Sari la conținut

monsteristu'

Super Membru
  • Număr conținut

    4.752
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de monsteristu'

  1. am trăit să o văd şi pe asta. mă gândeam că doar phisdele proaste la volan cred că bicicliştii trebuie să meargă pe trotuar. mai nou aflu că şi mobriştii sunt de aceeaşi părere. rugămintea mea ar fi să citiţi în phula calului codul rutier, că de aia există, să fie citit, nu interpretat de fiecare după cum îi vine bine.

  2. RTV iar bate câmpii.

     

    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina producerii, în jurul orei 07.00, a unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un moped, circulaţia rutieră pe Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti este blocată între localităţile Chiajna şi Chitila(judeţul Ilfov), în dreptul localităţii Rudeni.

     

    Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, o persoană a decedat.

  3. Asta tine de felul romanesc de a fi. Asa sunt majoritatea si nu o sa se schimbe niciodata. II doresc aluia care a scris poezia aia sa ne intalnim odata.... si Jur ca cei 2 copii de la otopeni, au scapat usor fata de el. Si desi o sa sune urat... II doresc sa intre si el in "folclorul imbecilo-cocalaro-romanesc"

     

    m-au trecut toate apele de frică. să se pună de-o poteră pentru prinderea nefericitului bard.

  4. citez mai jos dintr-un martor al accidentului.

     

    Ca sa revin, pentru ca mai devreme postam de pe telefon, corect pasarela era la 20m de locul accidentului, vb unui prieten, urcatul scarilor e greu pe la noi.

    Motorul nu era pe alta strada ci pur si simplu a zburat peste protectiile care delimitau soseaua de trotuar, la vreo 100-150m de locul impactului.

    In zona respectiva protectiile au cam pe undeva la 1m inaltime, motorul ajungand pe trotuar

    Cred, ca atat biker-ul cat si pasagerul au murit pe loc, si dupa cum erau asezate foliile, erau rupti, picioarele intr-o parte..restul corpului in alta parte, de vina fiind stalpii ce delimiteaza mijlocului drumului.

    .............

    https://www.facebook.com/ionut.alx#!/ionut.alx/photos_stream

  5. cântec de jale s-a vrut. şedeam şi eu pe-un şanţ cu o păpădie în gură şi beleam mintea la cât de căcat e viaţa. cum plm frate, îţi iei şi tu permis pe ultima sută de metri, faci rost şi de mobră, îţi tragi şi gagică pe ştoi, dar nu poţi domle să-i arăţi şi tu cât băgă, pencă tre să apară un phulete care trece strada fix în faţa ta, fix când mai aveai un pic şi săreai de 200.

  6. Salutare. Am si eu o intrebare

     

    .daca am depus dosaru anul trecut si m-a programat pe 29 ianuarie 2013 pot sustine in continuare de permis pe vechea legislatie? pot da de categoria A ? culmea este ca am dat si sala acum 2 zile si i-am intrebat pe cei 2 politisti de acolo si nu au stiu sa imi raspunda ... (ps:am 18 ani) in caz ca imi dati raspunsuri gen dak ai 24 poti:D.

     

    ţi se aplică legislaţia existentă în momentul în care dai examenul. adică mai aştepţi până la 24 de ani.

×
×
  • Creează nouă...