Sari la conținut

motormaster

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motormaster

  1. Ai facut doar radiere fiscala.La primărie ai predat Contractul de Înstrăinare?Sau ai predat cartea de identitate cu certificat de distrugere ?
  2. Problema rezolvata,thanks to @THE VADER. » Post actualizat in 12 Oct 2018 08:03 Am toate actele deci pot circula cu ea cat vreau eu.Dar nu am vrut sa fiu marlan am zis sa-l transcriu.
  3. Am căutat pe face,nu l-am găsit. Am sunat numai la primărie acolo nu îmi oferă informații cu caracter personal.
  4. Am achiziționat un Bandit de 600,care a avut mai mulți proprietari.Am contract de la ultimul dar fără continuitate fiscală.Ultimul proprietar din acte este din Negrest-Oas. Am sunat la primărie încă îl are pe numele lui. Număr de înmatriculare SM13GSF. Doresc să transcriu utilajul dar nu dau de proprietar nici cum . Dacă îl cunoaște cineva îl rog să mă ajute să-l contactez.
  5. foarte proaste nu sunt asa cam pe la mijloc.am avut una montata si era acceptabil
  6. primul lucru: la carb surubul de aer desurubat la doua turatii,si acul in al doilea de sus.acest lucru este ceva general,si nu garanteaza mersul rotund,dar daca cu aceste setari parca isi revine tot trebuie reglat fin carburatorul,si dupa aceea e de preferat a nu se umbla la surubul de aer.despre infundare la carburatoare: de obicei se infunda jiglorul de relanti(acela mai subtire,prima dinspre motor)acesta fiind responsabil de turatiile joase si zona de tranzitie de la turatie mica la mijlocie.In legatura cu toba: la orice motocicleta,mai ales la cele in doi timpi,este proiectata o toba care la evacuare impune o anumita presiune gazelor,rezonanta gazelor fiind tot importanta.Cea mai buna optiune este un service in cazul de fata,dar cineva care are habar nu multiratelal dezvoltati de la tara...
×
×
  • Creează nouă...