada in ceea ce priveste fair play-ul. Tie poate sa-ti placa si de Pol Pot, e treaba ta. Dar nu te mai ambala asa doar pt ca-ti raspundeam la niste mistificari. Scrie la tine pe facebook daca nu-ti place sa-ti si raspunda lumea.
  4. Nu reusesti sa fii consevent nici macar cu ultimul tau post de azi, si vrei sa-mi spui ce-o sa fie peste un an, peste cinci ani chiar? Numai extraterestrii antici mai lipseau din teoria conspirtiei cu care ai debutat aici. Am incercat sa-ti explic niste chesiti simple, dar tu le ignori si apari mereu cu alte unghiuri din care sa visezi in continuare cu ochii deschisi. Si acum iei in brate si globul de cristal. Mai vino peste 5 ani daca altceva nu ai de zis.
  5. Campioni mondiali unde, la clasele mici? La motogp n-au reusit niciun tilu, fiind si extrem de inconstanti, si in afara de Biaggi populand echipele client. Da, sunt piloti de esalonul doi, fara doar si poate. Si Aoyama, Elias sau Bradl sunt campioni mondiali, dar piloti de esalonul doi in motogp. Sa tot castigi titluri cu asa adversari. Intelegi acum sau ai nevoie de desene animate? Rossi a castigat si el doua titluri dupa debutul lor. La fel ca Stoner si Marquez si mai putin decat Lorenzo. Desi a concurat o perioada de vreo doua ori mai lunga. S-a bucurat de o perioada in care concurenta era mult sub nivelul lui atat tehnic cat si ca talent. Sa-i fie e bine, dar cat o sa va mai refugiati in vremurile alea?
  6. Nici pana acum n-ai rapuns, ci ai evitat toate punctele. Nu e nimic subiectiv in aprecierea ca piloti ca Barros, Capirossi si Gibernau erau de esalonul doi, la fel si echipele lor client. Chiar si asa, si-au atins apogeul carierei spre 35 de ani, cand ii "umilea" Rossi in tinerete, beneficiind si de un material de concurs net superior. Daca nu esti impresionat de titlurile recente obtinute de Marquez si Lorenzo, pai atunci alea primite de Rossi pe tava erau apa de ploaie. Dupa criteriile enuntate de tine, ca asa e cu relativitatea.
  7. Nu. Habar n-am ce se intampla atunci, stiu doar niste povesti distorsinate de trecerea timpului. In cazul lui Rossi am urmarit fiecare cursa la care a participat, stiu la fel de bine cum a obtinut titlurile alea cum stiu ce se intampla azi. Au trecut doar cativa ani de atunci, exista si o continuitate. Am resimtit vidul de competitivitate de atunci, cum simt si nivelul acerb al concurentei de azi. Sunt doua extreme. Nu doar ca poti s-o spui, dar o tot spuneti de ani de zile. De-aia am amintit si eu reversul, ca replica la refrenul vostru. Rossi beneficiaza de o conditie fizica de invidiat, a reusit si sa nu acumuleze accidentari ca altii. Nu varsta e problema lui, ca daca se lupta in continuare cu unii de nivelul lui Gibernau/Capirossi/Barros, pe motociclete de client, castiga si azi intr-o veselie. Si daca ar fi dat peste generatia actuala acum vreo 15 ani, nu avea mai mult de 2-3 titluri azi. Ar trebui sa fim fericiti ca avem un nivel al competiei atat de ridicat azi, nu sa ne refugiem in trofee obtinute lejer.
  8. Lorenzo l-a invins pe un Ross si in floarea varstei. La fel si Stoner, care mai concura si cu cel capricios motor din istoria moderna. Si reciproca e valabila, Rossi si-a bifat grosul titlurilor impotriva unor piloti care mai aveau putin pana la 35 de ani. Piloti care mai erau si de esalonul doi, inconstanti si pilotand pt echipe client. Fii sigur ca sa bucura ca n-a dat peste adversari atat de tari la momentul debutului. Pe cand Pedrosa si Stoner au dat peste un Rossi in floarea varstei, iar Lorenzo a debutat cu toti trei rodati si in forma maxima. Ce sa mai zic de Marquez care a dat peste toata colectia de extraterestri si a reusit sa-si ia titlul din prima. Conteaza cu cine te lupti pt un titlu, nu cate titluri reusesti sa aduni in lipsa unor adversari pe masura.
