Sari la conținut

ivan pedala

Moderatori
  • Număr conținut

    11.146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de ivan pedala

  1. Acum 10 ore, foxbat a spus:

    ...

    Oare toti "anti-EV-istii" au lipsit la orele de fizica sau doar cei de topicul asta? Cat de greu sa fie sa "Google"esti nitel si sa vezi cum sta treaba dpdv fizic?

    ...

    daca nu iti permiti o trotineta electica ( intre 300 ....2000 eur) atunci oare ce masina iti permiti ? ( nu de alta dar la 300...2000 eur e cam greu sa o numesti masina)...

    Daca nu ma citai, filozof ramaneai! Dar cum "anti-EV-istii" au lipsit la orele fizica, cam asa ai lipsit si tu la romana/gramatica (a trebuit sa dau cu translate ca sa vad ce ai vrut sa scrii in unele fraze, dovada ca inginerii e baetzi dashtepti rau!).:wacko:

    Si, pentru cultura ta general-neirigata, afla ca in anul 1999 am avut trotineta electrica, pe care o am si-acum, dosita prin fundu' garajului...din cauza de...ghici?! Da, asa-i...i-a murit bateria si alta noua ma costa cat o trotineta noua...deci, bleah! Si...la mine nu se preteaza electricele deloc, fiindca distantele lor de deplasare nu se pupa cu nevoile mele de deplasare, costurile inca mi le permit pe diesel sau benzina...asa ca iarasi, bleah!

    Nu ma mai cita, arzi gaz degeaba (scuze, kW)! Sanatate!:cheers:

×
×
  • Creează nouă...