Sari la conținut

ftraian

Membru
  • Număr conținut

    407
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ftraian

  1. :cheers: Mersi de pont.

    Am sunat , dar numai are tobele. Am gasit alt anunt undeva in Tulcea. Astept sa vad ce poze imi trimite omu. Daca imi convine le iau.

    Sunt de pe o Aprilia din 1998 omu o da cu tot cu intermediara ( cap coada ) cred ca o sa se potriveasca , din moment ce iau toata linia. Daca nu se potriveste o adaptez cumva.

     

    Si Mircea a dezmembrat o Pegaso: 0743 362 346. E in Oradea-Cj.

  2. Am si eu probleme asemanatoare la calul meu. Da rateuri in frana de motor si tuseste. Doar ca depinde de unde bag benzina. S-a intamplat si cu benzina de 100 de la OMV. Sa fie amestecul prea bogat sau benzina e de vina? Totusi in Ungaria-Cehia n-am avut nici o problema nici macar cu benzina de 95.

    Apropo, mestecul de unde-l reglez? De la Fuel/air screw din poza?

  3. I think so. I was told that in case I don't have a carnet either I pay 200 euro or I may go home (or visit Iran by bus). At that moment I had very little money so I couldn't afford paying them that much money. After loooong long negotiating the price I paid them around 90 euro.

    But be aware that with a carnet you pass the border very quickly. Without carnet it takes couple hours to fill all the documents.

    De aici: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=416477

  4. Daca intereseaza pe cineva vand calutul. Are coburi, tankbag, topcase, crashbar si cel mai important șa touring cu Tempur: /index.php?/topic/663057-aprilia-pegaso-650

     

    Salut, de curand am si eu o Aprilia Pegaso 2 (GA) si am deja ceva probleme cu ea asa ca am hotarat sa o "renovez". Cand am scos carburatoarele am observat ca nu are pompa de benzina. Asa este modelul asta sau fostul proprietar a facut "modificari"? Este vorba de modelul fabricat intre 92-96.

     

    O problema enervanta e ca daca se incalzeste parca nu mai are benzina, a mai avut cineva problema asta?

     

    Apropo, are cineva un manual pentru modelul asta in format digital? Multumesc :)

    Trimite-mi mailul tau pe PM daca nu ai gasit manual.

×
×
  • Creează nouă...