  9. Aha, Dorna mituieste piloti sa-l bata pe Rossi, asta dupa ce ajuta Ducati sa-i plateasca salariul. Traiti intr-o fantezie care mai e si proasta peste masura. Dar daca ati fi fost un pic mai priceputi erati prin topicul cu atentatele de la Paris. Rossi nu doar ca n-a mai recuperat nimic, dar a si pierdut copios secunde dupa ce a scapat de Marquez si s-a pomenit cu pista libera in fata. Coboara odata cu picioarele pe pamant si invata sa numeri campionatele si secundele. Nu avea ritmul sa se tina dupa cei din fata. Daca ce-a facut el e o minune, atunci Pedrosa, Marquez si Lorenzo sunt sfanta treime pt cum s-au jucat cu el si l-au invins fiecare in ultimele curse. Nu ma cert, dar nu pot sa vad decat cu ochi critic gestul ala marlanesc. Un gest care mai poate fi iertat la niste copii in pragul adolescentei, care de abia invata regulile confruntarii pe pista. Dar nu si din parte unui fost campion mondial care viseaza in fiecare noapte sa-l intreaca pe Agostini, si demonstreaza astfel ca nu si-au insusit nici cele mai elementare notiuni de fair-play in toti anii astia. Nu e doar dezolant, e tragic. Pe fani sa-i numere vanzatorii de nimicuri, brelocuri si sepcute, pe mine ma lasa rece. Ce-i aici, campanie electorala ori Miss MotoGP? M-ati innebunit cu fanii vostri. Orice netot care isi atarna un fular la gat e dintr-o data etalonul in sport.
  10. Mai numara de cateva ori, poate iti ies pana la urma. Daca Lorenzo are 3, atunci Rossi are 7. Daca Rossi are 9, atunci Lorenzo are 5. Nu ma intereseza comparatiile de genul asta, dar subliniam ca la 3 titluri la clasa suprema nu poti sa te mai amagesti ca Lorenzo ar fi vreun pilot de care n-o sa mai stie nimeni peste 5 ani. Nu incurca punctele de penalizare cu alea din campionat. Rossi a scapat usor dupa ce-a facut, asigurandu-si 3 puncte pe care nu le primea fara sa-l scoata din cursa miseleste pe Marquez. Poti sa zici ca a furat 3 puncte, nu ca ar fi fost depunctat. Regulamentul se aplica, nu se discuta. Rossi a pierdut titlul pt ca n-a fost capabil sa-l bata pe Lorenzo. N-a fost capabil nici macar sa termine in urma lui. E un titlu pe deplin meritat pt Lorenzo, care a recuperat pe pista fiecare punct pus in joc. » Post actualizat in 22 Nov 2015 16:53 S-a vazut cum Rossi n-a fost capabil sa gestioneze un avantaj copios de puncte pe care a avut sansa sa le contabilizeze in prima parte a sezonului. Si cum a clacat nepermis la acest nivel. Nici nu sunt vreun fan Lorenzo, si nu ma tratati sportul asta ca niste microbisti.
  11. Daca vorbeai de sentimentul de a nu mai putea castiga curse, si nici macar podiumul intr-o maniera eleganta, il descriai pe Rossi in sezonul actual. Dar asa, cred ca te-ai referit la Lorenzo si ce-o fi simtit cand a ridicat trofeul de campion pt a treia oara. Nu-i contesta nimeni talentul lui Rossi, cu atat mai putin longevitatea. Dar se vede de la o posta ca nu tine ritmul cu "coinacii" aia. YZRM1 a fost "the weapon of choice" in 2015, a demonstrat-o Lorenzo cu varf si indesat, si Marquez prin cate trante a incasat incercand sa se tina dupa modele Yamaha. N-a fost suficient pt Rossi, stia el ce stia cand isi santaja echipa pt a-l exclude pe Lorenzo. Altfel ar fi fost (cum a si fost atatia ani) situatia cu un coechipier ca Edwards.
