Jump to content

motormaster

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by motormaster

 1. Problema rezolvata,thanks to @THE VADER.


  » Post actualizat in 12 Oct 2018 08:03

  Mai baieti, cata minte trebuie ca sa faceti lucrurile bine si in spiritul legii de la bun inceput, ca sa nu alergati inutil pe urma?

  Am toate actele deci pot circula cu ea cat vreau eu.Dar nu am vrut sa fiu marlan am zis sa-l transcriu.

 2. Am achiziționat un Bandit de 600,care a avut mai mulți proprietari.Am contract de la ultimul dar fără continuitate fiscală.Ultimul proprietar din acte este din Negrest-Oas. Am sunat la primărie încă îl are pe numele lui. Număr de înmatriculare SM13GSF. Doresc să transcriu utilajul dar nu dau de proprietar nici cum . Dacă îl cunoaște cineva îl rog să mă ajute să-l contactez.

 3. primul lucru: la carb surubul de aer desurubat la doua turatii,si acul in al doilea de sus.acest lucru este ceva general,si nu garanteaza mersul rotund,dar daca cu aceste setari parca isi revine tot trebuie reglat fin carburatorul,si dupa aceea e de preferat a nu se umbla la surubul de aer.despre infundare la carburatoare: de obicei se infunda jiglorul de relanti(acela mai subtire,prima dinspre motor)acesta fiind responsabil de turatiile joase si zona de tranzitie de la turatie mica la mijlocie.In legatura cu toba: la orice motocicleta,mai ales la cele in doi timpi,este proiectata o toba care la evacuare impune o anumita presiune gazelor,rezonanta gazelor fiind tot importanta.Cea mai buna optiune este un service in cazul de fata,dar cineva care are habar nu multiratelal dezvoltati de la tara...

×
×
 • Create New...