  12. Am incercat cu Asylum mai demult, nu m-a prins. Parea bine pus in scena, poate chiar prea bine, dar nu ma atrage genul. Stiu ca voit, dar mai sunt si caricaturale toate personajele. Imi place si mie un horror bun, dar ma plictisesc astea care-si varsa sangele pe ecran din primele minute.
  13. Alta porcarie. In stilul obisnuit, in lipsa unor idei originale ori scenariu inteligent, cu rasturnari de situatie care sa te tina atent. N-am mai vazut un serial breaz de la Rectify incoace.
  14. Dar trebuie sa recunoastem si ca suporterii aia care-si ofera neconditonat admiratia sunt genul care ar fi in stare sa creada ca acel copil s-a ridicat si-a mers dupa ce a fost atins de Rossi. Eu zic ca astfel de poze sunt dovezi suficiente ca sa-l propuneti pt canonizare.
  15. Nu. Sunt seminte ale frustrarii unor suporteri care n-au nicio tangenta cu sportivitatea.
  16. @Gonzales, in momentul in care ma intrebi daca am o problema cu orientarea lui sexuala, deja ai pierdut lupta cu barfele. Acum intelegi ce e cu barfele alea pe care le vantura suporterii Rossi drept "stiri"?
  17. Nu de hateri e vorba, ci de o lectie pt "stirile" alea care nu pot fi probate dar totusi umpleti internetul cu ele, stiind ca nu sunt mai mult decat niste minciuni sfruntate. Un campion de pe urma carui s-a dezvoltat o intrega industrie ar avea nevoie de un paravan heterosexual, pt a se vinde maselor (si-am observat nivelul fanilor). Chiar si Cole Porter s-a insurat candva.
  18. https://www.youtube.com/watch?v=suw-HbE6AXo Chiar daca nu te intereseaza yachtingul (single-handed, non-stop around the globe) sau istoria lui, atinge niste chestii primordiale intr-o competitie sportiva. Si spre deosebire de genericele alea glorificate, ca hitting the apex sau fastest, reuseste sa si transmita asta. Nu e vreo capodopera cum ai crede din atatea reviewuri, dar e surprinzator de bine facut avand la dispozitie niste filme din anii '60...
  19. Vrei sa spui c-au intrat in pamant fanii lui, de ultima data de cand s-a fatait in costumul ala de gaina batrana? Ii tot invarte casca in cap Lorenzo de 5 ani incoace, si ce? Oricate conturi ai schimba pe aici, tot nu poti sa renunti la aerele astea de microbist inrait. Ma intrebase unul dintre voi pe la inceputul sezonului daca il vad in stare sa mai ia un titlu cu generatia actuala de piloti. Cand nici nu indrazneati sa-i dati sanse. Si atunci am zis ce se advereste acum, cu putin noroc poate sa mai prinda si el un titlu. Nu e nici cel mai rapid si nici cel mai versatil pilot, dar e suficient de aproape pt a profita de orice circumstante favorabile. Sa vedem daca-l manaca cu fulgi cu tot rechinul, ori gainusa batrana castiga vreo cursa pt a-si mentine avansul. Indiferent de deznodamant, n-au ce sa caute pe aici replicile astea beligerante. Poate te-ai simti mai in largul tau pe un stadion.
  20. Iar se umfla tarata in galerie? Mai uitati si de la mana la gura, de cand nu-si mai cloceste titlurile pe pista. Gaina e simbolul pe care si l-a asumat singur Rossi.
  21. Da, ma. Numai candidati la premiile Nobel pe acolo. Au categoria costume de baie?
×
×
  • Creează nouă...